Colectarea selectiva este ceva ce se afla in puterea noastra. Nu reprezinta un efort enorm si nici nu trebuie sa ne rupem prea mult din timpul nostru. Pur si simplu, trebuie sa stim exact ce se colecteaza selectiv, cum putem face asta si, in putin timp, colectarea selectiva va deveni un lucru automatizat, cat se poate de simplu, dar si cat se poate de benefic pentru noi, comunitate si, de ce nu, pentru intreaga planeta. Pentru ca, daca fiecare cetatean ar face acest lucru, atunci nu vom mai risipi resurse pretioase si vom avea o planeta mai curata si sanatoasa.

Insa, pentru a face colectarea selectiva, este nevoie sa folosim cosuri gunoi specifice. Acestea sunt cunoscute sub denumirea de cosuri colectare selectiva si se gasesc la magazinul online sanito.ro. Acest magazin comercializeaza de peste 15 ani atata eurocontainere si pubele cat si alte produse speciale pentru curatenie. Clientii sunt atat casnici, cat si companii si institutii cunoscute in Romania. Revenind la cosurile pentru colectare selectiva, acestea sunt create in asa fel incat sa faciliteze acest proces. Unde mai punem si faptul ca sunt extrem de elegante. Sa vedem cateva modele pe care le putem incorpora in birouri, in prorpia locuinta, in scoli si asa mai departe.

De exemplu, cu un design modern si de foarte buna calitate, fabricat din otel inoxidabil, BAERUM A este un cos de reciclare compact, ce se poate adapta diferitelor locatii. Acest model dispune de un capac detasabil si cu 4 compartimente colorate interioare, pentru o separare mai usoara a deseurilor.

Acest cos se poate personaliza cu autocolante pentru reciclare. O alta alternativa la acest model realizat din metal ultra rezistent, este BAERUM B. Aceste cosuri au urmatoarele dimensiuni: 4×30 litri / 39×70 cm. Culorile si inscriptionarile pot fi personalizate. Pe site-ul sanito.ro exista o gama mare de

cosuri pentru orice fel de utilizare si cu orice tip de design.

Un alt exemplu poate fi modelul de cos pentru colectare selectiva Trelleborg A. Sunt cosuri modulare pentru colectare selectiva din otel inoxidabil. Acestea sunt containere de reciclare modulare, echipate cu pubele interioare de gunoi din metal pentru curatare si manipulare usoara. Trelleborg A este realizat la exterior din otel inoxidabil de inalta calitate si se poate personaliza cu autocolante colorate pentru o separare eficienta a deseurilor. Acest model poate fi realizat, de asemenea, din metal ultra rezistent in diferite culori. Poate fi adus clientilor la comanda.

Cosul de gunoi profiline Solid Oko Trio este al treile exemplu. Este un cos de depozitare selectiva (triplu) cu pedale. Carcasa dreptunghiulara este din otel inoxidabil foarte rezistent la coroziune. Capacul din material plastic este de inalta calitate, de ardezie – cu locas pentru marcarea tipului de

deseuri (set de autocolante incluse). Are un sistem de inchidere a capacului cu mecanism Soft Close . Unghiul mare de deschidere a capacului asigura caderea deseurilor cu usurinta in cos. Pedala ergonomica este larga, din plastic . Pedala interna este foarte igienica. Inelul larg de baza asigura o

stabilitate ferma. Are un maner ergonomic de transport integrat in balamaua capacului, din plastic. Sunt prezente 3 recipiente interioare, detasabile, din ardezie gri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *