Trebuie sa va marturisesc plina de entuziasm ca am descoperit clinica stomatologica unde profesionistii isi iubesc atat de mult pacientii, incat le daruiesc reduceri considerabile la implant dentar astfel ca tot omul sa aiba dinti frumosi, sa poata zambi fara retinere si sa manance cu placere.

Cu toate ca aici lucrarile de calitate premium erau la preturi oneste, reprezentantii clinicii le-au redus si au dezvoltat o serie intrega de oportunitati ca tot romanul sa aiba dinti cat mai asemanatori celor naturali.

De pilda fiindca gandesc empatic si stiu exact ca multi oameni au de achitat diferite rate la casa, masina sau mobila, le-au oferit sansa de a achita implanturile in rate, fara dobanda. In cazul in care intreaga familie are probleme cu dantura, clinica incurajeaza toti membrii sa isi puna implanturi, prin achitarea in rate a valorii lucrarilor, dar si prin tarife mult mai mici ca nimeni sa nu fie sacrificat.

Demn de apreciat este faptul ca aici pacientului i se spune mereu adevarul. Si trebuie sa ne bucuram ca sunt vesti pline de speranta pentru pacientii care au si probleme medicale.

De pilda si cei care au diabet zaharat isi pot pune implanturi, daca mentin nivelul corespunzator al glicemiei si respecta recomandarile stomatologilor si endocrinologilor dupa operatie.

Implantul este compatibil si cu paradontoza, dar nu se face la o varsta mai mica de 18 ani, cand organismul nu a stat din crestere.

Daca pe plan international implantul dentar este garantat 10 ani, la clinica prezentata de mine se lucreaza cu atata responsabilitate si pricepere, incat viata implantului poate dura si 30 de ani.

Imi place si notez cu 10 sinceritatea medicilor de la Cris-Smile.ro, fiindca afirma deschis ca operatia nu doare fiindca se face cu anestezic eficient, dar poate sa apara inconfortul dupa implant si dupa anestezie.

Relatia dintre stomatolog si pacient este 100% etica si nu ai cum sa nu te duci sa iti pui la punct dantura, care are multiple roluri:

-estetic. Pierderea dintilor urateste si gura si obrajii si se face vinovata de un aspect imbatranit al pacientului. El sta crispat si nu zambeste niciodata, stiind ce probleme are.

-in pastrarea sanatatii, atat a masticatiei eficiente, care asigura un stomac sanatos, cat si starii generale a organismului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *