Odată cu tabletele profesionale, Mio lansează și noile camre de bord cu design discret

TAIPEI, May 28, 2019 – Mio, o filială a grupului MiTAC International Corp., a prezentat noua linie de tablete profesionale la Computex 2019. Noile tablete sunt special configurate pentru locurile de muncă digitale și uzul în autovehicule. Mio a profitat de oportunitate pentru a prezenta și noile camere de bord MiVue 806 și MiVue 816D, care dispun de un design discret pentru a nu obstrucționa vizibilitatea șoferului în timpul călătoriei.

Tablete Profesionale

Seria MioSPACE M1000

Noua serie MioSpace este concepută cu un design ultra subțire (26.3mm în cele mai groase margini) ceea ce le face ușor de montat pe perete, ideale în trendul de gestiune digitală a locului de muncă.

Cablul de alimentare a tabletei poate fi conectat fără probleme în partea din spate a tabletei. Partea din spate dispune de trei puncte în care tableta poate fi prinsă și este conformă cu standardele VESA, fiind astfel ușor de montat pe suprafețe din lemn, sticlă, ciment sau metal, fără a avea vreun impact asupra infrastructurii IT.

Seria MioSPACE suportă moduri de display atât orizontal cât și vertical. Ledul RGB prezent pe partea laterală a tabletei va semnala mereu când o sală este ocupată fără ca display-ul să fie activat.

Seria MioSPACE dispune și de caracteristici precum PoE (Power over Ethernet) și moduri de încărcare 12V DC, care permit încărcarea și transmiterea de date în mod simultan. Tableta poate fi încărcată și wireless câtă vreme aceasta este conectată la un router. Ambele moduri de încărcare sunt eficiente din punct de vedere al consumului energetic, ușor de instalat și de gestionat.

Cu renumitul sistem de verificare HID RFID / NFC / PIN, utilizatorii se pot conecta în sistemul de gestionare pentru a fi recunoscuți sau pentru a rezerva o sală de întâlnire. Seria MioSPACE vine și cu o cameră de față cu o rezoluție de 8 milioane pixeli, care poate fi folosită pentru recunoașterea facială și scanarea codurilor QR, pentru gestionarea vizitatorilor.

Contactul uscat menține integrat controlul accesului, oferind costuri reduse de inginerie, atât din punct de vedere al manoperei cât și al personalului folosit. Seria MioSPACE vine și cu un kit de dezvoltare software care permite dezvoltatorilor să integreze sisteme de terță parte.

Seria MioWORK L1040/L1045

 

Seria MioWORK L140/L1045 folosește platforma Qualcomm de 1.8 GHz Octa-core și dispune de un sistem de operare AndroidTM 9.0. Este în concordanță cu standardele militare MIL-STD 810G US, fiind rezistent la căderile de până la 1.5 metri. Tabletele se bucură de o evaluare IP67 în ceea ce privește praful și apa, și rezistă la temperaturi scăzute.

Seria MioWORK L1040/L1045 este o tabletă ideală pentru industrii, având o utilitate deosebită într-o mare varietate de spații de muncă precum spitale, clădiri de birouri și altele.

Cu un procesor care asigură o eficiență energetică ridicată și o baterie care poate fi scoasă fără ca dispozitivul să înceteze din a funcționa, seria MioWORK L promite să livreze până la 8 ore de funcționalitate neîntreruptă.

Conectivitatea versatilă la internet, precum conectivitatea la WLAN 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth ® 4.2, NFC și 4G LTE CAT6* fac seria MioWORK L să fie ideală pentru aplicațiile mobile cum ar fi aplicațiile POS, logistica sau depozitarea.

Tabletele oferă suport pentru USB Type C3.0 și USB Type A 2.0., și un port de ieșire HDMI care permite folosirea unui al doilea ecran pentru a fi montat lângă casele de marcat din magazine. Tableta montată la ieșirea din magazin, lângă casele de marcat, poate colecta informații de marketing prețioase în timp real.

Expansiunea porturilor I/O – HDMI cu modul integrat tip DC-in și portul LAN RS232 transformă seria L MioWork într-un sistem complet, potrivit pentru nevoile clienților

Seria MioWORK F700s

Protejat de o carcasă de un grad de protecție IP54, certificat de testele MIL-STD-810G, rezistent la căzături de până la 1.2 metri, versiunea actualizată a MioWORK F700s folosește Android 9.0TM îndeplinește standardele stricte SAE J1455 pentru sarcini pentru sarcini de lucru grele. Prin aplicația dedicată MiDM (MiTAC Mobile Device Management) utilizatorii pot gestiona și actualiza sute de dispozitive mobile printr-o simplă conexiune wireless, reducând astel drastic timpul pentru activități precum instalările de software, actualizările de hărți și management-ul dispozitivelor.

F700s dispune de conexiuni integrate 4G LTE CAT 6, WLAN 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth® 4.2, BLE și NFC, permițând astfel conectivitatea în timp real la alte accesorii precum boxe, imprimante, cititoare de carduri sau camere de bord, fiind astfel soluția ideală pentru toate nevoie organizațiilor care gestionează flote de autoturisme.

Camere de bord

  • MiVue 816D

Având integrat senzorul de înaltă calitate STARVISTM CMOS, MiVue 816D vă înregistrează toate călătoriile la o înaltă calitate prin tehnologia HDR, oferind contraste superbe și culori bogate chiar și în condiții de luminozitate scăzută.

Tehnologia AHD este folosită pentru a veni în suportul camerei de spate, ceea ce face camera 816D să fie potrivită tuturor tipurilor de șoferi, de la șoferii de camion, autocare și autobuz. Oferă suport pentru înregistrări de până la 1080P/60F pentru a asigura o calitate înaltă a materialelor filmate.

Modul parcare de tip 2 în 1 este menit să utilizeze cât mai puțină energie, pornind automat înregistrarea doar în momentul în care dispozitivul detectează mișcare în partea din față a autovehiculului. Perioada de filmare în modul parcare poate fi până la 48 de ore, fără să fie nevoie de vreun accesoriu electronic în plus.

Camera 816D vine cu o tehnologie configurată pentru a organiza modul în care cardul SD stochează fișierele, fără ca datele să fie fragmentate, fiind astfel ușor de utilizat.

  • MiVue 806

MiVue 806 vine cu o funcție de gestionare a tensiunii de 12V, dispozitivul putându-se conecta la sistemul de alimentare al autovehiculului fără să fie nevoie de un încărcător. Acest lucru face ca managementul firelor să fie mai ușor și mai convenabil. Urmând conceptul de design al seriei MiVue J, MiVue 806 dispune de un design discret, cu un ecran LCD de 2 inch, potrivindu-se între oglinda retrovizoare și parbriz, fapt ce rezultă într-o vizibilitate neobstrucționată și o siguranță sporită în timpul călătoriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *