Euro Best Team organizeaza cursul acreditat CNFPA –Expert Accesare Fonduri Structurale si deCoeziune Europene. Programul se adreseaza reprezentantilor institutiilor publice locale si centrale, IMM-urilor, atat coordonatorilor, cat si asistentilor de proiecte, precum si tuturor celor ce doresc sa dezvolte proiecte prin accesarea de Fonduri Structurale. OFERTA: Pentru inscrieri pana la data de 9 ianuarie 2012 beneficiati de taxa de participare redusa, respectiv 800 lei. Dupa aceasta data taxa este de 1200 de lei. Mai multe detalii gasiti pe eurobestteam.ro

Perioada de desfasurare 28-29 ianuarie si 4-5 februarie si examen pe 11 februarie 2011 

PRETUL CURSULUI: Pentru inscrieri pana la data de 9 ianuarie 2012, taxa de participare la acest curseste 800 de lei si include toate costurile privind suportul de curs, testele de verificare, taxe de examen şi certificare CNFPA. Dupa aceasta data, taxa de inscriere la acest curs este 1200 de lei.

LOCURI GRATUITE: Pentru grupuri mai mari de cinci persoane, Euro Best Team ofera cadou taxa de participare pentru a sasea persoana.

FORMULARUL DE INSCRIERE– il puteti completa pe  www.eurobestteam.ro

IMPORTANT: Diplomele eliberate in urma absolvirii acestui curs va certifica toate competentele profesionale necesare scrierii de proiecte in domeniul fondurilor structurale. Mai mult,  autoritatile contractante solicita in cadrul licitatiilor certificarea CNFPA pentru pozitiile de expert in cadrul proiectelor finantate din fonduri structurale.

Durata cursului este de 4 zile, 6 ore pe zi, de dimineata de la orele 9.00 pana dupa amiaza la orele 17.00.

Imediat dupa primirea formularului de inscriere veti primi o factura proforma ce va trebui achitata in maxim 3 zile lucratoare, pentru confirmarea inscrierii. Plata se va face in contul Bancii Transilvania, afisat mai jos, pe aceasta pagina sau la sediul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *