Capsunile, acele fructe parfumate si dulci-acrisoare care te scot din minti! Rosii ca sangele, cu forma lor de mameleon de san adolescentin in formare si cu zeama care te scoala de pe boala te ispitesc oriune s-ar afla. La ele intinzi mana prima data sa le culegi din gradina si uneori te comporti asemenea unui copil. Nici macar nu le mai speli, ci iti infigi dintii albi in ele cu lacomie.

Daca le vezi imprimate pe o tesatura, iti vine sa intinzi mana si sa mesteci materialul. Stiind cat sunt de bune, le cauti in orice desert, asa ajungi sa cumpari si sa mananci cu lacomie: ciocolata cu crema de capsuni, napolitate cu aroma de capsuni, biscuiti umpluti cu crema de capsuni. In salata de fructe sunt nelipsite, fiindca ii dau savoare, in meniul indragostitilor sunt nelipsite, in special cu frisca si sampanie.
Fiindca sunt fructele placerii, barbatii iubitori isi striga adesea alesele inimii cu apelativul:”Capsunica mea.”
Dulceata de capsuni este regina intre gemuri si dulceturi, fiindca nu exista altceva mai bun si mai parfumat. La 100 de kilometri in urma se afla dulceata de cirese amare, apoi la alti 100 cea de caise si tot asa.
Capsuna este campioana campioanelor si a imprumutat denumirea ei si unui soi de strugure si unui vin: Capsunica, renumite si ele pentru aroma inconfundabila.


Iata de ce iubesc acest fruct si nu as putea renunta la el pentru nimic in lume. Mai tin minte, cum bunicii mei ma chemau bucurosi sa imi dea primele capsuni coapte de gradina, care sunt grozav de bune,de aromate si de racoritoare. Gestul lor a fost ca o capsuna perfecta pentru mine.
Chiar si in mijlocul iernii ma cuprinde pofta nebuna de capsuni. Imi este dor de aceste fructe, cum imi este dor sa-l tin in brate pe cel drag sau sa-i simt fraga buzelor. Din fericire, in zilele noastre poti cumpara capsuni proaspete si de Craciun. Nu, nu am nevoie de fructele acelea congelate, ci vorbesc de minunile acelea dulci si vii!
Acum cred ca intelegeti de ce nu pot sa pun altceva pe masa in afara de material fata de masa cu capsuni.
Imi doresc o fata de masa cu capsuni, dar este obligatoriu ca fructele sa para vii, sa imi surada ispititoare de pe materialul alb de cea mai buna calitate.

Numai pe Sabaev.ro am gasit eu un astfel de material si m-am grabit sa il comand. Sabaev.ro suna pentru mine acum ca o gradina plina cu capsuni coapte, fiindca am gasit aici materiale care ma fac fericita si imi aduc aminte de oameni dragi. Unii au ramas numai in amintirile mele insorite, dar chiar si asa, am plasat o comanda de finet sa imi aduc aminte cum imi mangaia rochia bunicii fata fina de copil.
Multe dintre colegele mele de serviciu care m-au vizitat au poftit la fata mea de masa cu capsuni si le-am condus cu drag pe site-ul celui mai aprovizionat magazin de metraje din tara.
Este acelasi distribuitor care furnizeaza material pentru lenjeriile de lux de la hotelurile cu pretentii din tara si materiale pentru prosoapele acelea uriase si moi, pe care le gasiti in baile lor si de care va bucurati dupa ce iesiti din dus.
Vreau sa va spun ca imprimeul de pe fata de masa ma face sa uit grijile si amaraciunile vietii, fiindca ma poarta inapoi in copilarie, cand eram rasfatata bunicilor si a vietii si toti ma ajutau sa cresc frumos.
De la pofta mea pentru capsuni am ajuns intr-un magazin de metraje cu materiale din fibra naturala, placut colorate si interesant imprimate. Peste 20 de materiale diferite se afla in acest magazin si sunt disponibile in 15 culori, uni sau cu diferite imprimeuri, ajungandu-se la peste mii de materiale din care se pot face o multime de lucruri pentru casa.
Vreau sa va spun ca ma bucur de cate ori intru pe site-ul acestui magazin ca atunci cand bunica ma lua de mana, ma ducea in gradina la sectorul capsunilor si imi spunea:

-Gata au inceput sa se coaca si sa stii ca tu esti prima care mananca din ele!
Frumoasele si rezistentele material de aici va asteapta sa va imbrace casa. Comandati ceea ce va place, fiindca preturile sunt excelente, iar calitatea produselor la superlativ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *