Din ce in ce mai des aud oameni tineri vaitandu-se de dureri ingrozitoare de spate, de maini si de picioare. In mod paradoxal, am vazut multe persoane care au avut munca de birou care schiopateaza sau au dureri mari de sale si inteleg greu de ce tocmai acestea au probleme, iar agricultorii sunt mult mai sanatosi.
In timp ce oamenii de la oras au activitati relativ usoare, la adapost, vara beneficiind de aer conditionat, cei care au stat pe camp sub soarele arzator, ploaie si vant nu sunt atat de bolnavi.
Este posibil ca miscarea sa ii tina in forma pe cei care muncesc mai mult si statul in spatiu inchis, plin de microbi sa atenteze la sanatatea celor care stau la birou.
Toti oamenii au invatat cum sa calmeze durerile de spate sau de picioare sau sa atenueze durerile, fiindca prezenta lor inseamna deplasarea cu dificultate sau pierderea mobilitatii. Dar si mainile daca te dor si nu le mai poti misca in voie sau ai dificultati la prinderea anumitor obiecte este neplacut. Sa nu mai poti duce paharul cu apa la gura sau lingura plina de mancare, sa nu mai poti sa scrii o cerere inseamna sa iti iei medical si sa astepti sa te ajute cineva.

Spuneam ca oamenii stiu ca exista atat de multe medicamente pentru calmarea durerilor si le folosesc. Nu vorbesc de felurite pliculete care sunt suplimente alimentare, ci de supozitoare cu diclofenac sau voltaren si de unguente pe baza de plante medicinale care au rol calmant.
Evident ca gelurile si cremele se folosesc masand usor zona dureroasa sau intregul corp.
Asa, cand cineva se plange de dureri de spate sau de picioare, trebuie sa ii faci masaj cu unguentul pe care l-a luat special si intervin discutiile, daca nu ii faci programare la un masaj terapeutic fiindca tu nu ai putere sa ii faci masaj cat doreste el.
Neavand experienta, putere suficienta in maini si tehnica unui expert, obosesti dupa primele 10 minute. Persoana in cauza mai doreste sa ii faci masaj, dar pe tine te dor mainile deja.
Un masaj terapeutic face minuni, daca este facut de expert si rezervi o sedinta de 60 de minute. Cand esti pe salariu si dispui de bani, esti gata sa dai oricat, numai sa scapi de durere.
Masajul terapeutic inseamna alungarea ingrijorarii din minte. Mi s-a intamplat acest lucru si vreau sa va relatez experienta, sa procedati corect si sa nu suferiti mult. Mi-am lasat intreaga greutate pe un genunchi si am inceput sa am dureri cumplite si sa schiopatez.
Am crezut ca mi s-a rupt ceva la picior sau ca voi schiopata tot restul vietii. Asteptam sa treaca de la sine, dar imi era si frica sa ma ridic din pat sau de pe scaun, sa merg mult pe jos, sa urc si sa cobor scari.

Durerea era atat de atroce, incat ma strambam la fiecare pas. „E inceputul sfarsitului, m-am gandit, inspirandu-ma din titlul unui film turcesc! Dupa ce ca nu mai pot merge mult pe jos, ma mai si stramb la fiecare pas, adica ma si ridez si imbatranesc…”
Mi-am adus aminte de masajul terapeutic si de beneficiile sale si am inceput sa caut un salon din Bucuresti sa imi fac programare. Din informatiile de pe site am inteles ca:
-mesajul terapeutic produce simultan si relaxarea organismului, dar si calmarea durerilor, si fluidizarea circulatiei. Se stie ca multi au probleme cu circulatia perifirica. De ce se produce relaxarea? Simplu: ai venit aici sa ti se aline durerile sau sa scapi de ele si normal ca te simti mai bine din momentul in care te asezi pe pat si astepti mainile expertului in masaj sa actioneze pe corpul tau.

-ingrijorarile dispar ca prin minune. Pe masura ce simti sangele alergand cu viteza, valul de caldura care te cuprinde, intelegi ca nu este nimic grav, ci cu sedinte regulate de masaj si ceva tratament disfunctiile se rezolva.
Asa, tot ce se spune pe site despre masaj se adevereste si un amator nu va executa niciodata miscari le fel de pricepute ca un expert, plus ca nu rezista sa faca masaj mai mult de 15 minute.
Ii poti face programare celui drag care se plange de dureri de spate, de maini si de picioare la Fivemassage.ro, salonul de masaj numarul 1 din Bucuresti.
Trebuie sa stii ca lista tipurilor de masaje este lunga si poti combina masajul terapeutic cu cel capilar sau facial, sa repari efectele durerii de pe chipul tau.
Va fi un cadou pe care nu il va uita niciodata si va deveni dependent de masaj. Ai posibilitatea sa te duci si tu cu cel drag la masaj, alegand masajul pentru cuplu.
Fivemassage.ro te asteapta sa iti ia durerile cu mainile expertilor si sa te rasfete cu uleiurile esentiale cu aroma de lemn de santal, cu iasomie sau citrice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *