HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, anunță un nou vicepreședinte la nivel european, Ruben Lehmann. Ruben va coordona activitățile comerciale și strategia de business și dezvoltare. Acesta va continua să activeze din Elveția și îi va raporta direct CEO-ului HMD Global, Florian Seiche.

Înainte de a se alătura echipei HMD Global, Ruben a fost CEO al Autronic AG, cel mai mare distribuitor de smartphone-uri din Elveția. Ruben are o experiență multidisciplinară, ocupând în trecut roluri ca inginer tehnic și coordonator al departamentului de dezvoltare și strategie.

În noul deceniu, HMD Global își propune să își consolideze poziția de lider în materie de actualizări rapide ale sistemului de operare, fiind din nou printre primii producători care au oferit utilizatorilor cea mai recentă versiune de OS, Android 10. Nokia 7 Plus, Nokia 6.1, Nokia 7.1, Nokia 9 PureView și Nokia 8.1 au primit deja actualizarea la Android 10.

„Mă bucur să mă alătur echipei HMD Global în acest moment crucial. Compania a avut multe realizări în ultimii trei ani, atât în ceea ce privește segmentul de smartphone-uri, cât și cel de telefoane clasice, comercializate la nivel global. Aștept cu nerăbdare să contribui la dezvoltarea acestui start-up în 2020 și mai departe.

Oferim o promisiune Android unică și am fost recunoscuți la nivel global ca fiind numărul 1 în materie de software și securitate. Având în vedere studiile care ne arată că ciclul de utilizare al unui smartphone a crescut, ne propunem în continuare să oferim cea mai bună experiență pentru utilizatorii noștri, o experiență care se îmbunătățește constant.”

Anul acesta va fi unul esențial pentru dezvoltarea industriei de comunicații mobile, odată cu introducerea 5G, și mă bucur că HMD Global joacă un rol important în facilitarea acestei tehnologii în rândul utilizatorilor din lumea întreagă”, a declarat Ruben Lehmann, Vice-Președinte HMD Global Europa.

Despre HMD Global

HMD Global Oy, cu sediul în Espoo, Finlanda, este producătorul telefoanelor Nokia. HMD creează și furnizează o gamă de smartphone-uri și telefoane clasice, care vizează o plajă largă de consumatori și prețuri. Dedicată inovației și calității, compania HMD deține licența exclusivă a brand-ului Nokia, pentru telefoane și tablete. Pentru mai multe informații, accesați www.hmdglobal.com.

Nokia este marcă înregistrată a Nokia Corporation. Qualcomm, Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies Inc. și ai subsidiarilor. Android, Google și alte mărci și logo aferente sunt mărci înregistrate ale Google LLC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *