Nu stiu daca este cineva care sa umple la fel de repede agendele, cum le umplu eu! Am nevoie de 4-5 agende pe an, fiindca ma ocup de mai multe lucruri in acelasi timp. Prima este rezervata sarcinilor de la serviciu. Aici notez modificarile care au loc, datele cand sunt de serviciu in unitate, dar si datele de nastere ale colegilor apropiati. Sunt o persoana fericita care in afara familiei pe care o am ma pot baza oricand pe 4-5 prieteni buni pe care ii am la locul de munca.

In a doua notez date personale: competitii la care particip, rezultate, observatii asupra unor concursuri, termene de finalizarea a unor proiecte pe care le inscriu la concursuri.

Urmatoarele doua sunt dedicate muncii in plus pe care o prestez la domiciliu.

Fiindca imi place sa citesc mult si sa imi iau notite pentru diferite referate, lucrari, obisnuiesc sa notez citate intregi in registre. Spre deosebire de caiete sau de agende din care mai zboara filele, in registre munca mea este pastrata la loc sigur.

Din caiet mai rupi o foaie, fara sa te gandesti ca simultan cu ea pierzi si filele scrise, dar din registru nu indraznesti sa faci acest lucru.

Mi-ar fi placut sa imi pot ordona activitatea cu agende care au copertile si filele diferite, sa nu le mai confund si sa fiu obligata sa le deschid.

Asa am ajuns eu pe site-ul magazinului online https://www.ishopz.ro, iar aici am descoperit comori adevarate. Am trecut in revista toate categoriile de produse si am ajuns la concluzia ca Ishopz.ro este un adevarat depozit de produse utile deopotriva firmelor si institutiilor, elevilor, gospodarilor, dar si celor preocupati de frumusete.

Tot ce se poate comanda de pe acest site imbina placutul cu utilul intr-o armonie deplina. In cele 14 categorii de produse, fiecare vizitator al site-ului gaseste cel putin un produs de care are mare nevoie.

Iata lista categoriilor de produse disponibile:

-decoratiuni de Craciun. Carcotasul ar spune:„ Ce rost mai are sa se pastreze aceasta sectiune, din moment ce sarbatorile de iarna au trecut?” Se pot gasi mai multe raspunsuri si explicatii la aceasta intrebare. Privind produsele ne astamparam dorul de Craciun si ne potolim durerea ca aceste sarbatori magice, sarace in zapada anul acesta, au trecut mult prea repede, din pacate. Ne-am trezit in ianuarie, ne-am reluat activitatile si inca ne este dor de colinde, de fulgi de nea si de stralucirea acelei perioade. In alta ordine de idei, dupa cum ne cumparam iarna car si vara sanie, este mult mai linistitor sa alegem acum decoratiunile de Craciun, decat in perioada aceea in care alergam si dupa cadouri si dupa alimentele necesare. Unele dintre produsele acestei categorii se potrivesc si in alte nopti de iarna, pe care dorim sa le facem feerice si cu ocazia Zilei Indragostitilor. De la acesta categorie, clientul poate admira si cumpara: brazi artificiali, decoratiuni, felinare, instalatii, ghirlande luminoase si proiectoare laser. Cu toate ca felinarele au tematica de Craciun, ele pot fi utilizate ca surse alternative de lumina, cand apar avarii la alimentarea cu electricitate, fiindca multe dintre modele functioneaza cu baterii. Personal am o astfel de lumina de veghe in camera mea, pe care o completez cu cea furnizata de la niste lampi solare, care se incarca in zilele insorite suficient, cat sa imi asigure un spatiu frumos luminat. Nu este lumina aceea suparatoare, care nu te lasa sa dormi, ci aceea care iti permite sa te ridici din pat, sa nu te lovesti de perete in timp ce vrei sa ajungi la usa si sa nu ii deranjezi pe ceilalti aprinzand becul, cand ai nevoie de o cana de apa.

-ghiozdane adulti si copii. In acest magazin se gasesc cele mai frumoase si utile ghiozdane, pentru scoala, serviciu, facultate, dar si pentru drumetie. Unele dintre ele sunt prevazute cu USB, astfel ca telefoanele pot fi puse la incarcat din mers. Cela patru compartimente care se inchid cu fermoar sunt spatioase si nimic nu se pierde din ele, iar in buzunarul lateral se poate pune obiectul pe care il doresti la indemana.

-produse birotica. De aici se aprovizioneaza multe dintre marile companii si firme, dar si institutii. Cumparatorii apreciaza calitatea garantata a produselor, preturile bune, dar si consultanta gratuita si dreptul la retur gratuit in termen de 14 zile.

Produsele de birotica sunt utile si celor care practica profesii liberale (avocat, notar, traducator…), dar si elevilor.

-distrugatoare de documente, dar si produse de arhivare si finisare a acestora.

-electrocasnice cum ar fi: radiatoare, aeroterme, cafetiere, set mecanizat de curatenie compus din mop, perii, levete, aspirator podea si perii.

-agende, cercei si coliere, produse care sunt daruri utile pentru cei dragi.

-testere bancnote.

Exemplele pot continua si acum cred ca v-am explicat de ce acest magazin online, care livreaza marfa la adresa dorita de cumparator, conduce in topul furnizorilor de profil din tara.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *