Viata noastra se desfasoara pe repede inainte, niciodata in reluare. Alergam intre serviciu-casa-cumparaturi, serviciu-casa-cumparaturi ca la maraton. Curatenia din casa incercam sa o tinem din scurt, dar “Iarna nu-i ca vara”, asa ca este nevoie de curatenia generala de primavara in casele noastre sa respiram aer curat si sa ne simtim in siguranta, mai ales ca vine Pastele si primavara aduce atata frumusete in jur!
Daca incalzirea se face cu sobe pe lemne, peretii s-au afumat usor, cosurile sobelor necesita sa fie curatate si se face mizerie peste tot. Mai sunt si camerele de varuit si te apuca disperarea sa vezi toata mobila in mijlocul casei acoperita cu folie.

Dupa ce a trecut iarna, toata casa trebuie luata la rand cu atentie: pivnitele si camarile, bucataria si baia, dormitoarele, holurile, sufrageria si anexele. Incaltamintea scalciata se arunca, la fel cutiile din carton goale si borcanele cu conserve pe jumatate consumate.
Nici singura si nici in doi nu se poate face acesta munca titanica, mai ales ca este nevoie ca mobila sa fie mutate de colo colo si spalat sub ea, covoarele vor fi stranse, batuta, sa iasa tot praful din ele si dupa aceea spalate.

In cazul in care te afli in acesta situatie, nu chema un prieten sau vecinii, care isi vor schimba impresia despre tine, ci apeleaza la firma de curatenie CuratArt.ro, care iti trimite la domiciliu o echipa de profesionisti cu toate aparatele si echipamentele necesare pentru a-ti lasa casa luna in urma lor.
Daca soliciti ajutorul unor persoane apropiate trebuie sa le pui la dispozitie consumabile si tot ceea ce au nevoie pentru acest lucru, asa ca mai faci drumuri la magazine si ramai si dator celor care te ajuta.
Firma iti trimite la domiciliu o armata pregatita sa lupte cu dezordinea si microbii din casa.
Echipa soseste conform programarii cu aspiratoarele si produsele cele mai bune pentru curatarea mobilei, a parchetului, a cadei si vaselor ceramice din baie, dar si a geamurilor.
Toate produsele lor de calitate premium care lasa casa stralucind nu sunt toxice pentru locatarii acesteia.
Un alt lucru util pe care il face echipa la domiciliul clientului il reprezinta curatarea tapiteriei. Fotoliile, saltelele, canapelele, toate aceste colectoare de praf si de microbi sunt scuturate si tratate cu substante care le lasa mirosind a proaspat si fara o pata. Stim foarte bine cat de lipicioase sunt fotoliile sau canapelele pe care pun copiii manutele murdare de ciocolata sau bomboane.

Avantajos este ca aceste piese de mobilier grele si dificil de manipulat sunt curatate in totalitate acasa si nu necesita transport la firme specializate in acest tip de servicii.
Curatart.ro poseda certificarile ISO de care are nevoie orice firma de profil din lume. Acest lucru garanteaza cele mai bune servicii si faptul ca recipientele si consumabilele folosite la curatenia din casa dumneavoastra sunt atent depozitate si nu polueaza mediul.
In plus, la sfarsitul lucrarii sunteti invitati sa luati casa in primire si in cazul in care aveti obiectii asupra unor aspecte, echipa reia operatiunile acelea ca in calitate de beneficiari sa fiti 100% multumiti.

Rearanjarea mobilei si a lucrurilor dupa zugravit ca si strangerea tuturor ambalajelor lasate in urma de mesteri si stergerea petelor de var de pe tamplarie, parchet sau gresie iau mult timp si sunt foarte obositoare.
Echipa de la firma prezentata mai sus se sincronizeaza perfect, in plus are secrete dobandite in timpul experientei indelungate pe care le aplica, asa se explica rata de 98% a clientilor multumiti.
In legatura cu serviciile acestor ajutoare de nepretuit la curatenia generala de primavara este bine sa stiti urmatoarele:
-se pliaza pe orice spatii: depozite, hale industriale, garsoniere, vile sau apartamente, poduri si mansarde, asa ca nu ezitati sa le solicitati serviciile.
-fac curatenie dupa constructori si dupa petreceri, cu toate ca acestea sunt cele mai grele manopere. Imi amintesc ce deprimata m-am simtit, la vederea gramezilor de moloz din mijlocul casei, al ambalajelor din carton si plastic aruncate peste tot si mai ales la petele de ciment, vopsea si silicon pe care trebuie sa le scot fiindca erau inestetice. O parte dintre ele se uscasera si ma dureau si imi sangerau unghiile insistand fara succes.

-executa si operatiuni de deratizare si dezinsectie atat de necesare, cand iti propui sa faci curatenie generala intr-un anumit loc.
-preturile sunt oneste raportate la dificultatea si calitatea muncii si scutesc beneficiarul de alergatura si de achizitionarea consumabilelor
-firme mari colaboreaza permanent cu acesti agenti de curatenie si au numai cuvinte de lauda la adresa lor.
Nu incepeti curatenia de primavara fara aceste ajutoare de nadejde, daca doriti lucrari de calitate, executate la timp, far sa depuneti vreun efort!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *