Anunțurile au fost făcute în cadrul conferinței de la Barcelona de ieri

Printre noutățile din acest an se numără HUAWEI Mate Xs, HUAWEI MateBook X Pro, HUAWEI MatePad Pro și soluțiile de conectivite Wi-Fi 6+

București, 25 februarie 2020 – Huawei Consumer Business Group (BG) a anunțat ieri, în cadrul conferinței care a avut loc la Barcelona, o serie de noi produse și strategii care demonstrează capabilitățile complete ale ecosistemului său. Printre produsele cheie anunțate se numără HUAWEI Mate Xs, un model îmbunătățit al dispozitivului pliabil cu hardware și software de ultimă oră, HUAWEI AppGallery, magazinul oficial de aplicații Huawei bazate pe Huawei Mobile Services (HMS), HUAWEI MateBook D, HUAWEI MatePad Pro, o tabletă 5G vârf de gamă care oferă o experiență premium pentru toate scenariile și două soluții de conectivitate cu Wi-Fi 6+.

Huawei Consumer BG a avut un an 2019 solid, în care mai multe categorii de produse au înregistrat o creștere semnificativă a cotei de piață. Printre acestea, smartphone-urile Huawei au depășit 240 de milioane de unități livrate, asigurând poziția Huawei drept cel de-al doilea cel mai mare producător de telefoane din lume. PC-urile și produsele audio wireless au crescut cu peste 200%, în timp ce categoria accesoriilor a marcat o creștere de 170%. În ianuarie 2020, Huawei a livrat peste 10 milioane de unități de smartphone-uri 5G.

Tehnologia revoluționară permite o experiență îmbunătățită pe HUAWEI Mate Xs

HUAWEI Mate X lansat în 2019 a reprezentat un salt uriaș în tehnologia smartphone-urilor. În 2020, Huawei duce mai departe noua experiență pliabilă cu HUAWEI Mate Xs, cel mai avansat și inovator smartphone Huawei de până acum. Vârful de gamă va fi disponibil până la finalul lunii martie și în România.

HUAWEI Mate Xs se bucură de designul unic Falcon Wing, prevăzut cu o balama unică ce permite o trecere perfectă între modurile smartphone și tabletă. Mai mult, au primit upgrade-uri și materialele din care este realizat ecranul, designul balamalei, conectivitatea 5G și sistemul camerei foto: ecranul flexibil este realizat acum din poliamidă optică cu două straturi ce permite o claritate a imaginii, saturație a culoriilor și luminozitate incredibile; balamaua mecanică îmbunătățită include piese noi din metal lichid pe bază de zirconiu, oferind un plus de robustețe și durabilitate; procesorul Kirin 990 5G integrat în HUAWEI Mate Xs oferă o experiență de utilizator 5G superioară, mai rapidă, mai completă și eficientă din punct de vedere energetic.

Camera cvadruplă supersensibilă Leica se întoarce pe HUAWEI Mate Xs. Incluzând o cameră supersensibilă de 40 MP, o cameră cu unghi ultra larg de 16 MP, o cameră cu teleobiectiv de 8 MP și o cameră 3D cu senzor de profunzime, sistemul puternic de camere Leica profită din plin de factorul de formă pliabilă, având atât rol de cameră frontală, cât și de cameră principală, pentru a suporta o gamă largă de cazuri de utilizare fotografică.

HUAWEI AppGallery, investiție de 1 miliard de dolari pentru dezvoltatori

Huawei a investit în peste 3.000 de ingineri pentru a dezvolta aplicațiile pentru HUAWEI AppGallery.

Huawei a lansat și programul „Shining-Star”, investind 1 miliard de dolari în stimulente pentru dezvoltatori. Huawei a încurajat întotdeauna cu entuziasm dezvoltatorii globali să se alăture ecosistemului HMS și să-și lanseze aplicațiile în HUAWEI AppGallery, astfel încât să contribuie la crearea unei experiențe mai bună pentru consumatorii din întreaga lume.

HUAWEI AppGallery vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației. Toate aplicațiile trec printr-un test strict de verificare pentru a proteja aplicațiile dezvoltatorilor împotriva activităților periculoase. Aceasta dispune de un sistem de evaluare a vârstei pentru a crea un mediu sigur pentru copii, eliminând aplicațiile care nu sunt potrivite pentru vârsta lor.

AppGallery implementează cel mai înalt nivel de verificare pentru a izola și proteja datele sensibile și confidențialitatea utilizatorilor. Informațiile sensibile – cum ar fi datele biometrice – nu vor fi niciodată procesate în afara dispozitivului Huawei, oferind utilizatorului un control complet asupra datelor sale personale. EMUI permite controlarea permisiunii de utilizator a aplicației. Mai mult, toate datele utilizatorului sunt anonimizate și stocate local, corespunzător regiunii fiecărui utilizator.

Cele mai noi modele HUAWEI MateBook

Huawei a anunțat în cadrul evenimentului și cele mai noi modele HUAWEI MateBook. HUAWEI MateBook X Pro cu capabilități îmbunătățile este alimentat de procesoarele Intel® Core™ de a 10-a generație. Disponibil într-o nouă variantă de culoare Emerald Green, cel mai recent laptop premium păstrează designul cu ecran FullView pentru a atinge un raport ecran-corp de 91%. Între timp, noua serie HUAWEI MateBook D se alătură familiei HUAWEI MateBook ca PC ce vizează consumatorii mai tineri, oferind o experiență inteligentă inovatoare într-un design reprezetativ pentru seria HUAWEI MateBook.

HUAWEI MateBook X Pro este conceput pentru utilizatorii business exclusiviști și creatori de conținut profesioniști, utilizatori experimentați care urmăresc sau cer o calitate înaltă a produselor pe care le folosesc în fiecare zi. Noul HUAWEI MateBook X Pro este dotat cu un unibody metalic prelucrat CNC cu finisaj sablat premium, care conferă exteriorului o senzație plăcută la atingere. HUAWEI MateBook X Pro este disponibil în variantele de culoare Mystic Silver, Space Grey și noul Emerald Green, care vine într-un finisaj verde discret ce îmbracă elegant șasiul. Cel mai recent notebook Huawei vârf de gamă este cu adevărat portabil; are doar 14,6 mm grosime și cântărește 1,33 kg, ceea ce îl transformă în dispozitivul perfect pentru orice profesionist care apreciază mobilitatea și productivitatea.

Simplitate și artă cu noul HUAWEI MatePad Pro

Cu un design minimalist creat să impresioneze, HUAWEI MatePad Pro îmbină un afișaj mare cu rame ultra-înguste pentru a obține cel mai mare raport ecran-corp din lume pentru o tabletă, de 90%. Alimentată de chipset-ul vârf de gamă Kirin 990 de 7nm, HUAWEI MatePad Pro oferă o performanță și o autonomie a bateriei incredibile. Rulând EMUI10, HUAWEI MatePad Pro suportă Multi-Window, Multi-screen Collaboration și HUAWEI APP Multiplier. În plus, suportă HUAWEI M-Pencil și Smart Magnetic Keyboard, permițând astfel sinergia cu Modul PC și noile funcții WPS pentru productivitate maximă. Experiența de divertisment este îmbogățită printr-o serie de actualizări hardware cu capabilități audio și de afișare captivante, într-un factor de formă elegant. Mai mult, HUAWEI MatePad Pro este și prima tabletă din lume care suportă încărcare wireless și încărcare wireless inversă.

Mai mult, HUAWEI MatePad Pro prezintă cel mai înalt raport din ecran-corp din lume pentru o tabletă, de 90%, cu rame ultra-înguste de 4,9 mm, care înconjoară ecranul 16:10 de 10,8 inci. Designul micro-curbat adoptat de HUAWEI MatePad Pro garantează confort în utilizare, iar datorită ramei din aliaj de magneziu tableta este ușoară și durabilă. Dispozitivul are un design unibody în care antenele sunt integrate în rama din mijloc și panoul din spate pentru un aspect curat și minimalist.

Primul Wi-Fi 6+ din lume oferă viteze incredibile pe seria HUAWEI Wi-Fi AX

Ca parte importantă a strategiei Huawei AI Life pentru toate scenariile, soluțiile de conectivitate precum routerele Wi-Fi, echipamentele pentru clienți (CPE) și modulele de comunicare sunt punțile care conectează ecosistemul 1+8+N pentru a le oferi consumatorilor o experiență conectată sigură, intuitivă, inteligentă și de mare viteză.

Lider în tehnologia 5G, Huawei este unul dintre principalii contribuitori la formularea standardului Wi-Fi 6. În prezent, grupul de lucru standard IEEE 802.11ax include cinci experți tehnicieni de la Huawei, dintre care unul este președintele grupului. Cu 260 de propuneri depuse – reprezentând 15% din total – pentru proiectul Wi-Fi 6 (802.11ax), Huawei este al doilea cel mai mare contribuitor la eforturile industriei în acest sens.

Profitând de sinergia dintre chipsetul său și optimizările software, Huawei a dezvoltat Wi-Fi 6+ bazat pe standardul Wi-Fi 6. Dispozitivele Wi-Fi 6+ suportă transfer de date DBDC la 2,4 GHz și 5GHz și tehnologia dinamică exclusivă a Huawei pentru bandă îngustă, pentru viteze Wi-Fi și acoperire de semnal îmbunătățite considerabil.

Chipset-urile Wi-Fi 6 Gigahome 650 și Kirin W650 sunt concepute pentru a alimenta conectivitatea de generație viitoare pe routere și, respectiv, smartphone-uri. Noua serie HUAWEI WiFi AX3 este dotată cu chipset-ul Gigahome 650, care îi permite să suporte operațiuni DBDC la viteze de până la 3000 Mbps. Când sunt utilizate cu un dispozitiv Huawei care suportă și Wi-Fi 6+, routerele HUAWEI WiFi AX3 pot oferi o mai bună acoperire a semnalului și viteze care le depășesc pe cele ale routerelor Wi-Fi 6.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *