Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, organizeaza cea de-a doua editie a summitului “Femei in securitate”, ce are loc la Lund, in Suedia, in perioada 26-27 iunie.

Sustenabilitatea reprezinta, conform definitiei, capabilitatea unei entitati de a exista, constant, pe o perioada de timp cat mai lunga, dar in societatea moderna, termenul este tot mai des folosit pentru a descrie o existenta armonioasa, lipsita de efecte negative asupra a tot ceea ce ne inconjoara. Se considera, asadar, ca existenta lipsita de activitati distructive este cea mai buna cale de urmat, permitand o dezvoltare continua, pe termen lung si fara elemente perturbatoare. Axis Communications urmeaza fidel acest principiu, pe care il aplica in fiecare decizie si activitate desfasurata. Pe langa dezvoltarea unor produse fiabile, cu timp de operare indelungat si fabricate partial din materiale reciclate, compania are o abordare sustenabila si din punct de vedere al modului in care face afaceri, dar si din punct de vedere al implicarii sociale. Astfel, Axis promoveaza diversitatea, ca motor de crestere si inovatie si se asigura intotdeauna ca toate drepturile omului sunt respectate, eradicand elemente perturbatoare, precum coruptia, discriminarea sau abuzurile.

Atat ca o consecinta a acestor politici, dar si ca metoda de intarire a lor, in calitate de sustinator al egalitatii de sanse, Axis Communications organizeaza pentru a doua oara summitul “Femei in securitate”. Dupa succesul editiei de anul trecut din Statele Unite, evenimentul de anul acesta se va desfasura in zilele de 26 si 27 iunie, la sediul central al companiei din Lund, Suedia. Obiectivul sau este acela de a promova diversitatea si de a aduce in randul oamenilor o constientizare a importantei acesteia pentru crearea de inovatie si pentru dezvoltarea unui mediu de afaceri sustenabil.

“Este o ocazie minunata pentru a recunoaste contributia imensa adusa de colegele care ma inspira din zona EMEA, de a imbunatati nivelul de constientizare a evolutiei diversitatii de gen in industria de securitate”, a spus Anna Forsberg, Regional Director pentru Europa de Est. “Este, in acelasi timp, momentul potrivit pentru a ne inspira sa identificam si sa urmam propriile cai de dezvoltare individuala si, eventual, sa ne asumam roluri de conducere in aceasta industrie”, a adaugat Verena Rathjen, VP la Axis EMEA.

Summitul nu reprezinta singura initiativa implementata de Axis pentru diversificarea industriei. In America de Nord, compania colaboreaza cu licee si universitati pentru a genera interes pentru cariere in industria de securitate, fiind o cale pentru a inspira tinerele femei. De asemenea, in parteneriat cu SIA (Security Industry Association), este derulat si un program de leadership pentru femei.

“La Axis, ne mandrim ca suntem o companie progresiva, care priveste intotdeauna in viitor, astfel ca imbratisam intotdeauna diversitatea si incluziunea. Unul dintre obiectivele Axis in materie de responsabilitate sociala este acela de a obtine o distributie echilibrata de gen, la nivelul tuturor echipelor noastre si pentru toate functiile din cadrul companiei. Evenimentele noastre “Femei in securitate” reflecta importanta pe care o are acest obiectiv pentru Axis”, a spus Malin Svensson, CPO la Axis.

Odata cu anuntarea celei de-a doua editii a summitului “Femei in securitate”, Axis Communications comunica si extinderea echipei din Romania prin anuntul de recrutare pentru postul de Inside Sales Account Manager CE in Bucuresti pentru care asigura egalitatea de sanse. Pentru mai multe detalii despre cerintele acestui post, dar si despre beneficiile pe care le ofera, puteti accesa pagina dedicata:

https://axis.easycruit.com/intranet/intranet/vacancy/2325077/78379?iso=gb.

 

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *