Intotdeauna am zis ca usa casei spune multe despre tine ca persoana si despre cat de curata este in locuinta ta. Daca ferestrele si usile sunt curate, atunci insemana ca in casa locuieste un bun gospodar. Este o vorba veche, dar adevarata. Recent, am avut ocazia de a face unele schimbari prin casa. A rebuit sa schimb si usile de la intrare si de la camera.

 

Am folosit site-ul celor de la exclusivedoors.ro, deoarece am auzit de la prietenii mei numai cuvinte bune despre aceasta firma. Exclusivedoors.ro sunt specializati in comercializarea usilor de inalta calitate.

 

Site-ul detine o gama deosebita de usi metalice, speciale, pentru intrarile de la apartament sau de la casa. Usile de metal de la exclusivedoors.ro ofera cu adevarat protectie, deoarece sunt realizate conform standardelor de siguranta. De asemenea, pe site putem gasi si usi exterior, care rezista la schimbarile de temperatura extreme si nu isi pierd din culoare, in timp.

 

Pe mine m-a interesat in mod special categoria de usi interior din lemn si sticla securizata. Aceasta categorie detine modele foarte frumoase de usi pentru locuinta, care se potrivesc, atat la apartament, cat si la casa.

 

Am ales sa cumpar modelul de usa L&H Steel Art, deoarece este realizata din usa securizata, pentru a rezista la impact si la lovituri minore. Pentru a comanda usile, a trebuit sa solicit un pret, specificand detaliile usilor mele. Odata ce le-am trimis masura pentru fiecare usa si pentru tocarie, am primit un mesaj de la exclusivedoors.ro, cu lista de preturi.

 

Desi preturile sunt diferite fata de un depozit de constructii, a meritat din plin investitia. Odata ce am primit usile prin curierul special al firmei, am fost foarte multumit de caltiatea usilor si am primit si montaj din partea firmei.

 

Casa arata minunat cu usile montate, deoarece sticla securizata ofera un design unic si modern, care nu se compara nu nimic din ceea ce am vazut pana acum.

Asta a fost si impresia musafirilor care mi-au calcat pragul pana acum. Multi nici nu le observa decat atunci cand se apropie. Exclusivedoors.ro fac cele mai bune usi pentru locuinte, insa produsele de pe site-ul lor pot fi folsite si pentru interiorul unui restaurant. Dupa ce mi-am pus usile la casa, un prietene care este patron de restaurant mi-a vizitat locuinta. Imediat ce a vazut schimbarile a folosit si in restaurantul sau usile de la exclusivedoors.ro.

 

Eficienta produselor este instant vizibila. Cei care sunt pasionati de decoratiunile de interior vor ramane de fiecare data impresionati de design-ul modern, dar si de calitatile usilor. Exclusivedoors.ro nu se rezuma doar la usi din sticla securizata, ci detin si o categorie vasta de usi metalice sau din lemn. Diferenta dintre usile de pe exclusivedoors.ro si cele de duzina, este calitatea materialului si atentia distribuita pe fiecare model in parte. Exclusivedoors.ro se asigura ca fiecare dintre produsele lor sunt asamblate si verficate de tehnicieni inainte de a fi trimise catre clienti.

 

Recomand site-ul pentru cei care doresc sa ofere casei un design aparte, pentru cei care isi doresc usi care sa se deosebeasca de cele standard din comert. Exclusivedoors.ro va tine casa sigura si bine inchisa.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *