Nu poti sa pleci intr-un circuit imbracat elegant! O faci pe riscul tau, daca esti pregatit sa fii protagonistul notei discordante. Imi vine sa rad cand imi amintesc, cum de ziua unui coleg obisnuim sa ii cantam “Multi ani traiasca”, iar una dintre colege isi subtiaza violent vocea si striga cat poate de tare, astfel ca la sfarsit, cand corul a incetat sa mai cante, numai glasul ei se aude zgariind urechile celor care asculta.

La fel este si in excursii. Tinuta pentru aeroport, pentru circuite este prin definitie sport, nu eleganta.
Blugii si tricourile merg foarte bine, iar daca se petrece concediul in familie, trebuie cautata de acum oferta tricouri personalizate pentru cupluri.

O duzina de tricouri diferite sa ai la tine! Unele cu maneca lunga si mai groase, fiindca timpul este schimbator, altele cu maneca scurta si mai subtiri, fiindca nu iti convine sa fii singurul din grup care urca pe munte in camasa. Cum se aleg tricourile pentru concedii?
Daca sunteti un cuplu tanar si va iubiti mult, este bine sa va asortati si tricourile, fie printr-o declaratie sincera si plina de decenta, fie printr-un mesaj haios, fara sa depaseasca limita sau imprimandu-va in piept prenumele voastre, un obiect sau animal pe care il admirati.

Iata insa punctele pentru care trebuie sa va scoateti la inaintare intreaga vigilenta:
1. Calitatea materialului. Nu cumparati alte tricouri, decat pe cele din bumbac 100% de cea mai buna calitate, deosebit de prietenoase cu pielea, oricare le-ar fi pretul! Bumbacul va garanteaza ca nu vor aparea bube pe piele, care sa va strice tot cheful, ca nu veti simti zgarieturi sau mancarimi in locurile in care tricoul ia contact direct cu epiderma voastra. In bumbac nu veti transpira excesiv si nu ii veti deranja pe ceilalti, pana ajungeti la hotel sa va faceti baie.

2. Tricourile personalizate dau foarte bine, fiindca este suparator ca un autocar intreg sa poarte 2-3 modele de tricouri banale. Un imprimeu minuscul, discret va va reprezenta placut si va va ajuta sa va distingeti de ceilalti. Personalizarea este necesara, in special in timpurile in care oamenii isi doresc acest lucru, dar se impune sa fie de calitate, altfel este preferabil sa lipseasca. Imprimeul trebuie sa corespunda exigentelor estetice (design elegant) si mai ales sa nu iasa la spalat, adica sa se stearga partial si inestetic ori sa se decoloreze la soare. In magazinul Tricouritari.ro durata de viata a imprimeului este similara cu cea a tesaturii, cu mentinerea aspectului initial. Ma gandeam cat de util este ca intr-un grup de necunoscuti care calatoresc impreuna el si ea sa poarte tricouri din bumbac de aceeasi culoare cu prenumele lor imprimat pe piept sau imprimare incrucisata: el sa poarte tricoul cu prenumele ei, sa arate lumii ca reprezinta totul pentru el si ea prenumele lui.

Acesta este o forma eleganta de prezentare si scoate uitucii din incurcatura, fiindca nu toti oamenii pot retine prenumele celor din grup.
3. Pretul sa fie decent. Un tricou din bumbac de cea mai buna calitate, personalizat cu simt estetic si responsabilitate merita sub 50 de lei. In magazinul prezentat mai sus se poate comanda unul cu suma de aproape 40 de lei.
E primavara si natura ne invita sa ne asortam cu ea cromatic vorbind, de aceea sa nu ne temem de culori. Un tricou verde, galben, portocaliu va lumina autocarul si in zilele mohorate si ii va binedispune pe cei din jur. Sa lasam clasicilor: negrul, albul, griul, bejul si tonurile de maro!

Imi amintesc si acum discutia pe care am auzit-o demult intre doua doamne putin cam exclusiviste si scortoase:
-Draga, nu poti fi eleganta decat in bej, gri, alb si negru!
Eu cred ca eleganta nu se teme de culoare si ca poarta cu stil si mov, ciclam, portocaliu sau turcoaz. Avem nevoie de diversitate cromatica, tocmai de aceea gasim atata culoare in univers si avem la dispozitie atatea combinatii de tesaturi sa ne imbracam.
Ce mai stati? Intrati impreuna pe site-ul magazinului online si puneti-va in cos tricouri personalizate pentru cuplu si nu veti da gres!
Inspirati de tot ceea ce vedeti in jur, puteti sa va creati singuri tricourile, sa aveti certitudinea ca sunt unicate. Oricat de multe ati comanda, livrarea se face la adresa mentionata cu promptitudine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *