Vineri, 30 septembrie, Orașul Medical Enayati (Enayati Medical City) a găzduit cel mai de seamă și grandios eveniment al Fundației Inovații Sociale Regina Maria, Gala Caritabilă “Din Inimă pentru Viitor”, în cadrul căruia Art Directorul și criticul de modă Alin Gălățescu a organizat și de această dată un show fantastic și plin de culoare, acoperind tematica evenimentului – Imagine peace, then create it. Prezentarea de modă a pus sub lumina reflectoarelor creațiile designerilor români consacrați – Aleha Toncea, Fena Clothing și Cera Mihăilescu Couture. Fashion Show-ul a fost completat de vocea minunatei Izabela Barbu (Jezbel), transpunând tot mediul într-o lume de vis.

“ O Gala de caritate reprezintă un tip de civism artistic cu totul aparte. Chiar dacă nu putem face direct un bine aproapelui nostru, așa cum o fac oamenii minunați din fundație, măcar putem susține cu propriile capacități acest demers și , dacă rezultă și ceva pozitiv, și, in toți acești ani în care am colaborat rezultatele au fost extraordinare, atunci totul merită trait, degustat și dus mai departe. Gala Fundatiei Inovații Sociale Regina Maria este un astfel de exemplu extraordinar, o fuziune între creativitatea modei și deschiderea sufleteasca a unor oameni minunați”

-citat Alin Galatescu

 

Antreprenori, reprezentanți ai statului, ambasadori și top-management al unor companii de renume  au răspuns invitației și și-au unit forțele într-o seară magică pentru a îndeplini misiunea fundației – aceea de a da o șansă la o viață demnă prin acces la servicii medicale și educație celor nevoiași. Astfel, în urma licitației live si a sponsorizărilor primite cu aceasta ocazie s-au strâns fonduri cu ajutorul cărora fundația va putea ajuta 450 de femei și copii să primească în continuare tratament medical și 120 de copii suport educațional în următoarele 3 luni.

“Anul acesta toate acestea au fost posibile deoarece în jurul conceptului creativ “Imagine Peace then create it” pus magistral în scenă de maestrul Alin Gălățescu, s-au adunat peste 60 de sponsori, donatori și artiști. Pe parte artistică, s-au alăturat pro-bono acestui demers creatoarele Aleha Toncea & Atelierele Danessa (deasemenea pt al 3-lea an), FENA Clothing și Cera Mihăilescu, precum și cantareata Izabela Barbu (Jezebel) acompaniată de pianistul Alex Burca.”- Cristiana Mateoiu, Directorul Executiv al Fundației Inovații Sociale Regina Maria.

Printre cele mai licitate și dorite loturi au fost un prânz cu Excelența Sa Ambasadorul Germaniei, dr Peer Gebauer , la reședința sa, un triptic pictat de artista ucraineana Yulia Leskova, inspirat de orarile razboiului si adjudecat pentru 2500 eur, gheata  semnată de Cristiano Ronaldo, adjudecata pentru suma de 1500 eur, si doua lucrari realizate de pictoritele Cornelia Petrea si Lucia Morariu – Darlu, fiecare adjudecate cu cate is 2000 eur.

De-a lungul celorlate ediții de Fashion Show caritabil, s-au strans fonduri pentru tratamentul a 1.200 de femei cu boli cronice (2018), precum si pentru deschiderea unui cabinet stomatologic pentru copiii cu dizabilități și unul pt microchirurgie stomatologică in cele doua clinici ale fundatiei.

Aceasta a 9a editie a Galei de caritate a Fundatiei a fost organizată cu ajutorul agentiei Medichub si sustinuta de numeroși Sponsori și Parteneri-

CARGILL-Sponsor Royal, Kaufland- Sponsor Platinum, Kultho- Sponsor Gold , Ariston, Romanian Business Consult si SarkkRom- Sponsori SILVER, Agricover, Aqua Carpatica, Banca Transilvania, Carrefour, Clinicile Dr. Leahu, Eclectarte, GTS Telekom, Impuls Leasing, Michelin, Nepi Rockcastle, Porsche Romania si Porsche Finance Group Romania, Schneider Electric, Synevo si Unicredit Bank- Sponsori Bronz precum si partenerii AlexisArt, Casa de licitatii Artmark, Pepsico, Heineken, Nespresso, Vlad Ungureanu Video Production, foto Alexandru George si Alexei Cristea.

Despre Fundația Inovații Sociale Regina Maria:

Fundația Inovații Sociale Regina Maria este o organizație de caritate neguvernamentală dedicată asistenței medicale integrate pentru persoanele fără venit și fără asigurare medicală și pentru persoanele cu venituri mici din București, prin intermediul Policlinicilor Sociale. Ajutăm și îngrijim de peste 10 ani persoanele aflate în nevoie prin proiecte sustenabile și durabile în domeniile sănătății și educației.

Fundația a fost înființată de Dr. Wargha Enayati împreună cu soția sa, Mitra Enayati în luna august 2010. Dăruirea, entuziasmul și spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii să creeze proiecte care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții a cât mai multor români.

Mai multe despre activitatea fundației găsiți aici.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile aici: https://fundatiainovatiisociale.ro/gala-caritabila-din-inima-pentru-viitor-editia-9/.

CATALOGUL licitației poate fi vazut pe această pagina – https://fundatiainovatiisociale.ro/catalogul-galei-din-inima-pentru-viitor-2022/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *