Va mai aduceti aminte de cantecul: “Mosule, ce tanar esti?” Cam asa este si titlul meu. Se contrazice partial, dar daca aveti rabdare sa va explic, veti vedea ca nu este deloc asa.

Vintage inseamna vechi. Vechi poate insemna 15, 20, 17, 40 sau peste 40 de ani, in functie de reprezentarea timpului pentru fiecare dintre noi.

La 10 ani o masina este considerate batrana, de aceea si o bautura care are mai mult de 7 ani poate fi considerate suficient de matura ca sa coste mai mult si sa intre in randul veteranelor.

Dar cum sa fie in acelasi timp armagman vechi si nou?

Simplu: bautura este veche, dar pe piata scoasa recent si multi nici nu sriu cat de buna este si nu au aflat ca este ceruta in lume la fel de bine ca painea calda.

Armagnac vintage este bautura maroniu-aurie inrudita cu coniacul, dar ceva mai tare, mai parfumata si avand un gust mai profund decat al acestuia si tocmai de aceea francezii au tinut-o mult timp pentru ei.

Oaspetii au descoperit-o pe mesele francezilor, alaturi de branzeturile lor fine, de paharul cu apa cu gheata si cafea si s-au indragostit pe loc de aceasta bautura.

Au cautat-o si in tarile lor, cand au ajuns acasa, dar in zadar. Un grup de intreprinzatori inimosi au introdus armagnacul pe piata din Romania, iar in acest moment ne putem delecta acasa cu aceasta licoare fina si magica.

Bautura isi merita banii fiindca este foarte tare, miroase senzational de placut, are gusturi care surprind. Nu putea fi altfel, din moment ce este facuta din cei mai buni struguri si distilata in distilaria-turn.

Pe stocul magazinului 24 drinks.ro se afla multe sticle de armagnac vintage in sticle de lux, care sunt livrate la domiciliu in cutii din lemn realizate manual cu multa migala si rafinament.

Tot la acesta categorie se afla si cea mai scumpa bautura din Romania care costa 10.142 de lei, veche de 150 de ani. Trebuie sa subliniem ca mai sunt doua sticle in toata lumea din aceasta bautura, ca prezentarea ei este la fel de stralucitoare ca vechimea si ca trebuie sa va grabiti, daca doriti sa o aveti in palmares, fiindca au solicitat-o deja seici bogati din lumea araba si miliardarii planetei.

Comandand pe site-ul acestui magazine romanesc de bauturi foarte fine, avem urmatoarele garantii:

-aici se vinde numai bautura originala, adusa din tarile respective

-la o comanda de 300 de lei, livrarea este gratuita, indiferent de localitatea din tara unde trebuie sa ajunga

-marfa este bine ambalata si securizata inainte de expediere ca sticlele sa nu se sparga pe drum

-inainte de comanda, puteti cere consultanta referitoare la modul de servire al bauturii sau la eventualele caracteristici ale bauturii.

-daca la primire, costatati ca produsul nu va satisfice exigentele, acesta este schimbat garantat, fiindca dreptul la retur este respectat bineinteles daca nu ati inceput sticla.

24Drinks.ro este magazinul evenimentelor rafinate: aniversari de marca, absolviri, baluri de caritate, Revelioane sau gale de premiere.

Preturile sunt ajustate oricarui buget, fiindca variaza. Bauturile mai scumpe, prezentate in sticle cu cristale asezate in cutii manuale imbricate in piele costa mai mult, dar se gasesc si variante mai ieftine care au gustul si aromele rafinate si ele.

Un lucru este cert: o astfel de bautura fina si tare nu poate fi consumata in cantitati industriale, deci este recomandat sa comandati din acest magazin si sa nu va grabiti sa cumparati bautura ieftina care nu va face cinste.

Bautura scumpa se cunoaste de departe si va fi apreciata de participantii la eveniment.

In cazul in care detineti un restaurant si o veti introduce in meniu, veti constata ca oamenii vin dupa ea.

Daca nu stiti inca ce gust are armagnac vintage, nu stiti ce pierdeti! Este cazul sa va luati timp, sa va comandati o sticla pe care sa o degustati seri la rand alaturi de cei dragi, stand la povesti si bucurandu-va de compania lor  si veti fi cei mai fericiti oameni din lume.

Este pacat sa irositi o astfel de ocazie, mai ales ca nu toate tarile lumii au acces la acesta bautura miraculoasa, iar noi, romanii, suntem norocosi si in acesta privinta!

Armagnac vintage o bautura veche si totusi noua are un gust de senzatie pe care merita sa il experimentati!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *