In ziua de azi, este mai usor ca niciodata sa faceti ciocolata Leonidas femeilor speciale din viata voastra, pentru ca internetul ne ofera o multime de optiuni, oferindu-ne acces nelimitat la acestea. Totusi, intr-atatea optiuni si alegeri, asigurati-va intotdeauna ca alegeti si o cutie cu praline, dulci si rafinate, deoarece femeile au o mare slabiciune pentru ciocolata, iar acest lucru se stie. Ciocolata este un produs alimentar foarte popular, obtinut dintr-un amestec de cacao, lapte de cocos, zahar, uneori lapte si unele arome specifice. Ciocolata este servita, de obicei, sub forma de tableta, baton, praline, inghetata sau alte produse de cofetarie. De asemenea, aceasta este disponibila in trei varietati unice, si anume:

-Ciocolata neagra este numita si ciocolata amaruie, este un amestec de cacao si unt de cacao cu zahar. Ea contine minimum 35% cacao, proportia depinzand de fabricant. Necesarul de zahar depinde de amareala varietatii de cacao utilizata in compozitia acesteia din urma.
-Ciocolata cu lapte contine, conform reglementarilor impuse de Uniunea Europeana, un minim de 25% substanta uscata de cacao si 12 % substanta solida de lapte (in general lapte praf sau lapte condensat).
-Ciocolata alba este ciocolata produsa din unt de cacao, zahar, lapte, vanilie si alte arome. Aceasta ciocolata nu contine cacao pudra sau alte preparate din cacao, de aceea are o culoare apropiata de alb.

Toate varietatile de ciocolata sunt apreciate, deoarece fiecare are gustul si varietatile ei unice. Daca va doriti sa incercati praline de la un brand de lux, atunci trebuie neaparat sa va orientati catre brand-ul Leonidas: din 1913, Leonidas are o singura misiune si anume sa produca cele mai delicioase si calitative praline, accesibile tuturor. In prezent, ciocolata belgiana se gaseste in peste 1400 de magazine din toata lumea, iar gama de produse ajunge la peste 100 de varietati de praline de cea mai buna calitate, confectionate numai din ciocolata cu unt de cacao pur 100%. De asemenea, prainele Leonidas sunt confectionate dupa metodele traditionale, folosind numai ingrediente proaspete: unt de cacao pur 100%, unt si frisca proaspete, alune din Turcia, cirese Morello din zona Perigord, migdale din Italia sau nuci din Grenoble.

Pe site-ul lor veti gasi cea mai variata gama de praline de lux, toate aratand exceptional. Cu ajutorul lor, veti cuceri simturile si inimile celor care le vor primi in dar. Pentru a garanta prospetimea, calitatea si siguranta produselor sale, Leonidas foloseste cele mai noi tehnologii. De aceea, pentru a respecta standardele impuse companiilor alimentare din Europa, Leonidas a integrat standardul de control al calitatii HACCP (Hazard Analysis si Critical Control Points) pentru a asigura un nivel ridicat de siguranta si securitate in lantul de productie si livrare a produselor sale. Ce alte motive ati mai avea sa nu cumparati de la ei? Produsele lor sunt ideale a fi oferite si la ocazii speciale, dar si in zilele obisnuite, fara vreo ocazie anume, deoarece vor aduce garantat un zambet pe chipul celor dragi.

Nu stiti ce praline sa alegeti de pe magazinul lor online? Iata cateva sugestii special alese pentru saptamana 1 – 8 Martie, care se apropie cu pasi repezi:

1)Pralinele Bezea Cafea. Dupa ce gustati din ele si ati trecut de cochilia exterioara de ciocolata, veti savura o bezea cu note florale de miere care se topeste in gura. Cochilia exterioara este din ciocolata cu lapte, iar la interior se afla o umplutura de bezea cu crema aromata de cafea.
2)Buche Praline. Initial crocanta, in final veti descoperi o pralina cremoasa. Aceasta mica pralina crocanta este compusa dintr-un invelis de ciocolata cu lapte, care ascunde un nucleu de crema pralinata.
3)Buche Praline Albe. Initial crocanta, invelita intr-un strat de ciocolata alba, in final cremoasa. Mica pralina crocanta este compusa dintr-un invelis de ciocolata alba de cea mai inalta calitate, care ascunde un interior de crema pralinata.
4)Cerise cu codita. Savurati o aroma puternica, dar in acelasi timp delicata. Esenta naturii este captata in aceasta ciocolata de casa, dulce si tentanta. O muscatura din visina intreaga, scaldata in crema de lichior si imbratisata in ciocolata neagra, va va oferi gustul indraznet al placerii pure.
5)Pralinele Coeur Raspberry. Un moment de tandrete dulce si seducator. Ciocolata alba cremoasa acopera o inima jucausa si irezistibila. O declaratie sincera de dragoste cu aroma de zmeura dulce acrisoara.
6)Pralinele Cerise Emballee. O combinatie reusita intre lichiorul cherry si ciocolata neagra amaruie. Sub cochilia de ciocolata neagra se ascunde o visina intreaga Morello scaldata in lichior. Ambalata intr-o hartie rosu inchis, aceasta varietate este un amestec delicios de crocant si dulce, gustul sau fiind nuantat de lichiorul de cherry.
7)Pralinele Desire. Aceste praline starnesc pasiuni si dorinte, dezvaluie note subtile gratie invelisului de ciocolata alba, care ascunde o umplutura de crema de unt cu aroma exotica de ananas. Un adevarat rasfat cu note exotice, pe care trebuie sa il incercati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *