Este atat de importanta livrarea mancarii de calitate in alegerea firmei de pompe funebre? Raspunsul este afirmativ, fiindca de calitatea alimentelor servite la masa depinde multumirea apartinatorilor.

Este ca si cum o gazda are musafiri si fiind extrem de ocupata si bulversata psihic, pune mana pe telefon si solicita mancare gatita de la cel mai bun restaurant din oras sau de la o firma de catering.

Legile ospetiei obliga gazda sa fie foarte atenta si sa le ofere musafirilor ce este mai bun.

Din cauza acestui fapt, apartinatorii din Bacau apeleaza la Agentia 07 Funerare Bacau  sa se ocupe de organizarea inmormantarii si sa livreze si mancare buna si suficienta pentru cei care vin sa le fie alaturi cu ocazia tristului eveniment.

Firma de pompe funebre prezentata mai sus este renumita atat pentru calitatea serviciilor funerare, dar si pentru catering Bacau.

In ultima vreme firmele de pompe funebre adevarate, de top sunt concurate in mod neloial de firme de servicii funerare neautorizate si nu este cinstit, dar nici avantajos pentru apartinatorii care sunt inselati. Presa a relatat cazurile nefericite ale mai multor oameni care au ajuns in spital dupa ce au consumat mancare de calitate indoielnica furnizata de firme de catering neverificate, din diferite orase ale tarii.

Evident ca nici decedatul nu este pregatit corespunzator si cu respect, de aceea cei care au un deces in familia sa intre pe site-ul dispeceratului funerar national non-stop 07Funerare.ro si sa aleaga cea mai apropiata agentie de locul in care va avea lor inhumarea.

O firma de servicii funerare care se respecta va indeplini urmatoarele sarcini importante in cel mai scurt timp:

-preluarea decedatului de la domiciliu, de la spital sau azil, de pe strada, de unde a avut loc decesul.

Nu este usoara aceasta operatiune, fiindca se face cu mult respect, iar preluarea decenta implica existenta personalului calificat si empatic, a masinilor speciale cu care se face transportul si a unei sali dotate corespunzator si autorizate in care se fac spalarea, imbalsamarea, imbracarea si aranjare.

-intocmirea actelor necesare inmormantarii. Salariatii firmei alearga in locul apartinatorilor, daca acestia isi manifesta aceasta dorinta. La preluarea decedatului poate fi adus si medic care sa constate decesul si sa elibereze certificatul de deces

-furnizeaza toate accesoriile necesare pastrarii traditiei: doliu, batiste si prosoape, cosurile pentru biserica si pachetele cu mancare pentru cei care vin la cimitir. Dupa cum spuneam, experienta isi spune cuvantul si aici, fiindca ei stiu ce alimente sa aleaga in functie de perioada in care are loc decesul.

In perioade de post este obligatoriu sa se serveasca mancare de post.

-asigura transportul in cele mai bune conditii a decedatului de la capela sau de la domiciliu (la tara inca se pastreaza acest obicei) la cimitir. Conditii foarte bune inseamna: masina curata si in stare tehnica perfecta, temperaturi scazute in locul in care este depus sicriul, usi incuiate, sa nu se produca vreun incident pe drum.

-cruci din marmura elegante si cavouri prevazute cu bancute din lemn, fiindca noi, romanii, ne vizitam mortii la cimitir, ii plangem, le povestim cate in luna si cate in stele si le ingrijim mormintele.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *