Perioada de pandemia ne-a dat tuturor de gandit, mai ales celor care ininte neglijau curatenia si igiena personala. Spalatul mainilor a devenit activitatea cea mai importanta din anul 2020 fiind o activitate pe deplin justificata. Gama de sapun tork de pe site-ul cleane.ro ofera o multime de optiuni atunci cand vine vorba de sapun lichid, sapun spuma sau in orice alt format. Acest tip de sapun Tork lichid poate fi imbinat foarte bine cu dispensere tork, pentru a miniza contactul direct cu sapunul.

Pasii pentru spalarea eficienta a mainilor includ:

Clatiti-va mainile sub apa curenta la o temperatura confortabila.

Apa calda nu este mai eficienta decat apa rece la uciderea germenilor.

Aplicati tipul de sapun care va place cel mai mult. Sapunurile de incercat includ formule lichide, spume si cele cu adaos de creme hidratante.

Lasati spuma sa actioneze timp de jumatate de minut sau mai mult, frecand mainile. Asigurati-va ca raspanditi spuma pe toate partile mainilor si incheieturilor, inclusiv sub unghii si intre degete.

Clatiti si uscati bine.

Daca folositi o baie publica, folositi un prosop de hartie atat pentru a opri robinetul, cat si pentru a intoarce manerul usii la iesire.

Cand ne spalam pe maini?

Dupa utilizarea toaletei, atat acasa, fie intr-o toaleta publica;

Dupa schimbarea scutecului unui bebelus sau ajutarea unui copil mic sa foloseasca toaleta;

Inainte de a schimba lentilele de contact;

Dupa ce v-ati suflat nasul, ati stranutat sau tusit, mai ales daca sunteti bolnav;

Inainte de a lua medicamente, cum ar fi pastile sau picaturi pentru ochi;

Dupa activitate sexuala sau intima;

Inainte de a trata o arsura sau o rana, fie asupra dumneavoastra, fie asupra altcuiva

Dupa ce a avut grija de o persoana bolnava

Bidonul de sapun lichid Tork de 5 litri este investitia ideala pentru un magazin, restaurant sau bar, ale carui bai publice sunt frecvent folosite de clienti si personal. Este un sapun usor parfumat, fin, cremos, care previne iritarea pielii si lasa mainile curate si usor parfumate dupa orice spalare.

Pe langa produse Tork, magazinul mai are de oferit si o gama de aspiratoare profesionale de calitate foarte buna la preturi pe care toti si le pot permite.

De ce este bine sa faci curat?

Dezordinea  in zonele cu mocheta, tapiterie sau asternut sau in zonele care sunt in mod natural umede, cum ar fi subsolurile si garajele, poate agrava alergiile si astmul.

Acarienii, praful pentru animale de companie si mucegaiul se ascund in posesiunile fizice, care pot declansa reactii alergice, pot scadea calitatea aerului si pot creste potentialele probleme de astm.

Gandacii si rozatoarele se pot inmulti si ascunde cu usurinta in casele dezordonate. Sunt atrasi de scurgerile de lichide, resturile alimentare si bolurile murdare pentru animale de companie. Prezenta lor este o problema, deoarece raspandesc boli, bacterii, germeni si alergii.

Cand locuiti intr-o casa dezordonata, vi se aminteste inconstient de munca care trebuie terminata. Veti avea o priveliste dezolanta de fiecare data cand va uitati in jur. Magazinul cleane.ro are de toate pentru toti, produse cu adevarat folositoare in orice gospodarie sau pentru orice format profesional!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *