Orice s-ar spune, din punct de vedere politic perioadele critice ale istoriei nationale au trecut. Acum poti sa vorbesti de rau presedintele tarii, nimeni nu te impiedica sa critici, sa protestezi, ma rog, iei un baston in spate, dar nu mai esti condamnat la moarte si nici nu mai esti amenintat cu ani grei de inchisoare politica.
Trebuie sa admitem insa existenta dificultatilor financiare si fragilitatea fiintei umane pe fondul industrializarii, intensificarii stresului, cresterii numarului de masini si al vitezei cu care se circula. In orice clipa omul poate fi lovit, ucis, grav accidentat. Traim intr-o lume in care si microbii au devenit rezistenti la antibiotice si la tratamente, bolile opun rezistenta. In trecut, cronicarii moldoveni, cei care au pus bazele istoriei si literaturii romane (in forma rudimentara, dar au pus) spuneau ca oamenii mergeu cu capul in mana zugravind expresiv in acest mod felul in care domnitorii isi puteau lichida opozantii. Astazi oamneii merg cu capul in mana pe strada din cauza pericolelor iminente, neatentiei unora, accidentelor si factorilor toxici.
Dar cu OVB nu trebuie sa ne gandim la lucruri rele, fiindca viitorul este asigurat.


OVB exista in tara noastra de 14 ani si an de an reuseste sa multumeasca noi clienti si sa ii tina aproape pe cei vechi. Romanii, reticenti din fire in ceea ce priveste asigurarile, apeleaza la consultantii lor fiscali datorita urmatoarelor aspecte pozitive ale activitatii acestui mediator de asigurari:
-prin intermediul lor poti asigura tot ce ai: sanatatea, viata, casa, bunuri de valoare, locuinta, dar si o pensie privata pentru batranete.

-multe dintre asigurarile lor au rol multiplu. Asa este asigurarea de viata. Nu trebuie neaparat sa moara cineva, sa isi dovedeasca utilitatea, fiindca poate fi folosita si in caz de boala si cand asiguratul supravietuieste, fiind sanatos pana la batranete si se incheie perioada prevazuta in contract. Toti banii sunt returnati posesorului asigurarii cu dobanda cu tot, daca acestuia nu i s-a intamplat nimic rau.

-asigurarea de sanatate iti deschide usile celor mai bune clinici private de sanatate din tara, suportand costurile. Exista centre de recuperare, in caz de accidente, care au camere pentru 2-3 persoane, baie proprie, televizor in camera si conexiune la internet. Internarea in regim hotelier este dublata de calitatea tratamentelor, de aparatura moderna si de pregatirea personalului.
Aici se gasesc aparate si echipamente pentru gimnastica medicala aduse direct din SUA, Germania si Anglia si personal pregatit sa supravegheze si sa ajute cu atentie pe cei care au nevoie.
-au venit in Romania cu un palmares de invidiat: o activitate internationala de peste 40 de ani si milioane de clienti multumiti.

Aproape de o jumatate de secol ocupa locuri fruntase in topul celor mai solicitati mediatori de asigurari de orice fel.
Oamenii trebuie sa fie pregatiti sa infrunte viitorul cu ajutorul acestor asigurari, care ii fac mult mai puternici.
Suma alocata asigurarii nu se dovedeste niciodata prea mare comparand-o cu oportunitatile pe care le ofera asiguratului.
Detii o asigurare de sanatate si ai suferit un accident care te tine imobilizat in pat? Iata cum te ajuta polita de asigurare:
-sistarea platii asigurarii pe durata in care nu poti lucra si nu obtii niciun venit, fiindca ei stiu ca nu mai esti potent financiar si nu iti pretind imposibilul
-plata lunara a unei sume care sa permita subzistenta, pana la insanatosire. In acest mod veniturile familie nu sunt grav afectate, iar tu iti poti lua medicamentele care se impun si poti fi hranit sanatos.
-asigurarea celor mai bune ingrijiri si accesul la cele mai moderne terapii din tara.
Suma pe care o directionezi catre asigurarea pensiei private se poate dubla sau tripla la sfarsitul perioadei si va fi restituita, cand vei avea cea mai mare nevoie de ea.
Ce doriti recomandari mai convingatoare decat acestea:

1. Evaluari pozitive ale tuturor asigurarilor.
2. Milioane de clienti multumiti, in lumea intreaga
3. Mii de articole favorabile pe site-uri si in ziarele serioase
4. Satisfactia a milioane de familii care au primit ajutoare in urma asigurarilor mediate de OVB.
Omule, esti vulnerabil, iar cand te imbolnavesti nu mai ai puterea sa obtii venituri din care sa iti iei tratamente si sa achiti procedurile de recuperare. Spune-mi, ce te costa sa te asiguri luna de luna incepand din acest moment, sa fii sigur de un viitor decent, orice s-ar intampla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *