De fiecare data m-am lasat marcata de bucuria unui lucru nou. A fost probabil cea mai mare greseala a mea si mi-a luat cativa ani sa inteleg cate de important poate fi sa nu te lasi purtat de val in anumite momente. E nostalgic si imbucurator in acelasi timp sentimentul acela cand, dupa o vreme in care ai facut diferite eforturi financiare si compromisuri, iti vezi in sfarsit un vis implinit.

Ca multi altii de varsta mea, mereu mi-am dorit sa fiu cat de putin in ton cu noua generatie si cu tot ce presupune ea. Fireste ca fiecare noua lansare tehnologica mi-a atras atentia, in tot ansamblul ei. M-am lasat acaparata de caracteristicile ultra moderne si performante ale dispozitivelor din zilele noastre si dupa luni bune in care am facut economii am ajuns in posesia smartphone-ului mult dorit. Preturile de lansare ale telefoanelor mobile sunt deseori piperate, asa ca cel mai bine e sa lasi timpul sa curga pana cand pretul acestora se stabilizeaza la un nivel echilibrat, pe masura performantelor.

Ca tot vorbeam despre greseli, tin sa-ti amintesc cea mai veche greseala a mea, pe care si tu si multi altii o comit cand se afla intr-o astfel de situatie. Niciun telefon nu ar trebui lasat nici macar o secunda fara husa, cu atat mai putin sa fie operat in acest mod. Cu totii experimentam acea bucurie, in special cand vine vorba de aceste dispozitive de ultima generatie si parca nu ne putem abtine sa nu ne bucuram pe deplin de performantele absolute ale acestora.

Dupa sute de peripetii care nu au picat tocmai bine, de data aceasta am ales inca din prima clipa sa-mi imbrac telefonul cu husa Samsung Galaxy S10. Sincron cu momentul achizitiei, n-am stat pe ganduri si am plasat o comanda, alegand din zecile de huse telefoane Samsung disponibile pe piata. Si bineinteles ca a meritat! Alaturi de husa Samsung Galaxy S10 Plus am adaugat si o folie avansata, subtire, cu strat de protectie securizat. Impreuna pot spune ca sunt un tango excelent pentru mine, insa la fel pot fi si pentru tine.

De aceea am recomandat intotdeauna cunoscutilor mei sa puna in prim plan achizitia unor astfel de accesorii GSM. Sunt vitale inca din prima secunda, caci ghinionul nu se programeaza dupa vointa noastra. La Etuo, magazinul online specializat si un furnizor autorizat de astfel de accesorii GSM am gasit o gama larga de accesorii telefoane. Magazinul nu cunoaste limite in ceea ce priveste siguranta, transparenta si calitatea produselor oferite. Comanzi si primesti direct la usa casei tot ceea ce-ti doresti, beneficiind in acelasi timp si de o serie de promotii pe care nu le vei gasi in alte magazine online si/sau fizice.

Magazinul are o varietate larga de huse de telefon nu doar pentru telefoanele Samsung, ci si pentru alte marci populare precum Huawei, iPhone, Asus, etc. Pe langa aceste huse vei gasi si o serie vasta de folii securizate, cat si alte accesorii mici extrem de utile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *