Uneori ai nevoie de o masina, cum ai nevoie de aer! Sigur ca nu esti in masura sa spui:”Dau un regat pentru o masina!”, fiindca nu ai regatul, dar exista o fima excelenta de inchiriere masini Bucuresti, care iti ofera o masina in functie de banii pe care ii ai. Tarifele de inchiriere difera in functie de marca masinii, de puterea ei si de numarul de locuri.

Cand ai nevoie de o masina est de ajuns sa ii suni sau sa completezi formularul online pus la dispozitia clientilor. Replica: “Vreau sa inchiriez masina” iti va asigura rezervarea autoturismului ales de tine pentru ziua dorita, pe perioada aleasa de tine.

Premierrentacar.ro te invata sa fii pretentios cu masinile pe care le inchiriezi, radicand standardele de calitate a serviciilor oferite clientilor la nivelul firmelor de profil din cele mai bogate state ale lumii.
Pare incredibil ca un furnizor de servicii sa isi rasfete si sa isi invete clientii sa fie cu pretentii, dar iata in ce mod firma despre care ti-am vorbit face acest lucru:

1. pune la dispozitia clientilor marci renumite in industria autoturismelor, dar si masini mai micute, mai cuminti in ceea ce priveste viteza si modeste in ceea ce priveste consumul de carburant. Bogatia si diversitatea flotei este primul rasfat de care se bucaura clientul.

2. masinile sunt livrate la aeroport sau in Bucuresti conform graficului contractual. Clientul asteapta in locul ales de el si primeste masina pe care a inchiriat-o.

3. curatenia din masina est exemplara. Totul straluceste, miroase a proaspat, clientul se poate atinge de absolut orice. Nici proprietarul nu isi tine masina atat de curata.

4. din moment ce a fost semnat contractul de inchiriere de ambele parti si s-a stabilit data livrarii, clientul se poate plimba in toata tara cu masina, poate merge cu ea fara oprire, firma nu are obiectii si nu fixeaza limite.

5. masinile au taxele, verificarile si reviziile la zi.

6. in cazul unei defectiuni, echipa tehnica a firmei vine sa acorde asistenta tehnica sau masina la schimb, daca nu o pot repara.

7. confortul din masina este de 5 stele. Masinile sunt moderne, au climatizare, radio, scaune confortabile si curatate in profunzime.

8. cu cat iti doresti sa inchiriezi pe o perioada mai mare, cu atat scade pretul. Pare incredibil, dar asa se intampla, fiindca firma te incurajeaza sa te plimbi prin tara si sa petreci momente de vis cu familia.

Acum, daca doresti sa inchiriezi o masina si ai peste 21 de ani si permis auto de cel putin 12 luni, poti inchiria linistit ce masina iti permite bugetul, fiindca trebuie sa te informez ca in afara tarifului se percepe si un depozit, care este restituit la inapoierea masinii in aceleasi conditii ca la livrare. Este un fel de garantie cu care sunt sigura ca esti de acord si care iti prinde bine. Cine nu ar conduce mult mai prudent, stiind ca in cazul in care nu este atent pierde niste bani?

Iata ca firma te rasfata, dar te si motiveaza si educa. Firma prezentata de mine nu te intreaba pentru ce iti trebuie masina, ci ti-o livreaza, dupa ce o verifica atent, sa fii in siguranta tu si cei pe care ii iei cu tine.

Ea iti pretinde sa respecti legea si sa te bucuri de bunul pe care ti l-a inchiriat, sa iti asigure mobilitatea.
Standardele firmei sunt atat de inalte, fiindca are multi clienti din afara, care de cate ori revin in Romania inchiriaza o masina de la ei. Oameni din lumea intreaga care au condus masinile lor sau au inchiriat masina cu sofer cu tot au fost foarte multumiti de servicii si le-au mai solicitat.
De la comunicarea decenta in toate momentele colaborarii, pana la inapoierea masinii totul a fost notat cu 10. Da, exista multe compartimente de analiza la o masina: motorul, dotarile, aspectul caroseriei, iar masinile lor trec toate testele.

O masina curata si sigura inseamna garantarea securitatii si a sanatatii celor care calatoresc cu ea, mai ales ca sunt verificate atent din timp.
Nu trebuie sa dai un regat pentru o masina, ci poti inchiria una la un pret rezonabil si poti petrece o vacanta de vis alaturi de cei dragi! Ai increderea in cea mai buna firma romaneasca de inchirieri masini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *