Curatenia si igiena sunt cele mai importante aspecte pe care oricine ar trebui sa le aiba in vedere, indiferent daca este vorba de locuinta proprie, despre un loc public, despre o institutie sau orice tip de cladire utilizata in diverse scopuri. Pentru ca sanatatea oamenilor este foarte importanta, este esential ca fiecare sa tina cont de toate regulile de curatenie si igiena, pe care, de altfel, oricare ar trebui sa le respecte cu strictete. Indiferent de felul in care sunt intrebuintate cladirile, fie ca servesc diverselor scopuri profesionale, fie ca este vorba despre propriile locuinte, ideal este ca acestea sa fie dezinfectate si pastrate in conditii de igiena. Pentru ca toti sa aiba posibilitatea de a mentine fiecare loc perfect igienizat, trebuie sa folosesti produse care indeplinesc toate standardele de calitate.  Produse igienice de calitate vei gasi pe site-ul magazinului online Sanito.ro.

Sanito.ro comercializeaza o multitudine de produse igienice Tork, toate de o calitate exceptionala si la preturi accesibile. Principalul obiectiv al produselor igienice de la Tork este de a oferi tuturor posibilitatea de a realiza acest lucru cat mai eficient cu putinta. Calitatea reprezinta, principala trasatura pe care se pune accent. De aici reiese faptul ca nu permit favorizarea aparitiei microbilor, eliminand astfel orice risc ( in proportie de 99,9%) care ar pune in pericol sanatatea umana.

Close-up of woman wiping lacquer counter with soft cloth. She wearing yellow rubber gloves and taking care of furniture. Housework concept

Tork este unul dintre cele mai puternice brand-uri de pe piata mondiala si ofera solutii complete si inteligente de igienizare si curatare a spatiilor. Gamele de produse igienice de la Tork sunt extrem de variate si pot fi folosite intr-o multitudine de spatii in functie de necesitati. Tork produce: dispensere si dozatoare, consumabile de hartie, sapunuri lichide si spuma, dezinfectanti maini si cosuri gunoi, etc. Dispenserle Tork, sunt dispozitive din inox sau plastic, ce pot fi atasate pe o multitudine de suprafete verticale, fie ca este vorba de baia unui bar, restaurant, aeroport, toaleta publica sau propria locuinta. Aceste dispensere Tork sunt de inalta calitate, la preturi adaptate pentru toti clientii. Au un aspect foarte modern si sunt in culori diferite. De asemenea, acestea au capacitati diferite in functie de spatiul unde sunt instalate. Ele pot fi manuale cat si automate. Cele automate functioneaza pe baza de senzori, pentru o igiena mult mai atenta. Majoritatea dispozitivelor au o fereastra frontala prin care se poate vedea gradul de incarcare al dispenserului. Aceste produse ofera solutii eficiente pentru pastrarea unei igiene corecte.

Bacteriile si microbii sunt cel mai usor de contractat. Cel mai usor acestia se pot lua in urma unei strangeri de mana, atunci cand ne intalnim cu prietenii, colegii sau cand facem cunostinta cu o persoana noua. Folosirea de dezinfectanti maini Tork previn raspandirea acestora. Beneficiile pe care le ai, cand folosesti acest dezinfectant pentru maini, sunt multiple. Pe langa dezinfectanti de maini, Sanito.ro mai comercializeaza si produse din hartie precum servetele de masa, hartie igienica, prosoape de hartie si role industriale de hartie etc. Folosirea produselor de igiena in gospodaria proprie este, de asemenea, foarte bine venita, mai ales, cand in peisaj exista si copii si este de la sine inteles de ce igiena trebuie sa fie exemplara. Sanito.ro comerciaizeaza tate aceste produse si in maximum 48 de ore ele sunt la clienti acasa sau la firma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *