Bordelul a fost intotdeauna o afacere de succes, daca nu interveneau adesea pasiunile. Clientii se indragosteau de o anumita fata si pentru aceasta era in stare sa sparga totul, mai ales cand auzeau gemete din camera ei, semn ca isi imparte farmecele cu alt barbat.
Matroanele erau insa responsabile de starea de sanatate a angajatelor sale, de sarcinile nedorite, de plata salariilor lor. Se incasau sume uriase, dar se si cheltuia mult pe controale medicale, pe intretinerea lucratoarelor, pe hainele fetelor.

Ce-ar fi insa sa deschizi un bordel in care sa investesti numai la inceput si dupa aceea cu intretinrea localului si nimic mai mult? Fetelor frumoase ca din basme sa nu le dai un banut, sa nu aiba nevoie de hrana sau de haine, nici de controale ginecologice periodice sau…si mai rau, de tratamente!
In prezent poti avea un bordel pe cinste plin cu papusi gonflabile realistice pe care sa le inchiriezi doritorilor de experiente incitante. Pe site-ul magazinului Incitant.ro sunt atat de multe modele, incat fiecare barbat din oras va gasi in localul tau original idealul sau de frumusete feminina.

Sa ai un bordel cu peste 100 de papusi gonflabile de toate nationalitatile si de ce nu si barbati dotati din silicon reprezinta o ideea de afaceri senzationala. Poti alinia papusile cuminti pe holul mare de la intrarea luminata cu felinare rosii sau le poti pune in fata usii camerei fiecareia. Fiindca se proclama libertatea dintre sexe, o aripa a casei de toleranta ar putea fi dedicata femeilor, ca sa isi aleaga si ele barbatii dotati conform criteriilor de frumusete masculina proiectate in imaginatie.
Afacerea ar fi extrem de banoasa, mai ales ca multi dintre clienti nu au bani sa isi cumpere o amanta din plastic realistica, dar sunt curiosi sa incerce una cel putin o data in viata si cand vor vedea ce senzatii simt in timpul partidelor, vor deveni dependenti.

Cum sa nu fie incantati de o noapte petrecuta cu o papusa atat de frumoasa, prevazuta cu sistem de incalzire care imita 100% femeia adevarata?
Dupa fiecare intrebuintare, papusile pot fi curatate, dezinfectate si sunt ca noi, fiindca pe silicon nu traiesc microbii, asa cum fac intr-un organism viu in care se si inmultesc rapid.
Incitant.ro este cel mai mare distribuitor de papusi gonflabile din Romania. Amantele din plastic sunt special fabricate pentru cei care le comanda si aduse cu avionul. Ele pot ramane la stadiul de simple papusi sexuale cu care posesorul isi indeplineste fanteziile sau copii fidele ale femeilor, cand sunt prevazute cu:

-sistem de incalzire corp. Gura catifelata este fierbinte si simti pasiunea buzelor ei cand te dezmiarda, vaginul este la fel cald facandu-ti o primire de zile mari.
-voce. Multi sunt excitati de zgomotele de placere ale partenerei, de aceea o papusa gonflabila cu voce seamana leit cu o partenera vie.
Siliconul de calitate imita perfect pielea catifelata si moale. Cat despre sani ce sa vorbim! Pana si sfarcurile stau drepte si te invita sa le ciupesti usor sau sa le musti, mai ales ca nu iti ranesti partenera in acest mod.

Cand esti excitat la maximum si te controlezi greu, amanta din plastic iti suporta toanele. Un bordel cu papusi gonflabile ar rezolva multe dintre problemele barbatilor legate de relatiile intime, cum ar fi:
-lipsa unei partenere. Barbatii activi sexuali fara partenere se simt frustrati, isi pierd increderea in fortele proprii si devin rai, inchisi in ei, ranchiunosi. Papusa gonflabila care poate fi curatata dupa fiecare utilizare este partenera ideala de sex, mai ales ca nu apar complicatii sentimentale intre cei doi.
-refuzurile repetate ale partenerei din diferite motive. Este si mai frustrant sa ai acasa o sotie, o iubita si sa refuze sa ti se daruiasca.
-sarcina avansata a partenerei, perioada postnatala, diferitele boli ale acesteia. In mod sigur te-ai simti vinovat fata de ea sa iti faci o amanta, cand ea sufera.
-perioadele de impotenta.Nu ti se intampla mereu, dar ai perioade in care iti vine sa intri in pamant de rusine, fiindca iti pregatesti si iti convingi partenera si cand sa se intample minunea, nu poti si nu poti, chiar daca vrei si vrei! O papusa te-ar ajuta sa vezi ce se intampla cu tine si care sunt cauzele disfunctiilor. Poti descoperi ce anume te stimuleaza si ce te inhiba, fara discutii si reprosuri.
Acesta a fost lista pentru care esti motivat sa te duci la un bordel cu papusi gonflabile sau sa iti comanzi propria ta amanta din silicon. Sigur ca dupa ce vei experimenta sexul total cu frumoasa din silicon vei adauga si tu alte motive serioase la lista mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *