Oriunde ai merge, chiar daca nu esti un procesoman sau o persoana certareata si nu comiti infractiuni, ai nevoie de avocat in aceeasi masura in care ai de doctor.
Dupa cum la medic nu te duci numai ca esti bolnav, nici la avocat nu mergi fiindca esti vinovat de ceva anume. Iata pentru ce te duci la medic:
-eliberarea adeverintei “Clinic sanatos” care iti permite exercitarea unei anumite profesii (pentru invatamant este obligatorie) sau sa faci sport. In prezent, elevii nu mai sunt primiti la orele de sport, fara acest act care sa demonstreze ca sunt apti de efort fizic, sa nu se produca accidente.

-setul de analize si consulturile necesare obtinerii permisului de conducere
-analizele dinaintea casatoriei.
-luarea in evidenta a sarcinii, vaccinarile.


Iata ca te duci la medic si cand esti sanatos si trebuie sa dovedesti acest lucru.
Pentru ce apelezi la un avocat bun?
1. Sa te ajute sa infiintezi o firma in Romania sau intr-o alta tara.
2. Sa fie de fata cand cumperi legal o proprietate si sa aiba grija la acte.
3. Sa te ajute sa dovedesti ca esti nevinovat, cand esti suspect, ti s-a inscenat o infractiune, esti acuzat pe nedrept.
4. Sa obtii dreptatea, cand angajatorul te-a concediat in timp ce te afli in concediu medical sau nu ti-a achitat salariul
5. Sa faca toate demersurile sa fii gratiat
6. Sa iti obtina eliberarea pe cautiune
7. Sa te ajute sa devii cetatean cu drepturi depline al statului in care te-ai stabilit
8. Sa obtii viza de lucru in tara respectiva.

Pentru asta te sfatuiesc sa nu pleci in Israel, pana nu ai datele de contact de la birou avocat Israel Samy Law.
Fii prevazator si rezerva-ti pentru orice eventualitate cele mai bune servicii ale unui avocat, inainte de a avea nevoie de ele! De ce Samy Ilie si nu un avocat din Israel?
-Fiindca simte, gandeste si vorbeste romaneste. Un roman nu te va trada niciodata si stie exact cum sa te reprezinte sa castigi. Ti-ar fi foarte greu sa comunici cu un avocat strain si trebuie sa stii ca Samy Ilie ii intrece pe toti in pricepere, experienta si relatii.
-Cu toate ca te asculta in limba materna, in fata instantei sau a autoritatilor te apara in engleza sau in ebraica, dupa cum este nevoie. Stie la perfectie toate aceste limbi si jongleaza cu termenii juridici.

-Are o experienta indelungata pe posturi cheie: a avut in subordine procurori, a raspuns de siguranta a milioane de cetateni
-Este dublu licentiat si un excelent cunoscator al legislatiei statului Israel
-Este ascultat de catre instante, are colaboratori de nadejde, se dedica dosarelor de care se ocupa, pana acolo, incat aduna si probele necesare pentru restabilirea dreptatii.
Samy Ilie rezolva probleme juridice minore, dar si pe cele foarte dificile. Mii de romani stabiliti in Israel ii evalueaza prestatiile cu nota 10 si sunt recunoscatori fiindca i-a ajutat sa:
-obtina cetatenia si viza de munca ca sa stea legal in Israel. El a stiut toate demersurile care se impun, conditiile ce trebuie indeplinite si a pregatit totul la superlativ, astfel ca viza de sedere a obtinut-o urgent.
-infiinteze firme de succes si sa cumpere proprietati. Daca nu ar fi fost el, nu s-ar fi descurcat sa isi extinda afacerile, sa obtina avize si autorizatii de functionare, sa achite impozitele la timp si corect.
-reobtina permisul de conducere auto, dupa ce a fost retinut din diverse motive.
-sa fie eliberati pe cautiune sa nu fie marcati de traumele arestului in strainatate. Romanii care au fost in detentie in alte state ale lumii au declarant ca au trait iadul pe pamant, fiindca nu stiau limba, erau injositi si nedreptatiti de catre ceilalti arestati.

-sa obtina gratierea in urma trimiterii unei cereri de gratiere adresate presedintelui tarii, prin invocarea unor motive intemeiate.
Lista continua cu reprezentarea la procesele penale cu succes, pregatirea cu minutiozitate a proceselor civile si multe altele.
Samy Ilie pune alaturi de expertiza sa si de priceperea profesionala si mult suflet si empatie, de aceea la cabinetul sau vin si israelieni sa ii reprezinte, nu numai romani, dar se intelege ca au intaietate conationalii sai.
In cazul in care intentionezi sa te stabilesti in Israel sau sa stai 4-5 ani aici sa iti faci un rost, nu uita! Noteaza-ti datele de contact ale lui Samy Ilie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *