București, 27 februarie, 2024: Huawei prezintă la MWC Barcelona 2024 soluții privind transformarea digitală, încurajând operatorii și partenerii să facă tranziția către noua tehnologie 5.5G. Compania a împărtășit viziunea sa asupra sinergiei despre rețea, cloud și inteligență în cadrul expoziției “Advance Intelligence”. Aceasta își propune să promoveze transformarea digitală inteligentă în toate industriile, să construiască un ecosistem industrial prosper, să accelereze ciclul de afaceri pozitiv al 5G și să se pregătească pentru viitoarea generație 5.5G.

Standul Huawei din Pavilionul 1 a fost conceput pentru a imagina cum ar arăta o lume digitală inteligentă, care dispune de conectivitate inteligentă a tuturor lucrurilor. Infrastructura digitală a viitoarei lumi inteligente va fi profund integrată în fiecare aspect al vieții, al industriei și al societății. Aceste noi scenarii de afaceri, destinate oamenilor, locuințelor, întreprinderilor și vehiculelor vor reprezenta provocări mai mari pentru capacitățile de rețea. Huawei a prezentat la MWC Barcelona 2024 o gamă completă de produse și soluții 5.5G, F5.5G și Net5.5G pentru mai multe scenarii. Compania își propune să colaboreze cu operatorii globali și cu partenerii pentru a accepta provocările și oportunitățile din industrie și pentru a conduce viitoarea lume inteligentă.

Până la finalul anului 2023, au fost lansate peste 300 de rețele comerciale 5G la nivel mondial, care au deservit peste 1,6 miliarde de utilizatori. Dezvoltarea 5G este în prezent în plină desfășurare, rata de creștere a utilizatorilor 5G la nivel mondial ajungând de șapte ori mai mare decât cea a utilizatorilor 4G în aceeași perioadă. Operatorii care utilizează soluțiile Huawei s-au clasat pe locul 1 în ceea ce privește experiența de rețea în timpul testelor 2023, efectuate de o organizație bine cunoscută în orașe cheie din Germania, Austria și Olanda. Huawei a colaborat, de asemenea, cu operatori de top la nivel mondial și cu parteneri din industrie pentru a găsi soluții inovatoare la cerințele tot mai avansate ale noilor aplicații și scenarii 5.5G. Împreună, au promovat validitatea tehnologiei 5.5G și implementarea rețelelor, extinzând piața 5.5G în curs de dezvoltare.

Huawei a ajutat deja operatorii să înceapă verificarea și testarea comercială 5.5G în peste 20 de orașe din întreaga lume. Orientul Mijlociu a format un consens general privind dezvoltarea 5.5G, toți cei șase membri ai Consiliului de Cooperare al Golfului (CCG) finalizând verificarea ratei de 10 Gbps 5.5G și incubarea de noi servicii, cum ar fi RedCap și IoT pasiv.

Cei trei mari operatori din China continentală au început să implementeze rețele 5.5G în marile orașe, pentru a explora servicii care să conecteze oamenii, obiectele, vehiculele, industriile și locuințele. În Hong Kong, operatorii au finalizat, de asemenea, testarea și verificarea ratei de 10 Gbps 5.5G în banda C și mmWave și au început să furnizeze servicii FWA 5.5G.

În Europa, operatorii finlandezi au încheiat verificarea tehnologiei 5.5G în rețele comerciale, atingând o rată de vârf de peste 10 Gbps, și au verificat tehnologia IoT pasivă. În Germania, operatorii care operează în banda de 6 GHz au atins, de asemenea, o rată de vârf de 12 Gbps, utilizând tehnici pentru a procesa semnalele primate de la mai multe surse.

De asemenea, Huawei va lansa la MWC primul model de fundație de telecomunicații din industrie. Acest model de fundație va oferi aplicații inteligente bazate pe roluri și scenarii pentru a susține cererea din industrie pentru furnizarea agilă de servicii, asigurarea unei experiențe precise a utilizatorilor și eficiență O&M în toate domeniile. De asemenea, noul model va ajuta operatorii să încurajeze angajații și să îmbunătățească experiența utilizatorilor pentru a stimula, în mod cuprinzător, productivitatea rețelei.

Se preconizează că 5.5G va fi lansat comercial în 2024, iar Huawei și-a reafirmat angajamentul de a lucra cu operatorii din întreaga lume pentru a explora evoluția către 5.5G. Compania își propune să contribuie la construirea unor rețele omniprezente care să fie eficiente, colaborative, ecologice, stabile și inteligente, astfel încât operatorii să poată oferi o experiență premium. O astfel de colaborare în industrie va duce transformarea digitală inteligentă la niveluri mai profunde și va conduce, mai repede, tranziția către o lume inteligentă.

Divizia Enterprise a companiei Huawei va prezenta noi soluții digitale inteligente pentru 10 industrii și o serie de produse emblematice sub tema “Infrastructură de vârf pentru a accelera inteligența industrială”. Compania este nerăbdătoare să dea mâna cu clienții și partenerii săi din întreaga lume pentru a explora inovațiile și practicile în domeniul transformării digitale inteligente. Huawei se angajează să devină cel mai de încredere partener pentru transformarea digitală inteligentă în toate industriile.

În cadrul evenimentului, divizia de dispozitive Huawei va prezenta o gamă de produse emblematice de înaltă calitate, în pas cu moda și bazate pe tehnologie. Standul lor este împărțit în zone de experiență bazate pe scenarii, inclusiv pe “Fashion Forward”, “Creation of Beauty” și “Fitness & Health”, care se vor concentra pe modul în care soluțiile Huawei infuzează viața de zi cu zi cu noi tehnologii și îmbogățesc experiențele bazate pe scenarii. Continuând să investească în inovația tehnologică în 2024, echipa de dispozitive Huawei se angajează să facă noi progrese și să construiască stiluri de viață diferite și personalizate pentru consumatorii globali.

MWC Barcelona 2024 are loc între 26 și 29 februarie în Barcelona, Spania. În timpul evenimentului, Huawei își va prezenta cele mai recente produse și soluții la standul 1H50 din Fira Gran Via Hall 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *