București, 12 noiembrie – Huawei anunță o nouă gamă de produse care vor fi disponibile pe piața din România, începând cu finalul acestui an și începutul anului 2020. Printre acestea, se numără noul smartphone Nova 5T, care vine cu o cameră frontală ultra-clară de 32 MP, surprinzând perfect chiar și cele mai fine detalii, smartwatch-ul Watch GT2, cu un nou chipset și algoritm inteligent de economisire a energiei, pentru putere și eficiență și FreeBuds, căștile care se bucură de un sunet sunet clar, cu anulare activă a zgomotului.

„Suntem bucuroși să anunțăm noile produse Huawei în care avem toată încrederea că se vor ridica la standardul de calitate și inovație cu care brandul și-a obișnuit consumatorii din România. Fiecare dintre aceste produse vine cu îmbunătățiri vizibile, special gândite și create pentru nevoile utilizatorilor.”, declară declară Zachary Jianglinchao, Country Manager al Huawei Consumer Business Group România. „Telefoanele Huawei sunt apreciate ca fiind reprezentative pentru fotografia cu smartphone-ul, iar seria Nova nu face excepție, în special în segmentul camerelor pentru selfie-uri. Camera foto a modelului HUAWEI Nova 5T, spre exemplu, vine cu detalii precise și cu o claritate de neegalat, surprinzând perfect chiar și cele mai fine detalii.”, continuă acesta.

HUAWEI Nova 5T le oferă pasionaților de rețele sociale cele mai bune instrumente

HUAWEI duce la extrem designul smartphone-urilor, cu un raport chiar şi mai mare între ecran şi corp pentru noul telefon HUAWEI nova 5T. Ascunzând camera frontală sub ecran, ecranul HUAWEI nova 5T îşi păstrează integritatea completă, revoluţionând experienţa utilizatorului.

Utilizatorii de HUAWEI Nova 5T vor beneficia de camere foto și video premium și de o multitudine de funcții inteligente pentru a surprinde amintiri incredibile. Echipat cu patru camere AI montate pe spate care suportă fotografii de înaltă definiție, cu unghi ultra-larg, obiectiv macro și profunzime de câmp, HUAWEI Nova 5T reușește să surprindă imagini bogate și clare în orice tip de scenariu, de la peisaje vaste, la prim-planuri.

HUAWEI Nova 5T combină segmentarea semantică AI a imaginii cu tehnologia de optimizare a partițiilor, alături de un obiectiv HD de 48 MP, un obiectiv cu unghi larg de 16 MP, un obiectiv macro de 2 MP și un obiectiv bokeh de 2 MP, care pot prezenta clar detaliile din fotografie și pot echilibra expunerea în toate condițiile de iluminare.

Tehnologiile de fotografiere îmbunătățite cu AI, precum stabilizarea de imagine AI (AIS), blocarea expunerii automate (AEL) și blocarea focalizării automate (AFL), se îmbină pentru a garanta imagini clare și detaliate. Utilizatorii de HUAWEI Nova 5T vor beneficia, de asemenea, de capabilități puternice de editare video automată.

Watch GT2 – design nou și clasic, care promite să revoluționeze antrenamentele personale

Noul Huawei WATCH GT 2 poate face diferența între înot în bazin și în ape deschise și poate urmări stilul de înot, numărul de mișcări ritmice, SWOLF-ul, distanța, timpul, caloriile și viteza, înregistrând toate datele. Folosit în aer liber, smartwatch-ul oferă date incredibil de precise cum ar fi altitudinea, barometrul, direcțiile (folosind busola) și o redare 3D a oricărui traseu, dispozitivele fiind astfel ideale pentru drumeții și trail running.

Acesta le oferă utilizatorilor informații despre starea fizică pe tot parcursul zilei, pentru a-i ajuta să dezvolte obiceiuri și stiluri de viață sănătoase. Utilizatorii primesc informații despre numărul zilnic de pași, caloriile consumate și de câte ori se ridică în picioare într-o zi.

HUAWEI Watch GT 2 aduce în plus și un nou algoritm inteligent 2.0 de economisire a energiei. Acesta poate identifica în mod inteligent acțiunile utilizatorului în diferite situații, cum ar fi statul în picioare, simpla purtare sau sportul și ajustează consumul de energie pentru un echilibru perfect între performanță și consumul de energie. În timpul utilizării zilnice standard, autonomia crește cu 20% datorită modului dual inteligent Bluetooth de economisire a energiei. Durata de viață a bateriei se îmbunătățește cu 15% în timpul monitorizării inteligente a frecvenței cardiace.

Modelul HUAWEI WATCH GT 2 de 46 mm poate astfel să funcționeze continuu până la două săptămâni, atât cu monitorizarea inteligentă a frecvenței cardiace, cât și cu funcțiile de notificare pentru apeluri și apeluri Bluetooth cu utilizare săptămânală de până la 30 de minute, redare de muzică de până la 30 de minute, până la 90 de minute de exerciții și folosirea modului științific de somn pe timpul nopții. În modul clasic, modelul HUAWEI WATCH GT 2 de 42 mm poate funcționa continuu până la o săptămână.

Ambele modele au îmbunătățit mult durata bateriei în modul sport cu GPS. Modelul de 46 mm are o durată de viață a bateriei de 30 de ore în modul sport cu GPS, în timp modelul de 42 mm ajunge la 15 ore.

FreeBuds 3 – experiență audio uimitoare cu un design aerodinamic al microfonului

Noile căști HUAWEI FreeBuds 3 oferă utilizatorului o experiență audio uimitoare și un design extraordinar. Inspirată de natură, cutia perfect rotundă de încărcare este o bucurie pentru ochi și perfectă pentru a fi ținută în mână, în buzunar sau în geantă.

Designul Dolphin Bionic al căștilor HUAWEI FreeBuds 3 oferă confort și stabilitate, fiind proiectat ergonomic pentru un maxim de confort, în timp ce căștile transmit un sunet clar.

Prevăzută cu primul sistem pe chip (SoC) Bluetooth 5.1 în mod dublu BT/BLE certificat, tehnologia de transmitere pe două canale HUAWEI Isochronous și un proces audio lider în clasa sa de 356 Mhz, căștile HUAWEI FreeBuds 3 asigură o conexiune Bluetooth stabilă și rapidă, precum și o sincronizare audio și video exactă. Jocurile sunt mai palpitante, iar filmele devin o experienţă imersivă.

Tehnologia de control activ al zgomotului (ANC), combinată cu un procesor audio de clasă asigură o reducere precisă a zgomotului ambiental care se autooptimizează în timp real, captând și anulând zgomotul de fundal pe măsură ce acestea se modifică. Indiferent dacă utilizatorul se află într-un metrou aglomerat sau într-un restaurant zgomotos, acesta se poate bucura în continuare de un sunet clar pentru muzica pe care o ascultă.

Totodată, datorită chipset-ului inteligent A1, căștile HUAWEI FreeBuds 3 pot elimina zgomotul de fundal în timpul apelurilor, îmbunătățindu-ți în același timp vocea. Apelurile se aud la fel de bine ca într-o conversație față în față.

Prețuri și disponibilitate

Huawei Nova 5T este disponibil în magazinele partenerilor Huawei la prețul recomandat de 1699 lei, iar începând cu ianuarie 2020 se va putea achiziționa și din Huawei Experience Store Băneasa.

Watch GT2 este disponibil atât în Huawei Experience Store Băneasa și în Huawei Experience Shop Afi Cotroceni, cât și în magazinele  partenerilor oficiali din România, la prețul de 1099 lei.

FreeBuds3 vor fi disponibile în curând în magazinele proprii Huawei și în cele ale partenerilor autorizați din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *