Cand intri intr-o casa sau institutie, privirile iti sunt atrase de aspectul peretilor si de piesele de mobilier, mai ales ca nu se poate sta fara ele. Inviti un musafir, trebuie sa ii oferi un fotoliu sau un scaun solid si confortabil pe care sa se aseze.
Pe pat stau numai cei apropiati, dar oaspetilor care raman peste noapte trebuie sa le asiguri un loc sigur si confortabil de dormit.

Comanda mobila clasica din lemn masiv sa fii admirat de cei care vin in vizita si sa scapi de cheltuiala periodica de a inlocui mobila usoara, care se macina in timp! Nu pot uita dezamagirea unei prietene care a dat 1500 de lei pe o canapea extensibila si din masina pana la apartamentul de la etajul 8 a inceput sa curga rumegusul din ea, s-a rupt si a trebuit sa o puna in tomberon.
Si eu am cumparat o astfel de piesa, bucurandu-ma ca este mai ieftina, iar cand veneau musafiri o transformam in pat. Se lasase atat de tare intr-o parte (pat in panta), incat a trebuit sa o scot din casa dupa un an de la cumparare.

Putin investesti in mobila, putin o ai, fiindca ea este si foarte solicitata, poate cel mai solicitat obiect din casa. Masa suporta tot timpul greutati, mai punem si noi coatele, cand mancam. Da, stiu, invocati Codul Bunelor Maniere, dar sa fim seriosi! Rar am vazut oameni care sa stea la masa, fara sa se sprijine cu coatele pe ea.
Despre pat, ce sa mai vorbim! Ne suporta greutatea in toate noptile, ne mai si foim de pe o parte pe alta. Geamurile vitrinelor le tragem destul de des, uneori cu blandete, alte ori mai fortat, iar pe scaune ne asezam si le ducem de colo colo mereu.


Acum cred ca ati inteles de ce lemnul masiv prezinta mai multa garantie. In mod sigur ca ne-am rani sa se rupa patul sau scaunul sub noi si ne-ar crapa obrazul de rusine sa se intample acest lucru unui musafir care ne viziteaza pentru prima data.
Va pregatiti sa spuneti ca nu mai se gaseste mobila din lemn masiv, nu este asa? Puteti sa o faceti pe comanda la Mobchicboutique si toate piesele se vor incadra perfect in spatiu, fiindca se va face dupa masurile luate de voi. Uneori este atat de greu, cand luam mobila la dimeniuni standard si necesita ajustari!

Asa, patul se va incadra perfect in dormitor, dulapul nu va fi mai inalt decat peretii din bucatarie, toata mobila se va aseza perfect.
Acesta este avantajul mobilei facute la comanda. Astepti putin, dar rezultatul este fabulos si asteptarea merita.
Si mobila aceea mai usoara necesita transport, daca va framanta gandul ca trebuie sa gasiti o masina care sa va aduca acasa ce ati comandat.
Trebuie sa subliniez insa un lucru! In timp ce masina care va aduce acasa mobila usoara, cu durata mica de viata, mobila acesta de cinste, fiindca se vede cu ochiul liber cat este de valoroasa, este livrata gratuit oriunde in tara.

Fabricantul isi ia acest angajamanet de la plasarea comenzii. Referitor la montaj, indicatiile sunt clare, precise si le intelege si un adolescent.
Montajul se face foarte usor. Nu este asigurat, dar satisfactia este si mai mare sa stii ca tu cu manuta ta ai asamblat toate piesele de mobilier din casa.
Exista un catalog pe site-ul magazinului si pozele reflecta aspectul real al mobilei 98%. In cazul in care esti pretetios si produsele pe care le primesti nu te multumesc, ai dreptul la retur.
Si tendinta pensiunilor si hotelelor cu multe stele este de a introduce mobila din lemn masiv, rustica. Turistii sunt din ce in ce mai mult atrasi de paturile din lemn masiv, iar daca sunt si pictate manual, cu atat mai mult!

Ne este dor de bufetul plin cu bunatati de la bunica, nu este asa? In magazinul prezentat mai sus gasim piese de o frumusete rara. Si vitrina aceea cu bibelouri sau cu cestile de portelan care ne fascina o putem cumpara de pe site.
Nuantele mobilelor sunt diferite si atragatoare. Comandati neintarziat mobila din lemn masiv care seduce prin aspectul ei si prin rezistenta!
Lemnul natural nu are efecte negative asupra organismului si da un aspect ultraelegant camerelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *