Oamenii isi doresc sa stie in ce anume ar putea sa investeasca, sa fie siguri si sa prospere in viitor. O vreme s-a crezut ca persoanele care cumpara aur sunt sigure de plasamentele lor. Aurul, daca nu este in crestere, cel putin se mentine constant. Greu se devalorizeaza.
Problema este cine cumpara aurul de la tine la pretul de pe piata, in cazul in care esti stramtorat? Daca in momentul in care tu doresti sa vinzi, mai sunt cateva sute sau mii de oameni care doresc acelasi lucru?

Aurul detinut nu inseamna bani. Ai bani, te poti duce cu ei oriunde si poti cumpara ce doresti.
Nu stiu daca leul romanesc este o solutie pentru pastrarea economiilor. Valoarea lui a fost amenintator de mica la un moment dat.
Sa ne amintim si taierea acelor zerouri sau devalorizarea si sa fim prevazatori!
A fost o vreme in care lumea toata: de la oras, de la tara cumpara pamant. Valoarea acestuia era foarte mare, dar putin cate putin a scazut si proprietati cumparate cu entuziasm la inceput, acum au ramas in paragina.
Pamantul nu s-a dovedit plasamentul avantajos. Prunii aceia de la care oamenii sperau sa isi amortizeze investitia s-au uscat, nu rodesc in fiecare an si in plus, ingrijirea lor este costisitoare.

Nici arabilul nu este productiv din cauza daunatorilor care si-au intensificat atacurile asupra plantelor. Acarienii, gandacii, ciupercile diminueaza recolta si numai daca se fac stropiri preventive se mai ia o recolta multumitoare.
Acum ei doresc sa isi vanda pamanturile, dar nu le mai cumpara nimeni si raman nelucrate. Investiile imobiliare merg, in cazul in care chiriasii sunt de buna credinta si nu lasa in urma stricaciuni in casa sau in apartament. Este un plasament care impune eforturi, fiindca proprietarul trebuie sa intretina cladirea respectiva si sa mai investeasca in ea.

Care este sfatul meu pentru cel care isi doreste un plasament sigur, care sa nu mai necesite intretinere si alte cheltuieli?
Cumpara Bitcoin si lasa-i in portofelul tau electronic. Vei avea acces la ei, cand doresti si in plus, bitcoinul va fi moneda viitorului. Aurul il poti pierde, ti-l poate fura cineva, dar portofelul electronic este pus la loc sigur, in timp ce moneda virtuala va avea viata lunga.
Tranzactiile sunt sigure si pot fi facute si de la domiciliu rapid. Exista tuturoriale care initiaza cumparatorii de bitcoini in folosirea ATM-urilor aflate pe site si articole despre banii virtuali.

Nu va mai dura mult si cu ei se va putea cumpara orice, deci plasamentul merita, mai ales ca ai acces la fondurile tale de rezerva in tot timpul.
Cel care a inventat comertul online, accesul la furnizorii de serviciu online si banii virtuali merita toata aprecierea noastra. Sunt facilitati care permit omului modern sa stea acasa, in patul sau comod, imbracat in pijamale sau la masa din sufragerie cu o cafea aromata in fata si sa isi rezolve toate problemele.
Accesul online la bani, la produse, la servicii realizeaza o economie de timp fara precedent, iar lucrul acesta este deosebit de util oamenilor extrem de ocupati din vremurile noastre, care au mai multe ocupatii pentru a-si asigura confortul.

Economisti de seama au apreciat in studiile lor ca bitcoinul va deveni moneda universala si ca valoarea ei va fi in continua crestere.
Se estimeaza ca oameni din toata lumea sa cumpere cu ajutorul ei produse si servicii si sa isi mute banii de la banci in mediul virtual sub forma unor sume uriase de bani virtuali, deoarece acest mediu este mult mai sigur.
Utilizatorului monedelor nu i se cer date de indentitate, prin urmare el poare ramane anonim, daca asta isi doreste. Nu vrem sa se stie cati bani avem si sa ni se ceara cardul de identitate la fiecare tranzactie.

Acum este momentul prielnic sa cumparam moneda viitorului si in acest mod sa ne securizam economiile!
Un om bine informat si in pas cu timpurile pe care le traieste are de castigat, de aceea va sfatuiesc sa cititi toate articolele care se scriu despre criptomonede si piata criptomonedelor si sa actionati in spiritul unui viitor imbelsugat si lipsit complet de griji.
Cumpara, cumparati, sa cumparam criptomonede astazi, cat inca valoarea lor nu a explodat si cererea nu este foarte mare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *