Cand eram copil si imi era foame, respiram cu lacomie toate mirosurile de mancare venite din locurile prin care treceam. Cel mai mult ma tulburam: mirocul de cartofi prajiti, mirosul de friptura, de paine si cozonac scos din cuptor si de gogosi. Si astazi, pofticiosii, copiii si femeile insarcinate vin dupa miros, deschid usa restaurantului si ar dori ca in secunda urmatoare sa isi primeasca portia. Din pacate pentru cei foarte pofticiosi si infometati, trebuie sa astepte pana le vine randul sa guste din bucatele care au raspandit o aroma ispititoare.
Oricat de tentant ar fi insa mirosul, oamenii nu se duc niciodata dupa el in locul in care au avut o experienta neplacuta de urmatorul tip:

-au fost deranjati de muste sau de viespe, in timp ce stateau la masa asteptand sa fie serviti sau mancau. Insectele alunga clientii din unitatile de alimentatie publica, fiindca sunt dezgustatoare si simultan cu ele pun in miscare zeci de microbi.

-au fost vazuti soricei prin sala de mese sau prin bucatarie sau locul de aprovizionare.
-mesele nu sunt curate, nici vesela nu este perfecta.
-alegerile sunt limitate. Nu isi gaseste toata lumea ceva de mancare aici.
-dupa masa, multi consumatori au facut toxiinfectii alimentare sau indigestii.

Dupa mirosul irezistibil de mancare gatita nu vin numai oamenii, ci oportunistii care spera sa serveasca o portie gratuit. Acestia sunt: soriceii pofticiosi, carora le tremura mustatile si le sclipesc ochii, mustele insistente care intra fara retinere in farfuriile pline si in ochii celor care stau linistiti la mese, furnicile care isi gasesc si ele provizii pentru copiii lasati acasa: firimituri de paine si cristale de zahar.

Managerii restaurantelor trebuie sa fie suficient de abili, incat sa atraga numai oamenii si sa puna pe fuga intrusii, solicitand oferta de dezinsectie restaurante firmei care conduce in topul serviciilor de profil din tara, 3d-deratizare.ro.
Serviciile oferite de acesti profesionsti empatici si inimosi sunt de durata, in sensul ca, daca se respecta instructiunile, sunt garantate un timp indelungat, fiindca lucrarea este executata cu responsabilitate.

Experienta isi spune cuvantul: membri echipei stiu unde anume se refugiaza soriceii sau insectele si le cauta in orice coltisor de cladire. Pana nu s-au asigurat ca toti intrusii au fost eliminati, nu declara operatiunea incheiata.
Dezinsectia totala este posibila datorita:

-aparaturii performante. Echipa are la dispozitie echipamente moderne, care pot fi manuite usor si care patrund si in locurile greu accesibile.
-substantelor eficiente. Cu ajutorul lor sunt distruse insectele, rozatoarele, dar pentru oameni nu este deloc toxic. Aceste substante au fost testate si declarate de specialisti ca fiind nontoxice.
-echipamentelor de protectie purtate de membri echipei. Este adevarat ca substantele nu fac rau, dar echipa poate sa fie atacata de roiurile de insecte, hainele celor care se ocupa de dezinsectie s-ar putea uda de la jetul menit sa inlature fiintele daunatoare.

-experientei specialistilor care executa aceste operatiuni de mai multi ani si pentru multi beneficiari: gospodarii individuale sau firme si institutii.
In cazul in care zariti furnici sau gandaci indreptandu-se in sir indian catre restaurant, orientandu-se dupa mirosul de mancare, puneti mana pe telefon si solicitati o interventie de urgenta firmei de deratizare prezentate mai sus. In 24 de ore echipa de interventie sosita la fata locului va va ajuta sa izgoniti musafirii nepostiti si la cerere va si elibereaza certificate de dezinsectie, dezinfecti sau deratizare.

Deratizarea, dezinfectia sau dezinsectia nu dureaza mai mult de doua ore, iar efectele lor sunt garantate cel putin 6 luni.
Paziti-va afacerea in acest mod, fiindca in caz contrar, daca echipa de la deratizare nu vine la timp sa isi faca treaba in restaurantul pe care il detineti, vor fugi clientii.
Prezenta unei echipe atat de bune de deratizare, dezinfectie si dezinsectie reprezinta garantia ca cineva este disponibil in orice moment sa ne scape de furnici, de gandaci, de muste sau de viespe, de plosnite, purici, soareci, sobolani, dar si de serpii care si-au facut culcus in apropierea locuintei noastre.
Te cuprinde disperarea, cand ai descoperit ca ai soareci si vezi ca nicio masura pe care o iei impotriva lor nu da rezultat. Am trecut prin aceasta experienta nefasta si pot sa spune ca nu mai puteam dormi noptile, gandindu-ma ca intrusii imi vor roade totul si imi vor umple casa de mirosul lor. Ma gandeam ca imi vor ocupa casa, iar eu voi fi nevoita sa plec in alta parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *