Mai este foarte putin timp pana vom deschide iar cadourile gasite sub brad si vom gusta bunatatile pregatite special pentru masa de Craciun. Inainte de toate ar trebui sa faci curatenie in casa si sa incepi sa o decorezi in stil festiv pentru sarbatoare. Specialistii in design interior ne ofera cateva sfaturi de pus in practica pentru a da casei un aspect unic.

In primul rand, folosestele ornamente, nu trebuie ca acestea sa se asorteze in totalitate, dar este recomandat sa fie unele elemente de aceeasi culoare. Eu am ales set nostalgic ornaments turta dulce pentru spatiul de deasupra semineului. Pentru un Craciun tematic, ar trebui sa folosesti un set de trei culori, din care rosul va face parte cu siguranta.

Holurile nu trebuie scapate din vedere atunci cand vorbim de decorarea casei. Acesta poate fi impodobit cu luminite sau cu o decoratiune cu led Gold Shine. De asemenea, usa de la intrare, prin care oaspetii intra in casa poate fi impodobita cu o coronita S Christmas White Beauty, care aduce un pic de rafinament intregului decor datorita nuantelor de alb si argintiu.

Mai nou, oamenii au ales sa nu mai cumpere un brad pentru a-l impodobi si prefera sa decoreze cu grija intreaga casa pentru a fi pregatita sa intampine oaspetii care nu vor intarzia sa apara. Bucataria este si ea un spatiu important pentru ca acolo are loc masa de Craciun. De aceea gospodinele aleg sa puna fata de masa Firry sub platourile de mancare pregatite cu atata drag. De Craciun, cele mai consumate preparate sunt sarmalele, cozonacul si mamaliga, dar si prajiturile pregatite dupa retete vechi.

Daca ai destul spatiu pentru amenajarea bradului, ei bine, poti opta pentru decoratiune de agatat Bird rosie la pretul de doar 5lei, redusa de la 7 lei, doar la magazinul Nobila Casa. Puteti alege chiar acum cel mai apropiat magazin pentru a merge sa cumparati articole de decor la preturi mici. Eu aleg intotdeauna Nobila Casa din Iulius Mall Timisoara deoarece au o gama variata de produse si dispun de oferte de nerefuzat. Ultima data nu am plecat de acolo pana nu am achizitionat o latiera Toy’s Delight la doar 89 lei. Din portelan, cu o capacitate de 0,5 l, aceasta este menita sa aduca un plus de eleganta mesei de Craciun prin design-ul ei deosebit.

Decorarea casei are rolul de a atrage atentia oaspetilor si a produce o atmosfera de basm pentru sarbatoarea de Craciun, de asemenea este un moment placut pe care il petreci alaturi de cei dragi, asa ca da frau liber gandurilor si imaginatiei pentru a amenaja spatiul asa cum doresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *