Orice afacere inseamna multe batai de cap, investitii, cunostinte, colaborari. Este un drum greu, pe care nu oricine il poate parcurge. Din afara pare a fi extrem de simplu. De cate ori, atunci cand ati vazut un patron de firma, coborand dintr-o masina foarte scumpa, nu v-ati gandit, cu invidie, la tot ce are si ca de ce nu aveti si dumneavoastra? Probabil multe lume nu stie ca a duce in spate o afacere inseamna mult sacrificiu, nopti nedormite, controale, risc si multa alergatura, aspecte pe care, cu siguranta, multi dintre noi, nu le-am putea suporta nici o saptamana. Afara de investitia pe care orice viitor antreprenor trebuie sa o faca, mai exista un aspect, de care acesta trebuie sa tina cont atunci cand lucreaza in domeniul afacerilor, indiferent de natura acestora.

Este vorba de colaboratorii sai. De cele mai multe ori, aceste colaborari se fac din auzite sau prin cunostinte. Exista cazuri cand totul merge foarte bine, insa sunt si situatii cand cei pe care i-ati ales ca parteneri sa nu se dovedeasca tocmai seriosi si, pe parcurs, sa aflati despre ei lucruri mai putin placute, care va pot pune si dumneavoastra afacerea in pericol. Cel mai bine ar fi daca ati dispune de o lista firme actualizata si cu date concrete despre firme, din toate domeniile.

O asemenea lista va poate fi pusa la dispozitie de marketingdirect.biz. Vi se va furniza orice lista doriti cu info firme din Bucuresti si din tara, din toate domeniile. Marketingdirect.biz are o baza de date complexa cu firme din agricultura, firme comert, industrie, transporturi, IT, Horeca, constructii, contabilitate si chiar si institutii publice. In aceste liste se vor gasi denumirea completa a firmei, adresa principala, adresele altor sedii, numere de telefon pentru contact, adrese de e-mail si persoanele care conduc compania, capital, coduri si multe alte informatii care va pot ajuta sa decideti daca firma respectiva este potrivita pentru a va ajuta sau pentru a incepe o colaborare. In plus, puteti doar sa vedeti cine mai este nou pe piata pentru a sti pe cine aveti drept concurenta.

Contactati echipa de la marketingdirect.biz pentru a gasi parteneri de incredere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *