Daca tu insuti esti o persoana vibranta, fericita si plina de amuzament, cu siguranta lucrurile din portofoliul personal vor exprima in mare parte acelasi lucru, iar daca esti in cautarea unui cadou si mai amuzant, pentru tine sau pentru cei dragi, ai sosit la momentul potrivit, in locul potrivit.
Stim ca se apropie perioada sarbatorilor si ca va fi mare agitatie in gasirea cadoului potrivit. Printre atatea alimente, cosuri festive, bauturi clasice, nu ar fi mai bine sa apelezi de aceasta data la ceva nou si inedit? Astazi iti oferim o vaga inspiratie de cadouri amuzante la care poti apela ori de cate ori ai nevoie, pentru o onomastica, pentru a face un gest frumos sau pentru a oferi un cadou cu ocazia sarbatorilor ce vin. Iata ce cadouri iti propunem noi si care sunt ocaziile cele mai potrivite pentru a le oferi in dar.

Idei de cadouri amuzante, oferite la momentul potrivit, in contextul adecvat.

Cand vine vorba de cadouri, orice moment poate fi oportun pentru a rasturna o idee prestabilita intr-una inedita si aparte fata de tot ceea ce aveai in minte la un moment dat. Indiferent de gestul si de persoana careia doresti sa-I alegi astazi un cadou prin intermediul acestui material, eu iti recomand sa mergi increzator/increzatoare pe ideea unor cadouri amuzante si/sau personalizate, care cu siguranta vor atrage intreaga atentie si se vor transforma in cadouri cu adevarat memorabile. Hai sa vedem care sunt si cele mai inedite idei de cadouri la care poti apela.

1. Tricouri personalizate
Tricourile personalizate fac parte din categoria celor mai renumite idei actuale de cadouri. Poti opta exclusiv pentru tricouri personalizate intr-un mod mai clasic, alaturi de o fotografie, o urare si/sau un indemn, fie poti opta pentru un tricou amuzant cu diferite motive. Iti poti lasa tot amuzamentul sa zboare si sa concepi un tricou inedit care va aduce zambetul pe buze. Totodata, Tricouri Mistoo iti vine in ajutor si iti propune deja o selectie de tricouri personalizate amuzante, din cele mai impresionante si haioase. Tu alege-l pe cel care ti se potriveste cel mai bine! Si, daca consideri ca e loc si de mai bine, atunci alege sa-ti concepi de la zero propriul tricou amuzant si creativ, in culoarea pe care o doresti, cu motivul si mesajul care te inspira cel mai tare si pe care il consideri a fo cel mai adecvat in situatia cu pricina. Poti opta la un tricou amuzant personalizat atat pentru prietenul sau prietena ta, pentru sotie, pentru copii, pentru rude si prieteni. Practic, aceste tricouri nu cunosc limite, sex sau varsta. Alegele cu incredere si bucura-te de rezultat!

2. Clopotelul “Gata de sex”
Daca faci parte dintr-o relatie nebuneasca iti poti surprinde partenerul cu un cadou pe masura – clopotelul care te cheama la o partida de… SEX. Acest clopotel este un cadou extrem de amuzant si poate fi utilizat ca atare in partidele de iubire nebuneasca ce se vor rescrie in dormitor. Acum nu mai trebuie sa insisti si sa incerci sa-ti convingi jumatatea cu vorbe dulci si siropoase. Clopotelul va trezi toate simturile erotice!

3. Tanga din bomboane
Daca cunosti un iubitor de dulciuri sau daca doresti sa respecti traditia sarbatorilor de-a lungul carora se ofera in mod obisnuit bomboane si fel si fel de dulciuri, atunci de ce sa nu alegi un slip din…bomboane. Este o idee amuzanta de cuplu, poate fi utilizat la majorate sau in diferite provocari, cat si atunci cand vrei sa vii cu un cadou care sa intoarca toate privirile.

4. Pompa pentru bauturi alcoolice
Daca stii o persoana care este pasionata de bauturi, de vin, bere sau orice alt tip de alcool, atunci aceasta pompa pentru bauturi alcoolice va pompa nu doar amuzament, cat si elixirul favorit direct la purtator, intr-un mod mai inedit ca niciodata. Este o idee ideala nu doar pentru bautorii atestati de alcool, cat si pentru soferii care obisnuiesc uneori sa se mai opreasca la o pauza alaturi de prieteni. Prin intermediul acestui cadou ii poti aminti prietenului sau partenerului ca merita sa-si mai ia o pauza de relaxare din cand in cand, si nu oricum, ci intr-un mod cu totul si cu totul special.

5. Shot-urile chimiei
Tot pentru adevaratii bautori, fie pentru cei carora le place sa deguste din cand in cand din cele mai rafinate bauturi si sa simta chimia, echipa Tricouri Misto iti propune un set plin de alchimie care este ideal pentru orice chimist sau pentru orice bautor si/sau degustator destins de bauturi rafinate. Setul cu pahare de shot in forma de sticle de laborator este un concept de-a dreptul unic si inedit. Forma lor nu te duce doar cu gandul la experimentele ce au loc in laboaratoare, ci te indeamna sa-ti faci propriul laborator de chimie, pe papilele gustative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *