În cea mai recentă postare a sa, cântăreața și compozitoarea americană Beyonce a împărtășit rutina de coafare, arătând care sunt produsele sale preferate de păr Dyson.

Pentru a realiza o coafură perfectă, Beyonce se bazează pe uscătorul de păr Dyson Supersonic™ și pe accesoriul pieptene cu dinți largi pentru a-și întinde buclele.  În final, aceasta folosește aparatul de coafat multistyling Dyson Airwrap™, încorporat cu peria de netezire fermă pentru a obține un finisaj natural drept și strălucitor.

Uscător de păr Dyson Supersonic

Spre deosebire de uscătoarele de păr tradiționale, uscătorul de păr Dyson SupersonicTM măsoară temperatura aerului de 40 de ori pe secundă, astfel încât controlează nivelul căldurii care se aplică pe păr. Dispunând de tehnologia inteligentă de control al căldurii de la Dyson, uscătorul de păr Dyson Supersonic™ previne deteriorarea termică extremă, pentru a ajuta la protejarea strălucirii naturale a părului.

Pieptenele cu dinți largi face parte din cele cinci accesorii care se găsesc în cutia produsului. Acest accesoriu a fost conceput pentru părul creț și ondulat. Accesoriul pieptene cu dinți largi  este suficient de rezistent astfel încât să ajute la alungirea părului pe măsură ce se usucă sau pentru a crea volum și formă.

Imaginile pot fi descărcate de aici.

Dyson Airwrap™ cu uscător și ondulator multistyling

Fiecare multisyler Dyson Airwrap™ poate fi personalizat cu o gamă de accesorii pentru a se potrivi tipului, lungimii și stilului de păr al utilizatorului. Multistyler-ul Dyson Airwrap valorifică fenomenul aerodinamic numit efectul Coandă, folosind aer pentru a atrage și a înfășura părul pe barele de ondulare sau pe suprafața periilor de coafare. Peria pentru netezire îndreaptă și disciplinează chiar și părul rebel datorită perilor ce elimină efectul static. Indiferent de tipul de păr, peria fermă pentru netezire îndreaptă părul și reduce efectul static pentru ca rezultatul final să fie cel așteptat.

Aparatul este disponibil într-o varietate de culori, disponibile în magazinele Dyson.

Imaginile pot fi descărcate de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *