Firmele antrenate in respectarea termenelor contractuale cu beneficiarii, care simt ca nu mai fac fata din cauza penuriei de utilaje pot inchiria excavatoare de cea mai buna calitate, aduse din Anglia de catre Retutilaje.ro.
Acestei firme salvatoare nu i s-a facut publicitatea pe care o merita, fiindca de 25 de ani isi desfasoara activitatea pe piata din Romania, dar beneficiile se vad.

Iata concret care sunt serviciile pe care le pot solicita cei care doresc un parteneriat cu Retutilaje.ro:
-livrarea urgenta la adresa indicata a masinilor, pieselor de schimb si utilajelor comandate din magazin. Produsele sunt originale, majoritatea aduse din Anglia, fiind utilizate in intreaga lume si avand girul calitatii.
inchirieri excavator, buldoexcavatoare si toate utilajele de mare mecanizare de care au nevoie. Pe site-ul magazinului exista o serie de lucruri indispensabile constructiilor, asfaltarii, cum ar fi: statii de betonare, statii de asfaltare, turnuri de lumini, generatoare de curent, iar acestea asigura urgentarea lucrarilor si cresterea calitatii lor.

Se pot inchiria si camioane care se deplaseaza fara probleme si pe drumurile neamenajate.

-asistenta pentru leasing. Cine are nevoie de un excavator pe termen lung il poate lua, se poate folosi de el, platindu-l esalonat.
-raparatii la fata locului, deoarece service-ul mobil este pregatit mereu de interventii.
-furnizarea cu promptitudine a pieselor de schimb necesare.
-punerea la punct a unui depozit de piese de schimb pentru fiecare firma cu care colaboreaza.

Dar sa revenim la excavatoare! Ele au capacitatea de a executa mai multe lucrari grele pe care oamenii le-ar face in luni de zile sau pe care nu ar putea sa le execute. Cu un excavator bun se poate transforma un mal intr-un loc ses, amenaja un drum de acces acolo unde acesta nu exista. Utilajul sapa, preia pamantul rezultat din actiunea sa si il duce acolo unde este nevoie de el sau il incarca in camioane sa il duca acestea mai departe.
Pe site-ul firmei prezentate mai sus exista urmatoarele tipuri de excavatoare care pot fi inchiriate:
-excavatoare pe roti. Fiindca si rotile sunt de calitate, ele se pot deplasa si pe distante mari fara probleme. Cand pamantul rezultat din sapaturi este dus la 100-200 de metri, ele inlocuiesc cu succes si camioanele. De fapt pentru asta au fost fabricate. Cele aduse de Retutilaje.ro din Anglia sunt usor de manevrat si executa rapid diferite sarcini.

-excavatoare pe sine, care pot lucra si pe malul sau chiar in albiile raurilor. Sinele permit deplasarea in locuri alunecoase si greu accesibile.
-excavatoare pentru calea ferata, potrivite pentru incarcarea directa a vagoanelor.
-excavatoare pentru manipulare marfa. Pachetele de lemne de foc pentru depozite, produsele grele, care nu pot fi manipulate de oameni sunt mutate acolo unde este nevoie de ele cu excavatorul.

-miniexcavatoarele pe care le vedem si prin orase. Sunt mai finute, de dimensiuni mai mici, nu lasa urme pe asfalt sau in locul in care se deplaseaza.
Nu-i asa ca Retutilaje s-a gandit la toate activitatile prestate de firme si a luat in calcul toate nevoile acestora?
Avem nevoie de excavator si cand sapam un sant pentru canalizare sau pentru alimentarea cu apa, si cand facem un dig pe malul apei si cand amenajam drumuri.
Pretul mare al acestor masini si utilaje este justificat. Sunt produse care realizeaza multe sarcini, operatiuni pe care omul nu le-ar putea face cu mainile goale, de aceea prezenta lor pe santiere si in punctele grele de lucru este indispensabila.
Retutilaje.ro s-a gandit si la societatile si firmele care nu au bani, de aceea le-a oferit posibilitati mult mai ieftine de acces la masini si utilaje: inchirierea si leasingul.

Colaborarea cu ei este utila fiindca asigura si piese de schimb si reparatii, in cazul in care se defecteaza. Nu este nevoie sa fie dus utilajul la atelierul de reparatie, vine service-ul mobil la fata locului.
Conduci un santier si simti ca lucrarile nu mai inainteaza, fiindca utilajele s-au defectat, cand era mai mare nevoie de ele?
Intra pe site-ul firmei prezentate si completeaza formularul de solicitari pus la dispozitia clientilor de catre Rentutilaj.ro!

Ei trimit echipa mobila de tehnicieni care sa repare excavatoarele vechi si defecte, dar iti si inchiriaza altele performante ca lucrarea sa fie gata la timp.
Recomand tuturor firmelor mari de constructii, de asfaltare sa colaboreze cu Retutilaje.ro si sa relateze experientele lor pozitive cu acest furnizor de utilaje grele si de piese pentru utilaje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *