Indiferent de starea economiei, noile camere compacte Olympus din Seria VG oferă tuturor bucuria de a înregistra şi viziona amintirile la o calitate excelentă. Chiar şi pentru modele de bază, camerele super-subţiri Olympus VG-160 şi VG-150 oferă performanţe remarcabile pentru preţul acestora. Ca şi celelalte camere Olympus, acestea pot înregistra rapid şi simplu fotografii şi filme de înaltă calitate, în situaţii cotidiene. Ambele integrează obiective zoom panoramice, Stabilizator Digital de Imagine, şi toţi Megapixelii de care ai nevoie. Sunt dotate de asemenea cu un set complet de funcţii imagistice automate precum i-Auto, Tehnologia de Ajustare a Umbrelor şi o gamă de Filtre Magice pentru aplicarea efectelor speciale asupra fotografiilor. VG-160 include chiar un buton Movie Rec pentru începerea imediată a înregistrării unui film, pentru ca atunci când vezi ceva ce vrei să înregistrezi să poţi trece în modul Filmare HD prin simpla apăsare a butonului. VG-160 va fi disponibil de la începutul lunii Februarie 2012 iar VG-150 de la începutul lui Martie.

Calitate ridicată, preţ scăzut

Noua Serie Olympus VG are toate motivele de mândrie, inclusiv cel al preţului imbatabil de mic. Odată cu modelele super-compacte VG-160 şi VG-150, faimoasa optică Olympus devine accesibilă tuturor celor aflaţi în căutarea unei camere pentru un buget redus. Pentru acest segment de preţ, specificaţiile sunt cu adevărat impresionante. Modelul VG-150 cu 12 Megapixeli este dotat cu un zoom panoramic de 4x (27-108mm*). VG-160 cu o rezoluţie de 14 Megapixeli ridică ştacheta la un zoom optic excepţional de 5x şi un obiectiv panoramic 26-130mm* integrat într-un corp super-subţire. Având o grosime de doar 19.3mm, VG-160 încape cu uşurinţă în buzunarul hainei, dar nici VG-150 nu rămâne pe afară, măsurând doar 19.8mm.

Creativitate maximă, fără complicaţii

În ciuda preţului atractiv, Seria VG integrează funcţii care te ajută să obţii la fel de simplu fotografii excepţionale, cum ai spune “zâmbiţi”. Ecranul LCD color de 2.7” (3” la VG-160) oferă vizibilitate clară asupra funcţiilor automate testate şi încercate precum Focalizarea continuă în mod AF şi Modul Auto Inteligent (i-Auto), plus o serie de Filtre Magice regăsite şi la camerele de top. Butonul roşu Movie Rec al camerei VG-160, asigură accesul instant la modul de filmare, pentru ca tu să poţi filma în calitate 720p High Definition fără a mai naviga prin meniu.

Când vrei să înregistrezi amintirile, cu oricare dintre modelele din Seria VG, tot ce trebuie sa faci este să încadrezi şi să fotografiezi.

Olympus VG-160 este disponibilă în argintiu, negru, roşu sau oranj. VG-150 exista în variantele argintiu şi negru. Funcţii remarcabile:

Calitatea imaginii:

• Zoom optic panoramic 5x (26-130mm**) pentru obţinerea facilă a prim planurilor şi a cadrelor panoramice (VG-150: zoom optic panoramic 4x şi 27-108mm*) • Filmare HD 720p cu sunet pentru o calitate excelentă a filmelor (VG-150: Film VGA) • 14 Megapixeli pentru filme, fotografii şi postere de înaltă rezoluţie şi calitate (VG-150: 12 Megapixeli) • Stabilizarea Digitală a Imaginii pentru reducerea imaginilor neclare

Utilitate:

• Ecran LCD color de 3 inci (230,000  puncte) pentru încadrarea, verificarea şi vizualizarea cu uşurinţă a fotografiilor (VG-150: LCD color de 2.7”) • Tehnologia de Detectare a Feţei şi cea de Ajustare a Umbrelor pentru înregistrarea portretelor aşa cum îţi doreşti • Modul Inteligent Auto (i-Auto) şi Focalizare Continuă în Mod AF pentru setare şi focalizare facilă • Modul Scene pentru setări automate potrivite condiţiilor specifice (ex. Peisaj, Noapte)

Creativitate şi flexibilitate:

• Filtre Magice pentru adăugarea efectelor creative fotografiilor: Punk, Pop Art, Pin Hole, Drawing, Fish Eye, Soft Focus şi Sparkle.

Alte caracteristici importante:

• Corp ultra-subţire pentru un design atractiv şi foarte portabil • Soft [ib] pentru căutarea, organizarea şi vizualizarea imaginilor folosind diverse criterii: persoană, locaţie sau eveniment • Valori ISO între 80 şi 1600 (VG-150: 100 la 1600) • Compatibilitate cu carduri SDHC** • Bliţ încorporat • Manual de utilizare încorporat • Încărcarea acumulatorilor prin USB * echivalent 35mm. ** SD este marcă înregistrată a SD Card Association. Nu este compatibilă cu UHS Speed Class.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *