Statul isi frange mainile de bucurie, cand oamenii pun la punct afaceri, din care pot sa vireze bani si la buget. Toti oamenii pe care ii vedeti muncind pentru ei in parcuri (nu toti au angajati, fiindca nu vor sa imparta castigul) platesc taxe si impozite si sustin in acest fel economia nationala.
Da, fac acest lucru si eu in calitate de salariat, fiindca statul nu va iesi in paguba niciodata. Analizand lucrurile la rece, o tara cheltuieste enorm pe lucruri indispensabile cetatenilor ei si pe cresterea calitatii vietii.

Orice activitate, chiar si cea pe care o considerati cea mai umila de pe scena sociala participa direct la functionarea motorului economiei nationale. Privesc cu respect si pe cel care face vata de zahar sau suc natural de portocale si pe antreprenorul care detine o flota de masini de ridicat gunoiul si salariati cu ajutorul carora poate oferi aceste servicii.
In trecut, fiind mare amatoare de inghetata visam sa vand acest produs si sa am o minifabrica de inghetata sau cel putin un aparat de facut desertul minune.
In toiul verii se scot bani frumosi cu inghetata, iar cand eram lipsita de experienta, credeam ca tot ce zboara se mananca. Vedeam cozile la punctele stradale unde se vinde inghetata si ma vedeam deja milionara in euro, mai ramanea sa imi cumpar aparatul!

Un lucru este cert, nu incerca sa pacalesti FISCUL, indiferent de activitatea pe care o prestezi, fiindca statul nu se lasa pacalit. Sunt multe firme gata sa te ajute sa functionezi legal si sa stii si la miezul noptii cati bani ai in cont cu exactitate si cat datorezi statului.
In cazul in care doresti acum sa iti deschizi un magazin de haine, o ceainarie, o terasa la strada, o gelaterie, afla ca exista firme care te ajuta sa iti infiintezi propria ta firma, in timp ce altele te sustin sa obtii certificarile ISO, prin care iti dovedesti calitatile care te recomanda, dar de o importanta uriasa sunt servicii contabile RealCont.ro pe care le primesti si de la distanta, la cele mai mici preturi.


Nu poti sa iti desfasori activitatea legal, fara departamentul de contabilitate. Acum gandeste-te, daca se merita sa angajezi contabil, din moment ce faci singur vata de zahar, o vinzi singur si tot tu esti cel care face curatenie in chiosc. In primul rand, ar trebui sa ii pui la dispozitie un birou cu tot ceea ce are nevoie si sa achiti pentru el toate impozitele si contributiile care se impun. Un contabil pentru atat de putin, din moment ce se poate sa primesti evidentele si toate actele contabile de care ai nevoie prin adresa de e-mail?
Avand o experienta de peste 15 ani, contabilii firmei prezentate mai sus vor lucra perfect pentru afacerea ta, fara sa iti solicite concediu, invoiri sau plata concediilor medicale.
Nu au gresit niciodata desi si-au oferit serviciile pentru mii de intreprinzatori si institutii, dar este bine sa stii ca au asigurare in caz de greseala profesionala si firma ta va fi despagubita, daca apar erori.

Firma Realcont.ro ofera la cerere si consultanta fiscala si te si reprezinta in fata institutiilor statului. Multi apeleaza la acesta firma de contabilitate, reducand in acest fel cheltuielile cu peste 50%.
La semnarea unui contract pe durata unui an, firma ofera clientilor o luna de servicii contabile gratuite, care se afla prin tragere la sorti.
Nu sta fara contabil si nu incerca tu sa tii evidentele, ci apeleaza la profesionisti si cauta profesionisti care cunosc si legislatia actuala si te pot consilia sa functionezi 100% legal.
Specialistii de la Realcont.ro te pot ajuta si daca doresti sa faci angajari sa iti extinzi afacerea, ocupandu-se de resurse umane si de salarizare.
Fii intreprinzator, dar si calculat! Inlocuieste contabilul care sta la sediul firmei permanent si consuma electricitate si apa curenta, plus ca are pretentiile lui cu un serviciu elegant de la distanta, care te scapa de obligatii si de cheltuieli inutile!
Profita si de gratuitatea pe care ti-o ofera si stabileste parteneriat de lunga durata!
Hai, solicita o oferta de servicii complete si nu vei regreta! Realcont.ro poate duce contabilitatea unor companii cu mii de angajati intr-un mod exceptional.
Toti partenerii au cuvinte de lauda la adresa lor si sunt pe deplin multmiti de colaborare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *