Funcții premium, Warp Charge 65 de nouă generație, Fluid Display cu 120Hz și OxygenOS11

București, 14 octombrie 2020 – OnePlus a lansat astăzi cel mai nou flagship, OnePlus 8T. După succesul seriei OnePlus 8 a companiei la începutul acestui an, OnePlus depășește din nou limitele prin introducerea unei serii de tehnologii de ultimă generație, inclusiv un nou ecran calibrat de 120Hz Fluid AMOLED și cea mai rapidă soluție de încărcare a companiei de până acum – Warp Charge 65.

„Cu OnePlus 8T, oferim performanță de nivel profesional pentru și mai mulți utilizatori ai flagship-urilor din portofoliul nostru de smartphone-uri”, a declarat Pete Lau, fondator și CEO al OnePlus. „Dispunând de un display AMOLED de 120Hz, tehnologia noastră de încărcare rapidă de 65W actualizată și software-ul fresh OxygenOS 11, OnePlus 8T oferă o combinație impresionantă de hardware puternic și software smooth.

Warp Charge 65 – Baterie pentru o zi întreagă în doar 15 minute

Warp Charge 65 este cea mai avansată soluție de încărcare de la OnePlus, care oferă baterie pentru întreaga zi în doar 15 minute. Folosește tehnologia twin-battery pentru a încărca rapid capacitatea totală de 4500 mAh și durează doar 39 de minute pentru a finaliza o încărcare completă în condiții normale de utilizare, făcând din încărcarea peste noapte doar o amintire.

OnePlus 8T este echipat cu 12 senzori de temperatură, împreună cu un cip suplimentar de criptare în adaptor și în cablu, pentru a menține temperatura de încărcare la un nivel confortabil în timp ce funcționează la o putere maximă de 65W. Indiferent dacă te pregătești pentru lucru dimineața sau dacă faci o pauză rapidă în timpul zilei, Warp Charge 65 face ca OnePlus 8T să fie pregătit să funcționeze în cel mai scurt timp.

Fluid Display AMOLED cu 120Hz

Ecranul Fluid AMOLED cu 120Hz al OnePlus 8T este primul flat display de 120Hz care a obținut vreodată un rating A+ de la DisplayMate. Fiecare glisare sau derulare pe panou va oferi imagini uimitor de smooth, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de cele mai intense experiențe de joc cu o fluiditate remarcabilă și să navigheze fără efort prin feed-urile de social media afișate pe display-ul imersiv.

Cu Just Noticeable Color Difference (JNCD) de aproximativ 0,3, display-ul OnePlus 8T are cea mai mare precizie a culorilor din industrie. Display-ul flexibil FHD + 2.5D are, de asemenea, o luminozitate maximă de până la 1.100 de niți, oferind imagini mai clare chiar și sub lumina puternică a soarelui. În plus, OnePlus 8T are 8.192 de niveluri de luminozitate, făcând tranzițiile între diferite setări de luminozitate să se simtă naturale și confortabile.

Putere și Performanță Superioare

OnePlus 8T este echipat cu procesorul flagship Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G, cu un sistem Snapdragon X55 5G Modem-RF, care permite conectivitate multi-gigabit 5G de top, fotografie de calitate profesională la viteze Gigapixel, gaming la nivel de desktop, cu grafică ultra-realistă și experiențe AI intuitive. Puterea superioară de procesare este completată în continuare de suport dual-mode NSA + SA 5G și Wi-Fi 6 pentru viteze de trafic de date mai rapide și mai fiabile.

Cu până la 256 GB de stocare flash UFS 3.1, OnePlus 8T oferă performanțe mai rapide și mai stabile. Hardware-ul excepțional permite înregistrarea și redarea mai cursivă a clipurilor video 4K, cu un consum redus de baterie, permițând utilizatorilor să profite de viteza rețelei 5G pentru a reda videoclipuri HD sau pentru jocuri care necesită performanță oriunde te-ai afla.

Sistem Avansat Quad-Camera

OnePlus 8T dispune de un ansamblu de camere robust și versatil, conceput pentru a surprinde în mod eficient orice moment în detalii clare. Sistemul quad-camera include o cameră principală de 48MP cu stabilizare optică a imaginii, o cameră de 16MP și camere macro și monocrom dedicate, care le permit utilizatorilor să se bucure de fotografii la nivel de studio oricând.

Obiectivul ultra-wide de 123 de grade de pe OnePlus 8T oferă o perspectivă nouă pentru încadrarea fotografiilor, astfel încât utilizatorii să poată surprinde în întregime peisaje vaste, arhitectură extinsă și alte subiecte cu unghi larg. Camera oferă imagini clare în diferite condiții de iluminare – chiar și noaptea sau pe întuneric, datorită modului Nightscape îmbunătățit.

Camerele OnePlus 8T oferă imagini uimitoare chiar și pentru cele mai aglomerate cadre în mișcare, datorită software-ului avansat de stabilizare video. Noul mod Video Portrait produce clipuri cu efect bokeh natural, bazat pe IA îmbunătățită, detectând și analizând cu precizie subiecții umani și estompând fundalul.

Design Elegant

OnePlus 8T este disponibil în două noi culori: Aquamarine Green și Lunar Silver. Versiunea Aquamarine Green profită de reflexia difuză, o formă de refracție care împrăștie lumina într-o gamă extinsă de unghiuri și direcții și oferă o suprafață curată, strălucitoare, care permite mai puține amprente pe spatele din sticlă lucioasă.

Noua variantă Lunar Silver combină cea mai recentă iterație a sticlei premium mată OnePlus cu un ton plăcut de gri pentru a obține echilibrul perfect între eleganța estetică și confortul de neegalat.

OxygenOS 11

Nu numai că OnePlus 8T este primul dispozitiv care vine cu cea mai recentă versiune a sistemului de operare OnePlus, OxygenOS 11 – este, de asemenea, primul smartphone din lume lansat cu Android 11, care nu este fabricat de Google. OxygenOS 11 reimaginează experiența software-ului OnePlus cu un aspect îmbunătățit, un design îndrăzneț și caracteristici utile care fac operarea cu o singură mână mai ușoară și mai intuitivă.

OxygenOS 11 se bucură, de asemenea, de o serie de animații și gesturi nou optimizate, precum și de numeroase personalizări pentru a satisface preferințele tale personale, cum ar fi 11 noi opțiuni Always On Display Clock, controlul prin gesturi cu o singură mână îmbunătățit și modul Zen 2.0.

Disponibilitate

OnePlus 8T va fi disponibil pentru precomandă la OnePlus.com/ro și la partenerii oficiali – Altex, eMag și Orange începând cu 15 octombrie.

Pentru mai multe informații, vizitați OnePlus.com/8T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *