Bateriile de tip VRLA sunt extrem de eficiente, fiind sursa perfecta de curent fie ca vorbim despre barci, scutere, masini electrice, aplicatii comerciale deep cycle, sisteme UPS, masini de curse sau masini cu performante ridicate, vechicule cu sisteme Star-Stop si multe altele.

Aceste baterii VRLA au fost construite astfel incat sa ofere eficienta ridicata dar cu o minima mentenanta, fara a fi nevoie de adaugarea apei spre exemplu, ca in cazul bateriilor normale utilizate pe automobilele obisnuite. Aceste baterii folosesc electroliti putini, acid de baterie, in comparatie cu bateriile auto pe care le stim cu totii, de plumb.

Bateriile VRLA cu gel ofera diverse avantaje pentru aplicatii diverse, putand fi montate in orice pozitie sau directie si pot face fata unor conditii mult mai dure. Pentru a intelege bateriile VRLA trebuie sa intelegem diferenta dintre acestea si bateriile auto clasice, obisnuite.

Daca si tu te numeri printre cei care sunt in catarea unor baterii cu gel VRLA, trebuie sa stii ca echipa E-acumulatori.ro este gata sa iti sara in ajutor cu produse de cea mai bune calitate dar si cu sfaturi la nevoie. Pe acest site veti gasi o gama foarte de produse de acest fel, baterii cu gel VRLA dupa cum am precizat dar si mult altele precum UPS si surse neintreruptibile de curent, sisteme fotovoltaice si solare, eoliene si asa mi departe

Revenind la bateriile cu gel VRLA, bineinteles ca preturile difera in functe de specificatiile acestora. Pretul variaza de la un model la altul si de la un brand la altul. E-acumulatori.ro va pune la dispozitie o gama foarte variata de acumulatori de diverse capacitati la preturi foarte accesibile, ce provin de la diversi producatori, fiind destinate pentru numeroase utilizari, in special pentru autoturisme.

Un mare avantaj al bateriilor cu gel VRLA este faptul ca nu au o valva speciala pentru eliberarea presiunii, ci dispun de un simplu orificiu prin care gazul isi elibereaza presiunea. Bateriile normale functioneaza pe baza de electroliti, ceea ce inseamna ca se pot varsa si cauza coroziune in cazul in care bateria este rasturnata ori intepata. Ca un alt dezavantaj al bateriilor normale, este reprezentat de pozitia in care poate fi montata, in pozitie dreapta dreapta, “in picioare”. Bateriile cu gel VRLA nu se scurg, pot fi montate in orice pozitie, intretinerea este minima, deci avantaje extrem de importante comparativ cu bateriile clasice.

Daca vei apela la serviciile celor de la E-acumulatori.ro, vei avea garantia ca produsele si serviciile sunt de calitate, acestia fiind un jucator destul de important pe aceasta nisa, avand suficienta experienta in acest domeniu.

Toti clientii sunt importanti in egala masura indiferent de comenzile pe care le fac, indiferent daca o comanda valoreaza 100 de lei sau mii de lei. De asemenea, clientii vor beneficia de consultanta astfel incat produsele comandate sa fie exact pe nevoile fiecaruia in parte. De mentionat este faptul ca acestia se ocupa si cu reciclarea bateriilor si vor prelua in mod gratuit toate deseurile de acest tip, pentru a fi duse intr-un centru de reciclare, deoarece stim cu totii cat de periculoase pot fi acestea pentru mediul inconjurator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *