Transportul de porcine poate fi realizat doar de catre o firma acreditata in acest sens si care detine mijloace de transport autorizate pentru a putea transporta porcine vii. Este deja de notorietate faptul ca tara noastra se confrunta cu probleme cauzate de pesta porcina. Din acest motiv, toate transporturile de porcine vii trebuie sa fie realizate doar de catre firme specializate care trebuie sa detina mijloace de transport special autorizate pentru a putea transporta porcine vii. Avand in vedere faptul ca pesta porcina a afectat foarte mult productia de porcine si transportul acestora pe plan international este destul de greu de gasit o firma care sa ofere serviciul de transport porcine vii.

Brutaru Transport ofera cel mai sigur transport de porcine vii

Pentru ca transportul de porcine vii sa se desfasoare conform legislatiei aflate in acest moment in vigoare este necesar ca firma sa fie capabila sa asigure cele mai bune conditii de siguranta igienica si nu numai. Confortul animalelor transportate este un alt criteriu pe care trebuie sa il indeplineasca firma care se ocupa cu transportul porcinelor vii.
Brutaru Transport este in acest moment una dintre putinele firme de transport comercial de animale care este pregatita din toate punctele de vedere pentru a putea realiza transportul de porcine vii atat pe plan national cat si pe plan international. Aceasta firma asigura toate conditiile de bunastare a animalelor in timpul transportului si este autorizata sanitar veterinar pentru a putea realiza transporturi de porcine vii. De asemenea, aceasta este autorizata si pentru a putea efectua transporturi de ovine vii. Apalenad la aceasta firma de transport vei beneficia de urmatoarele beneficii:

-Personal profesionist, care empatizeaza cu animalele pe care le transporta si care fac tot ceea ce este posibil de ei pentru ca animalele transportate sa aiba parte de cele mai bune conditii. Incarcarea si descaracarea animalelor se realizeaza cu mult calm si fara a pune in pericol integritatea animalelor transportate.
-Firma este autorizata sanitar veterinar pentru a transporta atat porcine vii cat si ovine vii. Acest detaliu este atat in avantajul firmei cat si in avantajul persoanelor care au nevoie de serviciul de transport animale. Atunci cand ai nevoie de un astfel de serviciu este extrem de important sa apelezi doar la o firma care este autorizata sanitar veterinar pentru a putea realiza transporturi de animale vii.

-Capacitatea de transport a acestei firme este foarte mare acest lucru datorandu-se flotei destul de bogata aflata in administrarea firmei. In momentul de fata, firma de transport Brutaru transport detine 13 autotractoare si 13 semiremorci specializate in transport de lunga durata de animale vii. Gratie acestui beneficiu vei putea transporta un numar foarte mare de porcine vii intr-un singur transport. In cazul in care este necesar pot fi realizate mai multe transporturi.

-Porcinele vii transportate cu ajutorul acestei firme de transport comercial de animale beneficiaza de cel mai bun tratament in timpul transportului. Astfel, acestea vor avea parte de apa, hrana dar si de o perioada de odihna de 24h inainte de inceperea calatoriei. In felul acesta, personalul firmei se asigura ca animalele sunt pregatite pentru a putea face fata unui transport care se poate intinde pe mai multe zile, acest detaliu depinzand de destinatie.

-Mijloacele de transport utilizate in timpul transportului de animale din punctul A in punctul B sunt special pregatite pentru a realiza un astfel de transport. Ca urmare a acestui lucru, animalele transportate de catre aceasta firma nu vor fi ranite sau chinuite in vre-un fel. Animalele transportate cu ajutorul personalului Brutaru Transport nu vor fi stresate nici macar din punct de vedere psihic.

-Perioada de timp in care se realizeaza transportul este una scurta in comparatie cu alte metode care ar putea fi utilizate pentru transportul animalelor.
-Costul de transport este foarte mic in comparatie cu beneficiile oferite. Daca la acest detaliu mai adaug si faptul ca poate fi transportat un numar foarte mare de porcine vii atunci costul care trebuie achitat pentru un astfel de transport este nesemnificativ.

Concluzii

Pesta porcina i-a afectat foarte mult pe producatorii de porcine din tara noastra si nu numai. Ca urmare a dezvoltarii acestui virus, transporturile de porcine vii s-au realizat un pic mai greu si cu necesitatea de a indeplini mai multe procese birocratice.
Brutaru transport este in acest moment una dintre cele mai sigure firme care poate fi utilizata pentru transportul de poricine vii. Aceasdta firma este autorizata sanitar veterinar pentru a putea realiza un astfel de transport ceea ce constituie un mare avantaj avand in vedere consecintele pe care le are pesta porcina in tara noastra. Cu toate ca lumea este un pic circumspecta in momentul in care vine vorba despre achizitionarea de porcine vii, in cazul in care acestea sunt transportate cu respectarea normelor legislative aflate in acest moment in vigoare atunci lucrurile sunt in regula pentru toata lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *