Suisurile si coborasurile vietii ne dau batai de cap tuturor. Indiferent de clasa sociala din care facem parte, de situatia materiala pe care o avem, cu totii ne lovim, macar odata in viata, de probleme. Daca pentru unii este usor sa le rezolve, pentru oamenii care traiesc dintr-un salariu mediu, lucrurile nu sunt atat de simple.

Cei mai multi dintre noi traim strict cu banii din salariu si nu avem posibilitatea de a pune un ban pentru zile negre. Si, atunci cand zilele negre bat la usa, ne trezim ca avem nevoie de o anumita suma, mai mica sau mai mare, pentru a trece prin furtuna care ne ameninta linistea. Desigur, pentru cei mai multi, primul gand este sa apeleze la banca, insa o institutie de acest gen nu poate aproba, intotdeauna, un credit. Ba salariul nu este suficient de mare, ba mai ai un credit si depasesti gradul de indatorare, ba esti in baza de date ca rau platnic si multe alte argumente pe care ofiterii bancari ni le dau. Toate acestea ne taie elanul si ne distrug sperantele. Dar sa fie oare asa imposibil sa obtinem o suma de bani care ne poate scoate din impas?

Din fericire, nu este imposibil si orice persoana care a implinit varsta de 18 ani, indiferent daca se incadreaza intr-una din categoriile defavorizate de mai sus, poate sa faca un credit rapid. Exista mai multe institutii financiare nebancare care acorda mai multe tipuri de credit pana la salariu. Asta inseamna ca, atunci cand ai nevoie de o suma cuprinsa intre 100 si 2000 de lei, tot ce trebuie sa faci este sa aplici online sau sa suni si, doar cu buletinul si cateva date, vei primi, chiar si a doua zi, suma solicitata. Banii se ramburseaza in 30-35 de zile. Este ajutorul pe care nu trebuie sa eziti sa il ceri atunci cand se intampla sa ai nevoie de bani. Si, daca nu poti rambursa suma intr-o luna, trebuie doar sa faci o cerere de refinantare si perioada de returnare se va prelungi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *