ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, ofera un nivel superior de performanta utilizatorilor din segmentul Entry Level, prin introducerea pe piata a noilor SSD-uri Kingston A2000 pe interfata NVMe PCIe.
In calitate de distribuitor, ELKO Romania si-a asumat misiunea de a furniza produsele potrivite in toate segmentele de piata, indiferent ca este vorba despre profesionisti, pasionati de jocuri, oameni de afaceri, industrie, sanatate sau educatie. In aceasta strategie se incadreaza si parteneriatul derulat cu Kingston, companie care s-a remarcat de-a lungul ultimului deceniu prin performantele excelente ale produselor sale. Astfel, SSD-urile KC1000, destinate utilizatorilor entuziasti si A1000, concepute pentru cei cu bugete reduse, s-au bucurat de apreciere in intreaga lume datorita raportului calitate/pret avantajos. Continuand sa depaseasca asteptarile utilizatorilor, producatorul a lansat noi modele: mai intai KC2000 in segmentul High End, iar acum noul A2000 in zona Entry Level, imbunatatind astfel raportul performanta/pret oferit.


La fel precum KC2000, noul Kingston A2000 aduce un spor de performanta semnificativ fata de generatia anterioara si reprezinta o solutie deosebit de atractiva pentru utilizatorii cu bugete reduse care isi doresc PC-uri rapide, pentru integratorii de sisteme si pentru toti cei interesati de un upgrade rentabil. Disponibil in variante de 1TB, 500GB si 250GB, modelul adopta formatul M.2 2280 single-sided si interfata NVMe PCIe Gen 3.0 x4, iar cu chip-urile de memorie 3D NAND atinge viteze de pana la 2200MB/s la citire si, respectiv, 2000MB/s la scriere. Cu alte cuvinte, Kingston A2000 ofera un nivel de performanta specific unui segment de piata superior, pastrand insa un pret de achizitie deosebit de atractiv.
Pe langa vitezele de lucru foarte bune si raportul performanta/pret fara egal in acest moment pe piata, Kingston A2000 ofera avantaje si celor preocupati de securizarea datelor. Noul dispozitiv este o unitate cu functie de auto-criptare hardware AES pe 256bit, compatibil cu standardul TCG Opal 2.0. Prin urmare, el poate fi folosit impreuna cu solutii de securitate create de dezvoltatori de renume mondial, precum Symantec, McAfee sau WinMagic. Totodata, incorporeaza suport eDrive, astfel ca poate fi folosit fara niciun fel de probleme cu BitLocker.

Prin mixul de dotari pus la dispozitia utilizatorului si performantele foarte bune oferite pentru un pret de achizitie redus, noul SSD Kingston A2000 este o solutie flexibila, care vizeaza utilizatori din toate domeniile de activitate. El este disponibil oficial in Romania prin intermediul partenerilor autorizati ELKO, care isi mentine astfel promisiunea facuta clientilor de a le pune la dispozitie cele mai noi produse si cele mai avansate tehnologii.
Despre Kingston Technology
Infiintata in anul 1987 ca raspuns la nevoia de chip-uri de memorie pe piata, Kingston Technology s-a remarcat rapid in industrie prin procesele complexe si exigente de testare a produselor si prin crearea de tehnologii inovatoare, menite sa imbunatateasca standardele de calitate si fiabilitate. De altfel, fiabilitatea continua sa fie si astazi la baza strategiei de piata a companiei, permitandu-i sa detina titlul de cel mai mare producator independent de memorii. Avand sediul in Fountain Valley, California, Kingston are peste 3000 angajati in intreaga lume si este considerata una dintre “cele mai bune companii pentru care sa lucrezi in America” de catre revista Fortune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *