Cel mai performant monitor 4K de 27 inch pentru fotografi, cu precizie superioară a culorilor și calibrare hardware

București, România – BenQ, producătorul de renume internațional de dispozitive de lifestyle digital, anunță că monitorul pentru fotografi SW272U a primit prestigiosul titlu de Cel mai bun monitor profesional pentru fotografii 2024 din partea TIPA (Technical Image Press Association). Acest lucru marchează o altă realizare semnificativă, după recunoașterea predecesorului său SW321C, în aceeași categorie. Premiul TIPA, acordat de Technical Image Press Association, care reprezintă 30 de publicații importante de fotografie din întreaga lume, are ca scop recunoașterea și onorarea celor mai bune produse de fotografie și imagistică la nivel global.

“Dispunând de o acuratețe excelentă a culorilor și de o calibrare hardware, acest nou monitor foto profesional de 27 inci oferit de BenQ continuă exemplul convingător al renumitei serii SW. Păstrând principalele atuuri ale modelului anterior SW321C, acesta oferă o acoperire de 99% Adobe RGB și 99% DCI-P3, cu un LUT 3D pe 16 biți, tehnologie de uniformitate BenQ și ICCsync. Panoul Fine-Coated, ce asigură o vizualizare fără reflexii şi un efect de textură, împreună cu software-ul Paper Color Sync, oferă performanțe screen-to-print de top în industrie, ca platformă de ultimă generație pentru editarea precisă a fotografiilor și un proofing fiabil. Fotografii vor aprecia conformitatea cu standardele Pantone Validated, SkinTone și Calman Verified. Gestionarea culorilor este implementată în mod inteligent prin stocarea internă a datelor de culoare, iar utilizatorii pot efectua cu ușurință calibrarea cu ajutorul software-ului Palette Master Ultimate.”, a menţionat TIPA.

Adaptat diverselor nevoi profesionale

BenQ oferă o gamă extinsă de dimensiuni și specificații menținând în același timp o precizie impecabilă a culorilor. Păstrând tradiția de la generația anterioara SW272U și SW321C, BenQ a dezvăluit cea mai recentă completare a seriei de monitoare pentru fotografi, cu modelul SW242Q. Cu un transfer rapid de date și o livrare de putere de până la 90W, acesta oferă compatibilitate cu dispozitivele Thunderbolt 3/4 prin USB-C. În plus, îmbunătățește procesele video cu suport HDR și formate multiple, oferind totodată un control de înclinare, rotire și pivotare pentru o mai mare flexibilitate.

Despre Technical Image Press Association (TIPA)

Câștigătorii premiilor TIPA 2024 au fost selectați în cadrul Adunării Generale anuale a TIPA, care a cuprins editori de la publicații din 14 țări de pe cinci continente, lideri în industria fotografică și de imagistică. Produsele susținute de premiile TIPA sunt cunoscute ca fiind cele mai excelente produse care au fost introduse pe piață în anul precedent.

Pentru mai multe informații despre TIPA, vă rugăm să vizitați www.Tipa.com . Pentru a afla mai multe despre monitoarele profesionale BenQ, vă rugăm să vizitați BenQ.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *