Desi pana acum ceva timp greutatea mea nu m-a deranjat, chiar daca kilogramele in plus erau mai multe decat trebuia, un control la medic efectuat acum cateva luni mi-a pus niste semne de intrebare. Cu alte cuvinte, medicul mi-a spus ca ar fi bine sa mai slabesc pentru ca imi puneam sanatatea in pericol. Ajungand acasa, am inceput sa ma gandesc bine si uitandu-ma in oglinda mi-am dat seama ca ma neglijasem enorm in ultimul timp. Corpul meu nu prea mai avea forme feminine si eram total neatragatoare. Trebuia deci sa iau masuri si nu numai sa slabesc, ci sa imi modelez si formele. Chiar daca nu aveam sa ajung la celebrele masuri 60-90-60, puteam macar sa fiu mai feminina. Eram absolut constienta de faptul ca nu puteam sa slabesc peste noapte.
Era nevoie de multa munca si determinare. Am vorbit cu un medic nutritionist care mi-a prescris o dieta echilibrata. Apoi am gasit un instructor de fitness care avea sa imi faca un program de exercitii, insa mai lipsea ceva.

Cautand pe net metode rapide de remodelare corporala am gasit magazinul 8sec.ro. Aici mi-a atras atentia faptul ca aveau lenjerie pentru slabit. Nu stiam ca exista asa ceva, asa ca am inceput sa ma interesez despre lucrurile pe care o asemenea lenjerie le face.

Astfel am aflat ca:


1. Lenjeria pentru slabit este in primul rand un obiect vestimentar care iti modeleaza instantaneu formele. Asta inseamna ca odata purtata lenjeria pentru slabit, talia si soldurile se vor netezi si formele tale vor fi mai frumoase. Lenjeria de slabit este confectionata din material elastic care are rolul de a strange, fara insa a te face sa te simti inconfortabil.

2. Lenjeria pentru slabit chiar te ajuta sa slabesti. Cum? Daca o porti la sala te va ajuta sa transpiri mai mult si efectul va fi unul extraordinar. Vei observa ca in ceva timp folosirea lenjeriei pentru slabit in combinatie cu o dieta echilibrata si miscare, te va ajuta sa pierzi centimetri de pe talie si coapse.

3. Poate fi purtata pe sub haine. Chiar daca vorbim despre hainele de zi, purtate la birou sau despre hainele pe care le purtam la un eveniment de gala, lenjeria de slabit poate fi purtata fara probleme. Desigur, de data aceasta nu cu scopul de a slabi, ci cu scopul de a ne netezi formele. Imagineaza-ti ca o rochie dintr-un material fin, vaporos cade foarte urat atunci cand formele tale nu sunt tocmai bine definite. In plus, daca porti lenjerie normala exista riscul sa se vada o dunga de la chilot sau bustiera. Cu lenjeria modelatoare nu exista acest risc. Va fi ca si cum nu ar exista nimic pe sub rochie si formele tale vor fi perfecte.
4. Lenjeria modelatoare iti ofera incredere in tine. Da, este adevarat! Atunci cand vezi ca ai un corp frumos, bine definit, te vei simti mai plina de incredere si mai motivata pentru a face tot posibilul pentru a ajunge la acele forme. Pana la urma, a avea o greutate potrivita inaltimii tale si un corp armonios, inseamna ca duci un stil de viata sanatos si ca vei fi ferit de numite boli.

Din motivele de mai sus am ales si eu lenjeria de slabit si care ofera, in acelasi timp, si modelare. Insa, trebuie sa stii ca am tinut cont si eu de cateva sfaturi. Atunci cand am cumparat lenjeria am fost sfatuita sa nu aleg o masura mai mica decat imi era recomandata mie. Daca vei alege o lenjerie cu o masura prea mica, te vei trezi ca te va strange, te poti irita pe piele si poate aparea, in cazuri extreme, senzatia de sufocare. In plus, nu cumpara lenjerie de slabit de la magazine care vand in acelasi loc si masini de tuns iarba. Stii ce vreau sa spun. Alege intotdeauna magazine specializate precum 8sec.ro. Aici toate produsele sunt de la brand-uri renumite in domeniu si vei avea garantia unui produs de calitate. Sa nu te gandesti ca vei plati o avere pe o asemenea lenjerie. Preturile sunt mai mult decat acceptabile si poti comanda astfel de produse in culori diferite si in functie de toate necesitatile tale. Comanda se face online, la orice ora si in scurt timp lenjeria de slabit va fi la usa casei tale.

Eu asa am procedat si deja am pierdut cativa centimetri. Arat mai bine si sanatatea mea s-a imbunatatit. Tu ce mai astepti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *