Un scaun tapitat de lux poate costa si 499 de lei. 10 astfel de scaune vor avea un cost total de 4990 de lei, adica aroape 5000 de lei, la care se adauga transportul acestora la domiciliu. Evident ca se gasesc si scaune mai ieftine, dar au niste picioruse atat de anemice, incat daca esti putin mai greu, iti este teama sa nu te trezesti cu scaunul rupt, iar tu sa cazi pe spate de pe el.

Unele asa-zis tapitate au pernitele de la sezut si spatarele umplute cu materiale dubioase lipite de marginea lemnoasa sau din plastic a scaunului si se dezlipesc rapid.
Un pret fotolii puf este mult mai avantajos decat al mobilierului din lemn masiv sau din piele datorita urmatoarelor aspecte:
1. Fara sa exagerez iti pot spune ca sunt garantate pe viata, daca ai grija de ele. Sunt foarte bine facute, iar materialul in care sunt imbracate este de calitate premium. Nu au picioare sau spatar care sa se rupa.
2. Transportul la domiciliu este gratuit in aria de acoperire Fan Courier la orice fotoliu din puf comandat. Comandarea unui fotoliu sub 200 de lei inseamna livrarea gratuita la domiciliu.
3. Un fotoliu cu husa isi va pastra mereu aspectul de nou, fiindca poti spala husa si poti comanda alte doua-trei de rezerva din magazin.

De asemenea iti poti imbunatati confortul comandand accesorii pentru fotoliul tau preferat.
Ai crede ca magazinul este numai de fotolii, daca nu te-ai uita atent la toate categoriile si nu ai trece in revista si papucii de casa confortabili, perna pilota, obiect versatile si util, cand vin musafirii, suport pentru picioare, tetiera si hamac.
Suportul pentru picioare le asigura si confortul, dar si caldura necesara, in timp ce tetierele ce costa pana in 50 de lei pot fi luate la drum lung cu masina sau cu avionul ca detinatorul sa traga un pui de somn linistit pana la destinatie.

Cu aceste fotolii usoare, elegante si relaxante se pot amenaja:

-mansarde de vis. Imagineaza-ti ca stai pe fotolii de puf alaturi de cei dragi la povesti si ploaia cade rapaind pe acoperis. Din spate simti caldura, de la sufletele din fata ta simti iubire, in casa este cald si bine, poate sa bata vantul si sa cada ploaia in rafale, ca voua nu va pasa!

Cu ochii mintii pune un geam mai jos si vezi cum voi v-ati strans in cerc pe fotoliile voastre din puf si va uitati cum ninge si cum trec oameni fericiti cu cumparaturi de Craciun pe strada.
Nu-i asa ca mansarda este de poveste cu fotoliile perna in care te ingropi si in care stai ca in pat? Nu-i asa ca poti vedea zeci de filme in pozitia aceea si poti asculta ore intregi colinde cantata de Hrusca?

-locuri de relaxare. Si din biroul tau poti face un loc de munca si de relaxare cu un astfel de fotoliu care raspunde nevoilor tale de odihna.

-camera copiilor. Micutii vor fi fericiti sa aiba fotoliile lor roz, rosii, verzi, portocalii sau albastre cu numele lor brodate frumos pe fetele acestora.

Fotoliile mici le permit sa ajunga la mesele mici de joaca si sa petreaca in voie timpul liber.

-camere de tineret, mai ales in care au lor intalniri dintre fete si baieti, petreceri cuminti de apartament.
E minunat sa mobilezi cu puf o camera intreaga si sa te rasfeti in fotolii 100% din blana si din puf!
Vei descoperi ca nu te costa mult sa mobilezi mansarda cu 4-5 fotolii de puf si cu o masuta, un pat si un dulap. Preturile fotoliilor din plus iti permit sa cumperi si celelalte piese de mobilier.

Preturile acestor produse realizate din cel mai bun si rezistent puf si imbracate in cele mai rezistente materiale nu reflecta calitatea lor si sunt accesibile oricarui cumparator.
Intretinerea acestor fotolii din puf nu costa mult. Este suficient sa fie scuturate din cand in cand afara si sa fie sterse cu o carpa cu apa si putin detergent daca materialul din care sunt facute este impermeabil, iar ele s-au patat putin.

Sub 300 de lei nu costa nici un scaun bun, asa ca este o mare realizare sa te alegi cu un fotoliu din puf la acest pret, iar transportul la adresa indicata sa fie gratuit.
Evident ca exista si fotolii din puf de peste 600 de lei, care garanteaza confort de peste 5 stele rezultat din combinatia: puf la interior+ catifea la exterior.
Fotolii la fel de bune pot fi cumparate insa si la jumatate de pret si pot fi si personalizate.

Stii locul unde se afla aceste fotolii de vis si ai aflat si pretul lor. Acum nu mai ai motive de stat in cumpana, fiindca specialistii au decretat anul 2020 ca fiind anul fotoliilor din plus de toate culorile.
Se poarta in special fotolii galbene, rosii, portocalii si roz, chiar daca sunt rebele din punct de vedere cromatic si nu se asorteaza cu nimic din casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *