Cand se adreseaza instantelor, oamenii si-au pus intreaga lor speranta ca isi vor castiga dreptatea. Numai procesomanii nu isi evalueaza corect sansele si se duc in instanta pentru lucru de nimic. Motivele lor sunt fie puerile, fie de domeniul fanteziei.

Unul se credea nepotul lui Stefan cel Mare si a solicitat restituirea mostenirii, altul a dat in judecata divinitatea, fiindca i-a oferit o viata plina de durere. Au fost cazuri in care copiii si-au dat parintii in judecata fiindca i-au facut urati. Ar fi interesant de citit despre procese ciudate sau atipice ca sursa de divertisment, dar ar trebui sa fim informati despre CEDO, fiindca nu se stie niciodata cand ne vom adresa acestei instante ca sa obtinem victoria.
Justitia are rolul de stabilire a dreptatii si de aparare a demnitatii oamenilor, de aceea nimeni nu trebuie sa isi faca dreptate singur.
In plus, fiecare dintre cei care apar in fata instantei este convins ca are dreptate.
Am vazut prin tribunal batrani carora le tremurau barbile si mainile de foame, de emotie si de boala. Se judecau pentru pamantul primit de la parintii lor, fiindca nu puteau renunta la el. Pe pat de moarte, le fagaduisera parintilor sau bunicilor lor ca nu il vor instraina niciodata.
Cand primesti un dar de suflet, nu accepti sa iti fie luat abuziv. De pilda iti lasa parintii casa. Acolo te-ai nascut, ei au muncit o viata pentru ea. In locul acela se afla amintiri sfinte pe care nu le poti instraina.

Pentru asta sunt batranii aceia care abia stau in picioare la tribunal. Multi dintre ei sunt saraci lipiti si vin cu autobuzele la oras, sa se prezinte la proces. Am vazut cand sunt ajutati sa se urce in masini. De multe ori calatoresc in picioare, fiindca nimeni nu le ofera locul.
Acolo, asteptand sa le vina randul, tensiunea le creste brusc. Parca inima le sta sa explodeze. Multi dintre acesti batrani de mila carora mi se rupe sufletul nu mai traiesc sa vada infaptuirea dreptatii si le lasa urmasilor sarcina de a continua procesul si de a se bucura de bunul aflat in litigiu.
Asa reusim sa intelegem de ce castigarea unui proces este o problema de viata si de moarte. Ai putea renunta la un dar de suflet pe care ti l-a facut mama inainte de a deceda?
Nu ai merge si la capatul pamantului sa pastrezi bunul acela, daca instanta din tara nu ti-ar face dreptate?
Nu este nevoie sa mergi departe, peste mari si tari sa te informezi, ci intri pe site-ul https://www.consultanta-cedo.ro si afli cum se procedeaza ca dosarul sa fie judecat la CEDO.

Acolo stii ca exista sanse sa reprimesti ceea ce iti apartinea si ti-a fost luat in mod abuziv.
Sotii Grigoriu au rabdare sa te asculte, sa spui ce ti s-a intamplat si ce doresti, dar si sa te consilieze, fiindca au experienta necesara si sunt in pas cu legislatia. Cu ajutorul lor, nimic nu este greu sau imposibil. Ei sunt cei care iti pun la dispozitie formularul ce se completeaza si se trimite la institutia respectiva, ei se ocupa de punerea la punct a dosarului si pregatesc si pledoaria in limba engleza din fata instantei.
Multe dintre cazurile pierdute in Romania au fost castigate la CEDO, iar oamenii au rasuflat usurati, fiindca li s-a facut dreptate.
CEDO reprezinta o sansa pentru toti europenii, sansa de a nu permite sa li se incalce drepturile si sa li se ia in mod abuziv ceea ce le apartine.
In cazul in care instantele din tara gresesc, fara intentie, CEDO are autoritatea de a corecta eroarea.
Sa iti cauti drepturile reprezinta o indatorire morala, oricat de mult ar costa si cat timp s-ar consuma pentru acest demers.
Un proces inseamna cheltuieli, timp si mai ales zbucium sufletesc. Nu este usor sa decizi depunerea cererii de rejudecare la CEDO, dar trebuie sa o faci, asumandu-ti si riscurile.
Cum le dovedesti celor din jur ca nu esti vinovat de infractiunea pentru care ai fost condamnat pe nedrept? Cuvantul tau nu este suficient. Lumea te va accepta numai dupa ce le arati decizia prin care demonstezi eroarea judiciara.

Iata de ce trebuie sa fim recunoscatori ca sotii Grigoriu au pus la punct acest site, sursa a informatiilor despre CEDO, dar si posibilitatea solicitarii serviciilor de aparare in fata instantei acestor profesionisti de marca.
Avocatii nostri din tara specializati in procese CEDO au facut minuni in fata acestei instante, castigand cazuri grave. Pe site-ul oficial gasiti portofoliul complet al tuturor proceselor castigate si al expertizei acestor avocati.

Mi-e mila de oamenii care isi petrec zeci de ani prin tribunalele romanesti si nu castiga, desi au dreptate. Tocmai de aceea si batranii care se tem ca vor muri si nu vor primi inapoi mostenirea de la batranii lor trebuie sa fie ajutati sa ajunga la CEDO, cand instanta de aici a hotarat altceva.
Trimiterea cererii la CEDO este comparabila in multe privinte cu ducerea unei persoane dragi sa fie operate in strainatate pentru prelungirea vietii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *