O sa va povestesc cum am descoperit cel mai avantajos parc auto cu camioane. Eram in cautarea unor camioane de vanzare second hand, deoarece eu si partenerul meu de afaceri voiam sa ne extindem intreprinderea. Camioane.scania.ro a fost tot ce a trebuit sa gasim, deoarece ofera camioane de calitate la bani putini. Nu numai ca preturile sunt avantajoase, insa daca vrei sa cumperi un camion in leasing ai toata libertatea.

Leasing-ul este avantajos din multe puncte de vedere, in mare parte pentru ca nici nu simti plata lunara pe care o faci, iar daca te gandesti sa schimbi camionul, dupa perioada de contract, poti sa o faci cu un act aditional.

Acest lucru se aplica si daca vrei sa cumperi un cap tractor, nu numai un camion in toata regula.

Camioane.scania.ro este un jucator serios pe piata camioanelor, deoarece ofera doar vehicule de la brand-uri renumite. In parcul auto am gasit, Scania, Renault, Mann, Daf, Iveco si multe altele.

De asemenea, am observat ca pe site sunt si anunturi pentru autocare.  Un Scania Touring poate ajunge la preturi chiar foarte avantajoase daca este cumparat la momentul potrivit de pe site-ul camioane.scania.ro. Optiunea de a cumpara prin leasing face tranzactia si mai avantajoasa.

Afacerile specializate in transportul de marfa se adreseaza in principal agentilor economici, acestia putand fi producatori sau comercianti. Piata este foarte mare si asta pentru ca orice producator agricol, producator de echipamente sau masini, producator de bunuri industriale sau bunuri de larg consum are nevoie de serviciile unui transportator. La fel de dependente de astfel de servicii sunt si firmele de distributie sau cele specializate in comertul cu amanuntul. De multe ori, si persoanele fizice au nevoie de servicii de acest gen. Facem referire la cei care isi aduc materiale de constructii pentru a isi face o casa, cei care se muta sau cei care, cu prilejul unor evenimente speciale, trebuie sa transporte obiecte de mari dimensiuni.

In principiu, a va deschide o firma de transport e o idee de afaceri buna, dar trebuie sa va ganditi cum veti putea trece cu brio peste problemele care ar putea sa apara in activitate. Spre deosebire de alte domenii, este usor sa iti gasesti de lucru, dar nu este usor sa obtii niste profituri rezonabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *