Cand vine vorba de locuinta personala, fiecare om cauta mereu sa o mobileze si sa o doteze cu cele mai bune piese de mobilier si nu numai. La fel se intampla si in cazul parchetului, caci parchetul este cel mai comun produs folosit in casele romanilor. De ce ne orientam mai mult catre acesta? Motivele sunt destul de numeroase: de la modelele elegante sau moderne, pana la usurinta in montare si preturile rezonabile.

In prezent, insa, exista un nou trend care face valuri si care are priza la public: parchet lucios, marca ParchetLucios.ro! Ce are atat de special parchetul lucios? In primul rand, este dotat cu tehnologia Elesgo, care face ca acesta sa nu se zgarie, nu aluneca si se intretine foarte usor. Un astfel de parchet capata aceasta proprietate datorita tratamentului cu raze de electroni a straturilor impregnate de culoare si de protectie (structura suprafetei este perfect inchisa).

Cunoscand aceste informatii despre acest parchet lucios, am ales sa il achizitionez si eu, pentru locuinta mea, deoarece am vrut sa fac o schimbare radicala de ‘’look’’, ca sa ii dau un suflu nou si inedit. In urma montarii, am realizat ca acesta este extrem de rezistent la zgarieturi, microzgarieturi, apa si chimicale, isi mentine luciul, nu aluneca, este usor de intretinut si foarte placut la atingere si pasire.

Parchetul lucios se potriveste cu orice model de mobilier (elegant, modern, vintage si asa mai departe), asadar nu trebuie sa va ingrijoreze acest aspect – dupa montarea parchetului, mobilatul incaperii este la fel de usor, din punct de vedere estetic. Din experienta mea personala, pot s ava spun ca acesta are un impact major si pozitiv asupra locuintei – de fiecare data cand ajung acasa, dupa o zi obositoare la munca, este ca si cum as pasi intr-o casa noua, nicidecum casa mea. Dar mie imi place acest lucru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *