• Parteneriatul oferă soluții pentru ca magazinele online să își majoreze capacitatea de livrare națională și internațională, concomitent cu ajustarea, în timp real, a ofertei comerciale
  • Coletăria.ro oferă consultanță și asigură conectarea magazinelor românești cu marketplace-uri din UE

Coletăria.ro, expert în expedierea și livrarea coletelor, parte a grupului Packeta, cu cea mai mare rețea de puncte pick-up din Europa Centrală și de Est, și StockBinder, platformă complet automatizată și integrată, care conectează producătorii și furnizorii cu magazinele online, încheie un parteneriat strategic pentru a sprijini magazinele online să își majoreze capacitatea de livrare a produselor, atât național, cât și internațional, concomitent cu ajustarea, în timp real, a ofertei comerciale.

Parteneriatul le oferă magazinelor online ce folosesc platforma StockBinder acces instant la un sistem bazat pe multiple servicii integrate, atât de livrare a coletelor, cât și de dezvoltare a afacerii online dincolo de granițele României.

Coletăria.ro asigură conectarea magazinelor cu marketplace-uri din UE, pentru o extindere rapidă a afacerii online și oferă, prin rețeaua deja existentă de parteneri, servicii de consultanță juridică, de înființare de companii, pentru deschiderea de conturi bancare, metode de plată, traduceri, marketing etc.

Prin acest parteneriat, clienții StockBinder vor beneficia de o ofertă comercială preferențială pe mai multe segmente de livrare:

  • Pentru livrarea la punctele pick-up din România –  50% discount în primele 2 luni;
  • Pentru livrarea la punctele pick-up din Ungaria, Slovacia, Cehia, Polonia și Bulgaria – 30% discountîn primele 2 luni;
  • Pentru Home Delivery în Romania, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Cehia, Polonia, Austria, Germania, Elveția, Liechtenstein, Olanda, Belgia, Croația, Slovenia, Franța, Italia, Spania, Portugalia și Ucraina – 20% discount în prima lună.

Clienții magazine online ale Coletăria.ro primesc acces la platforma StockBinder, care îi conectează cu producătorii și furnizorii, permițând listarea rapidă de produse. Practic, platforma preia toate informațiile despre stocuri, prețuri și descrierea produselor oferite de furnizori și producători, dar și cataloagele de produse ale magazinelor online partenere. Apoi, toate informațiile sunt procesate, iar magazinele online primesc înapoi cataloagele de produse actualizate cu informațiile de prețuri și stocuri de la furnizori, putând ajusta instantaneu oferta comercială.

Clienții Coletăria.ro, interesați de serviciile StockBinder vor beneficia de gratuitate timp de 3 luni la oricare dintre cele 3 tipuri de abonamente.

Decizia se înscrie în strategia Coletăria.ro de dezvoltare și extindere a canalelor de vânzări, parteneriatele cu platformele de eCommerce asigurând accesul către un segment important de clienți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *