Era inceputul lui octombrie si am plecat la o plimbare prin parc. Soarele inca stralucea puternic, ii simteam caldura pe obraji. Intr-un tarziu, spre seara, am ajuns acasa. Am verificat cutia postala. Am luat cateva facturi si scrisori, iar printre ele era si o scrisoare de la nepoata mea. Ma invita sa merg la Bucuresti pentru ca avea o surpriza pentru mine. A doua zi era weekend, asa ca am luat un bilet. Trenul alerga iute, iute. Nu ma mai saturam sa privesc campurile, povarnisurile, copacii, colinele, padurile de fag si stejar cu frunzele galben – ruginii, semn ca venise toamna. Mai aveam putin si am ajungeam in Gara de Nord. Cristina ma astepta la gara. Drumul de la gara si pana la ea acasa nu era foarte lung, asa ca am pornit agale spre casa surorii mele. Vremea era placut de calda pentru acea zi de octombrie. O adiere usoara dansa gratios printre frunzele stejarilor uriasi aliniati de-a lungul aleii care ducea spre casa. Curiozitatea era mare, asa ca asteptam cu nerabdare sa-mi spuna despre ce este vorba.

Cand am pasit pragul casei, sora mea m-a luat in brate cu lacrimi in ochi. Am crezut ca s-a intamplat ceva rau, dar in urmatorul moment atat nepoata, cat si sora mea m-au linistit. Mi-au explicat despre ce este vorba si am inteles ca vom avea o nunta in familie. In aceeasi seara ne-am intalnit si cu viitorul sot al nepoatei mele. Se potriveau de minune si formau un cuplu fericit. Nepoata mea era fericita alaturi de acest tanar barbat. Isi doreau o nunta de vis, o nunta ideala. Planificasera ca in toamna anului urmator sa-si uneasca destinele si sa faca si nunta. Incepusem sa visez cu ochii deschisi. O nunta de toamna are magia ei. Atmosfera romantica, culorile de vis si abundenta caracteristica acestui anotimp le vor oferi o nunta de poveste. O nunta de toamna merita tot efortul, pentru ca ofera mirilor, cat si invitatilor, amintiri de neuitat. Am inceput sa discutam despre nunta si despre toate pregatirile care trebuiesc facute.

Ca totul sa iasa perfect, pregatirile pentru organizarea fericitului eveniment trebuiau sa inceapa din timp, sa fie cat mai frumoas si cat mai original. De obicei, primele griji in legatura cu organizarea nuntii apar cu aproximativ un an inainte de ziua cea mare. Daca primul pas a fost facut, alegand ziua nuntii, si mai aveau un an pana la acel moment, le-am spus ca trebuiau sa se gandeasca la tot ce implica organizarea nuntii pe care si-au dorit-o, apoi sa intocmeasca lista cu invitatii, cu deosebita atentie, sa nu omita pe nimeni si, in functie de numarul acestora merga sa veda cateva restaurante, din care sa-l alega pe cel potrivit gusturilor lor. A doua zi am mers impreuna si am vizitat mai multe restaurante selecte, iar in final am ales Militari Residence Ballroom, o locatie de evenimente premium.  Acest salon nunta Militari ne-a fascinat din primul moment prin arhitectura deosebita, avand un spatiu complex de saloane concepute pentru evenimente de top. Cu o vasta experienta si o larga gama de servicii, Militari Residence pune la dispozitie una dintre cele mai dinamice echipe de profesionisti a caror pasiune si dedicatie pentru evenimente nu cunoaste limite.

Pentru evenimentul mult dorit, tin cont de viziunea clientului printr-o experienta intuitiva si o abordare catre rezultatul final. Locatia aleasa de catre viitorii miri si sustinuta de catre cei din familie este versatila si se potriveste oricaror evenimente, fie ca este un eveniment traditional, ori basmul nuptial mult visat, fie ca este o nunta cu accente moderne sau elemente romantice, aici vei gasi ceea ce iti doresti. Locatia asigura servicii de inalta clasa si meniuri ce exploreaza cele mai cunoscute culturi si gastronomii internationale, cu note personale, autentice de condimente si ingrediente, cu metode de gatit inspirate din diferitele culturi ale lumii. Prezentarea farfuriilor cu diversele preparate arata ca adevarate opere de arta.
Este foarte important ca nunta tinerilor sa fie pe gustul lor, dar si invitatii sa se simta minunat. Asa ca viitori miri au ales Salonul Paris. Acesta beneficiaza de elemente de decor ce introduc invitatii in farmecul parizian, printr-un aer chic si romantic. Este un spatiu generos, uimeste prin eleganta si este pus in evidenta prin candelabrele de cristal. Acesta poate gazdui pana la 600 de persoane si beneficiaza de toate facilitatile. Are ring de dans central, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, climatizare proprie, terasa, parcare supravegheata video, etc.

Zilele au trecut foarte repede si am ajuns in ajun de nunta. Intr-o rochie absolut superba, incredibil de romantica cu o ploaie de danteluri, mireasa si-a impletit flori frumoase, flori de toamna. Era stralucitoare, fericita, emotionata, printesa din povesti in ziua nuntii sale. Buchetul de mireasa cu flori de toamna, era un mix de culori neutre calde, o combinatie de texturi, culori si parfumuri.  Un adevarat spectacol vizual a fost sala imbracata in culori cu nuante de aramiu si portocaliu in combinatie cu albastru inchis, burgundy sau violet. Au fost momente unice, pline de viata si fericire, ce vor ramane in suflet pentru totdeauna. Salonul Paris de la Militari Residence Ballroom este complexul care le-a oferit un cadru deosebit si o ambianta de neuitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *