La ora stabilita, Joita Lucian a coborat din masina personala inarmat cu tot ceea ce avea nevoie ca pozele noastre sa fie perfecte. Era singurul care nu intarziase, ne-a salutat respectuos si ne-a zambit cu multumire.

Eram cam stresati de cateva lucruri care nu iesisera cum doream, iar el s-a apropiat de noi si ne-a incurajat:

-Eu sunt fotograf nunta   si am nevoie de zambetele voastre. Nimic nu trebuie sa va umbreasca bucuria astazi!

L-am privit in acelasi timp si ne-a contaminat cu optimismul lui.

Joita Lucian are o memorie fantastica. Ii spusesem cat de mult imi plac tufele grele de liliac si florile de iasomie.

Iar primul popas a fost in gradina, locul unde a avut loc prima sesiune  foto video nunta. Sub tufele de liliac care ne parfumau clipele, mangaiati de razele dulci de soare, am uitat ca formatia intarziase cu o ora si cei mai buni amici nu putea ajunge la nunta fiindca li se defectasera masinile in drum.

In mod paradoxal, el, fotograf de nunta din Bucuresti sosise la timp, in timp ce formatia intarzia de la cativa kilometri. Cat timp ne-a regizat miscarile a reusit sa ne faca sa zambim, sa radem cu lacrimi, sa uitam toate disfunctiile referitoare la organizare. Nu uit nici astazi cum l-a pus pe mirele meu sa stea aplecat, iar pe mine sa schitez ca doresc sa ma urc in copac in rochie de mireasa pe spatele lui!

Apoi tot el trebuia sa imi bage in san flori de liliac cu multe petale care aduc noroc, ne-am batut ca doi copii cu flori de liliac si am uitat de toate intarzierile…

Joita Lucian este un  fotograf nunta plin de viata, priceput si devotat care sfinteste locul prin care trece si daruieste cele mai frumoase poze mirilor si nuntasilor.

Sedinta foto video nunta a fost ca un basm frumos si am regretat cand s-a terminat. In ziua aceea calduroasa, placuta, nimeni nu a alergat ca Lucian sa surprinda totul: ruperea turtei, momentul sacru al cununiei, parintii nostri cu ochii stralucitori de lacrimi, artificiile si dansul nostru legendar.

Am intrat in istorie si fara acest fotograf de nunta din Bucuresti amintirile s-ar fi pierdut ca un fum astazi. Si astazi ne uitam cu drag la fotografiile de nunta si ne gandim cu recunostinta la fotograf nunta de top care ne-a facut ziua fericita, ne-a facut sa ne simtim in centrul atentiei si ne-a lasat cele mai frumoase amintiri.

Si prietenii nostri si rudele ne roaga mereu sa privim impreuna materialele  foto video realizate de acest profesionist desavarsit.

Avem motive intemeiate sa il iubim pe acest fotograf de nunta si sa il invitam si la botez!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *